• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Merhaba dilekcik ve herkes :) bakamadim siteye ama kitabin siparisini verdim :) hikayem su ki :) zayiflik sefalari universitedeki patates kizartmalri, evlilik, kizimin sezeryanla dogmasi ve bikini girtlakla 31 yasinda sona erdi. Artık bildiğin tombik bir hatunum. 78 kiloyla diyetisyene gittim. 6 kilo verdim ama sıkıldım. 1 dilim dirt 4 pırt bilmem ne... Benim çeşitlilik görmem lazım, hani varya ayça kaya kisiri :) sonra sizleri buldum. Özellikle dilekcik in yazısı beni gaza getirdi. Ama tam olrak katılmak için kitabı okuyacağım. O zmana kadar da az yemeye devam :) kitabı alıp okuyunca yemek ve kilo bildirimim başlayacaktır. herhalde 1 hafta sürer. Ama sizleri takip edecegim :) hedefim hazirana kadar 55 kilo bu arada boyum 165. Hatta aranızda göztepe merdivenkoy oturan varsa haftaici akşam haftasonu sabah yürüyüş yapabiliriz :) basenlerim 5 yaşından beri benimle zira :) sevgiler :) mutlu olalım, gitsin kilolar :)

Merhaba dilekcik ve herkes :) bakamadim siteye ama kitabin siparisini verdim :) hikayem su ki :) zayiflik sefalari universitedeki patates kizartmalri, evlilik, kizimin sezeryanla dogmasi ve bikini girtlakla 31 yasinda sona erdi. Artık bildiğin tombik bir hatunum. 78 kiloyla diyetisyene gittim. 6 kilo verdim ama sıkıldım. 1 dilim dirt 4 pırt bilmem ne... Benim çeşitlilik görmem lazım, hani varya ayça kaya kisiri :) sonra sizleri buldum. Özellikle dilekcik in yazısı beni gaza getirdi. Ama tam olrak katılmak için kitabı okuyacağım. O zmana kadar da az yemeye devam :) kitabı alıp okuyunca yemek ve kilo bildirimim başlayacaktır. herhalde 1 hafta sürer. Ama sizleri takip edecegim :) hedefim hazirana kadar 55 kilo bu arada boyum 165. Hatta aranızda göztepe merdivenkoy oturan varsa haftaici akşam haftasonu sabah yürüyüş yapabiliriz :) basenlerim 5 yaşından beri benimle zira :) sevgiler :) mutlu olalım, gitsin kilolar :)

canım kitabı okudukça püf noktalarından buraya da notlar yazarsan hepimiz için faydalı olabilir diye düşünüyorum. hem kitabı oku hemde o aralarda da paylaşımda bulunabilirsin, paylaşımlar oldukça daha çok gaza geliyoruz o yüzden BURAYI UNUTMA:((( başaracağına inanıyorum bak herkes başarıyo hele selalmaz ve ayşe benden çok dahaaa başarılılar....

büyük bir temizlik mücadelesinden sonra burdayım demeyi çok isterdim ama hayır kalkıp tekrar devam :) bu arada ben bu gün sayarak yiyemedim o kadar o kadar çok yoruldumkisabah kahvaltısı güzel di ama akşam üstü canavar gibi açıktık ev halkı ve ben tost yedik üstüne yemek falan derken bu gün aştı ama o kadar temizlik yaptım hatta halı bilem yıkadım bu beni affettirmezmi acaba:)neyse
31 ocak 56.7
01 şubat 56. 4 gideyim yediklerimi eriteyim mutfak dolaplarını sileyim yokmu bana yardım edecek

günaydın kızlar kimseler uğramamış daha sayfaya bende dün yoktum ancak geldim.çocuklarla zor aslında ama neyse listem;
sabah:2 dilim ekmek,peynir,1 tatlı kaşığı reçel,3 dilim sucuk (2 tahıl+2 et+1 meyve)
ara:1 kivi (1 meyve)
öğlen:4 kaşık mantar sote,2 dilim ekmek,yoğurt(1 et+2 tahıl+1 süt)
ikindi:2 ceviz,10 fındık(2 yağ)
akşam:1 kepçe çorba,kereviz salatası yoğurtlu(1 tahıl+1 süt)
gece :1 bardak süt (1 süt)

5 tahıl+3 et+3 süt+2 meyve+2 yağ
bugünlük yemek listem böyle kilo bildirimim ise;

30,01,2014 81,7
02,02,2014 81,6gr.

annem de bu sabah tartıldı;

31,01,2014 105
02,02,2014 104,100 gr.bakalım beni dinleyip dayanabilirse bence çok güzel kilo verecek:)

günaydın kızlar kimseler uğramamış daha sayfaya bende dün yoktum ancak geldim.çocuklarla zor aslında ama neyse listem;
sabah:2 dilim ekmek,peynir,1 tatlı kaşığı reçel,3 dilim sucuk (2 tahıl+2 et+1 meyve)
ara:1 kivi (1 meyve)
öğlen:4 kaşık mantar sote,2 dilim ekmek,yoğurt(1 et+2 tahıl+1 süt)
ikindi:2 ceviz,10 fındık(2 yağ)
akşam:1 kepçe çorba,kereviz salatası yoğurtlu(1 tahıl+1 süt)

5 tahıl+3 et+3 süt+2 meyve+2 yağ
bugünlük yemek listem böyle kilo bildirimim ise;

