Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

yarın sabah kepek ekmek üzerine ıspanaklı lor peynir ve yumurtalı pul biberli karışımdan koyup fırındaıspanaklı ekmek ile 2 tane yesem 2 tahıl ve 2 et hakkımı doldururumyarın yemek menüsü olarak karnıbaharı haşlayıp sarımsaklı yogurt ile ayça hanımın mantı tarifinden yapmayı düşünüyorumböylelikle yogurt hakkımıda tüketmiş olurum tabiki sütlü kahvemide içerim artık ne zaman içersem akşamada meyve hakkımı kuru meyvelerde kullanırım çay ile 2 dilim tahıl hakkım kalıyor atık oda nasıl değerlendiririm bilmiyorum bu arada kızlar elinde kitap olanlar şöyle bir tahıl et süt ve meyve olan ürün listesi yapabilirmisiniz acaba tam olmasada ben almıştım kitabı hediye ettim bir tane daha almacağım biraz daha gözden geçirdikten sonrabirisine hediye ederim gene:)

dilekciğim sen tam olarak kaç kaç uyguluyorsun yazdığın listeni irdelersek tam doğrumu yazdın yoksa kaba taslakmı yazdın bilmiyorum ama sen özellikle ben nerde yanlış yapıyorum dediğin için listeni incelemek istedim şöyle baktığımızda sen bu listeye göre 5tahıl tüketmiş oluyorsun lahana sarmandaki tahılıda sayarsak,lahana sarmanda et varmı bilmiyorum ama sadece 1yumurta ile 1t tüketmiş oluyorusn ,akşam ne kadar yogurt tükettin bilmiyorum ama 1 çb ayran diye yazdığın 1 süt yapar e akşamki yogurtta 1 ise 2 süt tüketmiş oluyorsune yarım armut ve bir kayısıda nerden baksan 1meyve yapar kitaptaa özellikle amut için bir sınır belirlenmemişse yarım armut ve kayısı 1 meyve hatta daha az bbile gelir yani 5tahıl1 et2 süt 1 meyve 5121 yapareğer yanlışım var ise düzelt ayran içmke yerine süt içebilirsin ben her gün içiyorum hemen hemen benii tok tutuyor dene istersen

günaydın kızlar bugünkü listem ;
sabah :3 kayısı,2 dilim ekmek,peynir,maydanoz (2 tahıl+1 et+1 meyve)
öğlen :4 kaşık tavuk sote,4 kaşık sebzeli bulgur,yoğurt (2 tahıl+1 et+1 süt)
ikindi :10 fındık,1 elma (2 meyve+1 yağ)
akşam :1 kepçe çorba,cevizli kereviz salatası (1 tahıl+1 yağ+1 süt )

5 tahıl+2 et+3 süt+3 meyve+2 yağ

Son düzenleme:

canım benim yanlış anlamışsın. lahana sarma falan değil biz Karadenizliyiz, lahanayı zeytinyağlı yemeğini çok yeriz,buda ondan.hatta onu ben yapmıştım, hiç yağ koymadım bile:)).yani bu menü akşam yemeği ile beraber 4231 oluyor.genelde meyve az yiyorum.yani çabuk kilo vereyim diye bazen bu oranlardan kısıyorum,oda meyveden oluyor.halbuki tahıldan kısmam daha doğru dimi? ama uygulamaya çalıştığım 3232 de bu genelde 4231 oluyor...

uyanınca....1 çk keten tohumu,1 kuru kayısı,1 çatallık helva(canım çok tatlı istedi, pek severim helvayı dayanamadım yedim() 1Y+1M olsun

sabah :2 dilim ekmek,lor peyniri,dereotu...2 T+1 E

öğlen :4 kaşık tavuklu karnabahar yemeği ama tavuğu 1 köfte kadar, 1 çb ayran,1 dl ekmek yesem mi bilmiyorum...1E+1 S ekmek olursa 1T

ikindi :yarım küçük armut...1M

akşam spor var.işten çıkmadan 1 çb ayran,2 yk yulaf ezmesi yersem.....1T+1S

eve gidince belki selalmaz senin dediğin gibi tarçınlı süt içerim...1S

3232 veya 4232 oluyor...

evet ayça kaya saati 2 çocuk arasında büyük bir gayretle tv seyretmeye çalışan anne::) nedense benim çocuklar sakin sakin dururlar ne zaman ayça kayayı izlesem tv zor duyarım

Merhaba Ayça Kaya takipçileriiii
Hepinize hayırlı Cumalar...
Ben arada bakıyorum ama tam yazmıyorum üstelik sizin gibi sayma yöntemini de bıraktım açıkçası...
Ama arada gelip okuyayım size de motivasyon lazım anladığım kadarıyla...
Bu arada bildirim gününüz yok mu - genel bir liste göremedim de...

