- Konu Sahibi BlackSwann
-
bugünkü menüm
uyanınca 1çk keten tohumu,1 kayısı
kahvaltı...1 haşlanmış yumurta,2 dlm ekmek
öğlen.......4 yk lahana yemeği,1 dlm ekmek,1 çb ayran
ikindi......1 çb ayran,yarım küçük armut
akşam....annem karnabahar yemeği yapmış,salata,yoğurt 1 dlm ekmek
kilom inmesede inatla devam edeceğim...ya o inmeyen kilolar yada ben pes edeceğim. aslında pes etmeye niyetim yok ama motivasyonum azaldı...
dilekciğim sen tam olarak kaç kaç uyguluyorsun yazdığın listeni irdelersek tam doğrumu yazdın yoksa kaba taslakmı yazdın bilmiyorum ama sen özellikle ben nerde yanlış yapıyorum dediğin için listeni incelemek istedim şöyle baktığımızda sen bu listeye göre 5tahıl tüketmiş oluyorsun lahana sarmandaki tahılıda sayarsak,lahana sarmanda et varmı bilmiyorum ama sadece 1yumurta ile 1t tüketmiş oluyorusn ,akşam ne kadar yogurt tükettin bilmiyorum ama 1 çb ayran diye yazdığın 1 süt yapar e akşamki yogurtta 1 ise 2 süt tüketmiş oluyorsune yarım armut ve bir kayısıda nerden baksan 1meyve yapar kitaptaa özellikle amut için bir sınır belirlenmemişse yarım armut ve kayısı 1 meyve hatta daha az bbile gelir yani 5tahıl1 et2 süt 1 meyve 5121 yapareğer yanlışım var ise düzelt ayran içmke yerine süt içebilirsin ben her gün içiyorum hemen hemen benii tok tutuyor dene istersen
Merhaba Ayça Kaya takipçileriiii
Hepinize hayırlı Cumalar...
Ben arada bakıyorum ama tam yazmıyorum üstelik sizin gibi sayma yöntemini de bıraktım açıkçası...
Ama arada gelip okuyayım size de motivasyon lazım anladığım kadarıyla...
Bu arada bildirim gününüz yok mu - genel bir liste göremedim de...[/QUOTE
sanada hayırlı cumalar canım. sende gel aramıza birlikte zayıflayalım desem?
Merhaba Ayça Kaya takipçileriiii
Hepinize hayırlı Cumalar...
Ben arada bakıyorum ama tam yazmıyorum üstelik sizin gibi sayma yöntemini de bıraktım açıkçası...
Ama arada gelip okuyayım size de motivasyon lazım anladığım kadarıyla...
Bu arada bildirim gününüz yok mu - genel bir liste göremedim de...
sanada hayırlı cumalar canım. sende gel aramıza birlikte zayıflayalım desem?
kiloyu günlük bazda değerlendirmeyin lütfen iniş çıkışlarda üzülüyor insan - en doğrusu haftada bir aç karnına olandırvalla ben kendi adıma konuşayım benim motivasyonum full bildirim gününe gelince her sabah günlük yiyeceklerimizin listesini ve kilo bildirimimizi yapıyoruz zaten.
kiloyu günlük bazda değerlendirmeyin lütfen iniş çıkışlarda üzülüyor insan - en doğrusu haftada bir aç karnına olandır
ben birkaç yıl önce çok sık tartıya çıkardım sabah aç karnına tok karnına - wc öncesi-sonrası falan... yani takıntıya dönüşmüştü ama sonra odamın bir köşesine koymama rağmen alıştırdım kendimi ve tartılmadım şimdi yine odamın tabir-i caizse baş köşesinde ama bir Cuma bildiirm günlerinde bir de Pazartesi haftasonundan çıktıktan sonra tartılıyorum malum hafta başı biraz ağır basıyoruzvalla bu çok doğru lilycm sabredebilsek tartılmayacağız ama bazen oluyorki sabah kaç çıkarım diye düşünüyoruz.ama kendi adıma kilo veremediğim gün moralim bozulduğu için kaçamaklara meyilim daha fazla oluyor. ama kilo vermişsem asla kaçırmıyorum hatta daha bile az yiyorum sevinçten:)))
ben birkaç yıl önce çok sık tartıya çıkardım sabah aç karnına tok karnına - wc öncesi-sonrası falan... yani takıntıya dönüşmüştü ama sonra odamın bir köşesine koymama rağmen alıştırdım kendimi ve tartılmadım şimdi yine odamın tabir-i caizse baş köşesinde ama bir Cuma bildiirm günlerinde bir de Pazartesi haftasonundan çıktıktan sonra tartılıyorum malum hafta başı biraz ağır basıyoruzama 5 günde kendimi topluyorum sonuç olarak eksileri gördüğümde de mutlu oluyorum
kızlar ayın 27'sinde annem kendi diyetisyenine gitti.ölçümlerine bakıldığında 1 ayda sadece 1 kilo vermişti.bu arada annem şuan 105 kilo doktoruna beni söylemiş ayça kayanın diyetini yapıyor kızım 80 günde 8 kilo verdi,deyince doktorun çok hoşuna gitmiş ve bence aynen devam etsin demiş ben aylardır beni dinle dedim ama anlatamadım anneme :)neyse şimdi başladı hemde ablamla birlikte yapıyorlar.şimdilik güzel gidiyorlar.inşallah böyle devam ederler.ablamda 80 kilo şuan onlar tartıldıkça onlarında kilolarını buradan paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?