valla ben kendi adıma konuşayım benim motivasyonum full bildirim gününe gelince her sabah günlük yiyeceklerimizin listesini ve kilo bildirimimizi yapıyoruz zaten.

valla ben kendi adıma konuşayım benim motivasyonum full bildirim gününe gelince her sabah günlük yiyeceklerimizin listesini ve kilo bildirimimizi yapıyoruz zaten.
kiloyu günlük bazda değerlendirmeyin lütfen iniş çıkışlarda üzülüyor insan - en doğrusu haftada bir aç karnına olandır

kiloyu günlük bazda değerlendirmeyin lütfen iniş çıkışlarda üzülüyor insan - en doğrusu haftada bir aç karnına olandır

valla bu çok doğru lilycm sabredebilsek tartılmayacağız ama bazen oluyorki sabah kaç çıkarım diye düşünüyoruz.ama kendi adıma kilo veremediğim gün moralim bozulduğu için kaçamaklara meyilim daha fazla oluyor. ama kilo vermişsem asla kaçırmıyorum hatta daha bile az yiyorum sevinçten:)))

ben birkaç yıl önce çok sık tartıya çıkardım sabah aç karnına tok karnına - wc öncesi-sonrası falan... yani takıntıya dönüşmüştü ama sonra odamın bir köşesine koymama rağmen alıştırdım kendimi ve tartılmadım şimdi yine odamın tabir-i caizse baş köşesinde ama bir Cuma bildiirm günlerinde bir de Pazartesi haftasonundan çıktıktan sonra tartılıyorum malum hafta başı biraz ağır basıyoruz ama 5 günde kendimi topluyorum sonuç olarak eksileri gördüğümde de mutlu oluyorum

bu saate kadar kaçamak yapmadım fırsatımda olmadı açıkscası evde full temizlikyapıyorum 3 gün sürecek bir temizlik içine girdim artık spor yerine geçermi bilmem:)2 dilim ekmek ve 2meyve hakkım kaldı şimdi onları değerlendireceğim ama tahıl yerine leblebi yemeyi düşünüyorum

gerçekten takıntıya dönüşüyor ben evdeki hırkalarımın bile kaç gr geldiğini biliyorum :)

kızlar ayın 27'sinde annem kendi diyetisyenine gitti.ölçümlerine bakıldığında 1 ayda sadece 1 kilo vermişti.bu arada annem şuan 105 kilo doktoruna beni söylemiş ayça kayanın diyetini yapıyor kızım 80 günde 8 kilo verdi,deyince doktorun çok hoşuna gitmiş ve bence aynen devam etsin demiş ben aylardır beni dinle dedim ama anlatamadım anneme :)neyse şimdi başladı hemde ablamla birlikte yapıyorlar.şimdilik güzel gidiyorlar.inşallah böyle devam ederler.ablamda 80 kilo şuan onlar tartıldıkça onlarında kilolarını buradan paylaşıcam.

yarın neler yiyeceğim şöyle bir planlamam gerekiyorki ona göre kahvaltımı yapayım akşama etli sebze yemeği yiyeceğim 1 et ve 2 tahıl hakkımı yemekte kullanırsam sabah haşlanmış yumurta süzme yogurtlu maynanozlu sandaviç yersem 1 et 2 tahıl ve 1 süt hakkımı kullanırım akşam yemeğimin yanındada yogurt yersem öğlende bir sütlü kahve ile sabah kahvaltıda reçel ile meyve hakkımı kullanırsam
4 tahıl 2 et 3 süt2 meyve hakkımı kulanmış olurum bu arada yarın yoğun olabilirim akşama belki görüşürüz kızlar yarın inş büyük bir temizlik günü yapacağım

ayşeciğim 80 günde 8 kilo 10 günde ortalama 1 kilo yapar çok güzel maşallah aslında şöyle düşünüldüğü zaman 365 gün de 35 kilo yapar yani sen şu anda 81 kilosun 35 kilo gitse 46 kilo oluyorsun tabiki senin istediğin kilo 46 değil arada 365 gün içinde gel gitlerin olsa 10 kilo kayıp yaşansa 56 kilo süper vallahi

ben bu arada sabah tartıldığımda 56.7 geldim o kadar yiyip içmeye rağmen çok güzel benim için yarından itibaren gene şu benim takvimim uygulayacağım beni çok motive ediyor neyse bu günüde yazayım
31 ocak 56.7
1 şubat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…