30,01,2014 81,7
02,02,2014 81,6gr.
ayşe gr gr da olsa inmek çok güzel 79 olduğun gün kutlama yapalım burda oley oleylerle ben ilk doğumdan sonra 59.9 u görmek için o kadar çok çabalamıştım ki evlilik bebek derken 3 yılhep 60 larda hatta 70 lerdeydim tabiki sonra azimle bir başladım 60.küsürlerdeyim hergün spor yapıyordum birgün spordan sonra dedim bu gün 59.9 u görürüm bir başladım yürümeye 40 dk falan tartılıyorum 60.2 tekrar çık yürüyüş bandına 10 dk yürüyorum 60.1 kafayı nasıl takmışsam tekrar çıktım yürüyüş bandına 60.0 tekrar çıktım 10 dk daha yürü ve 59.9 tabiki eksilen yağ değil o esnada su kaybı ama olsun tartıda 59ları görmek çok mutlu etmişti beni

ben bu gün gene sayamadım ama düne göre o kadar çok abuk subuk yemedim aslında günü çok güzel bitimiştim ama oğluşum şu reklamlarda çıkıyorya pasta yapmak isteyen varmı diye oğluşum anne pasta yapalım diye tutturunca o kadar yorgunluğa pasta yaptım tabiki bir dilim yedim ama krem şanti kullanmadım çok yağlı oluyor diye sütlü muhallabili falan bir yaş pastaydı :( tabiki bunun üzerine açıktım akşam kendime çayın yanında değişik bir atıştırmalık yaptım süzme yoğurt yanında acı biber turşusu hani şu minik minik olan zehir gibi bir şey varya cips yer gibi yedim yogurtla:):)yarın çok yoğun bir gün olmayacak artık dikkat edebilirm 42323 sayılarıma aslında tam olarak 42323 e uygulamasamda fazla yediğim zamanlarbile bilinçli tüketmeye çalışıyorum yediklerimi tabi bu da kilo kaybına değil de kilomu korumamı sağlıyor neyse yarın nasıl besleneceğimi akşamdanplanlarsam gerçekten ona göre hareket edebiliryorum en azından kahvaltıda yediklerim diğer menülerimi belirliyor sabah kahvaltıda dondurucudan çıkrdığım biberlerle ayça kaya tarifi biberli yumurta yapacağımyani ethakkımı kullanacağım5 zeytinle yağ hakkımı kullanırım 1 dilim ekmekle 1 tahıl hakkımı öğlen bir sütlü kahve içerim süt hakkım olur akşama ne pişireceğimi planlamadım artık ne olursa ona göre dengeyi kurarım

günaydın kızlar bugün daha yeme yapmadım.ama bugün az yiycem dün malum günüme girdim.onun için vücud kaç gündür su tutuyor zaten bugünde tartıda kilom aynı gelince az yemeye karar verdim.
sabah :1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi (2 tahıl+1 süt)
ara :1 kivi (1 meyve)
öğlen : 2 kepçe çorba,salata,yoğurt (2 tahıl+1 süt))
ikindi :1 portakal (2 meyve)
akşam :sebze yemeği,1 dilim ekmek (1 tahıl)

5 tahıl + 3 süt +3 meyve

bu arada annemin kilo bildirimimi de ;
02,02,2014 104,100 gr.
03,02,2014 104,00
şimdilik böyle ileri ki günlerde bakalım nasıl olacak:)

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım.herkes haftasonu benim gibi biraz kaçırmış sanırım.neyse hemen telafi yolundayız dimi. bugünde herpazartesi olduğum gibi cayip şiş uyandım.moralim bozulmasın diye tartılmadım.

bugünkü menüm

uyanınca 1 kuru kayısı,maydanoz yedim yedim.
kahvaltı 1 dlm ekmek,lor peynri 1 yk,yine maydanoz
ara 2 badem
öğle haşlanmış brokoli,1 çb ayran, 1 dlm ekmek
ara yarım küçük elma
spor öncesi 2 yk yulaf ezmesi,1 çb ayran
eve gidince 1 çb tarçınlı süt ve yarım nar yiyeceğim

sanırım 3132 oluyor.

kızlar birşey sorcam..ekmek olarak hangi ekmek kullanıyorsunuz.ben bazen liğht bazen kepekli kullanıyorum.ama bir markanın tam buğday liğht ekmeği var...1 dlm 38 kalori diyor, ilgimi çekti.size sorayım dedim.doktorlar tam buğday veya çavdar diyor ya ama onların kalorisi lightlara göre daha fazla...lightler 100 gramı 200 kalori, tam buğdaylar çavdarlar 220-240 falan...ne düşünüyorsunuz...

bu haftaki yeni kararlarım.

1-sabah ara öğünü koyacağım kendime bugün mesela 2 badem yedim.
2-ekmekte bir değişiklik yapmayı düşünüyorum ve sabahları 1 dlme düşürmeyi
3-spordan sonra eve gidince az olmak kaydıyla mutlaka bir şey yiyeceğim.süt ve küçük bir parça meyve gibi

ben böyle her haftabaşı yeni kararlar alıyorum ve uygulamaya çalışıyorum.değişiklik gibi beni daha çok motive ediyor.zaten motivasyonum düşük 1-2 haftadır:((( sizlerinde böyle kararları oluyormu.

kızlar birşey sorcam..ekmek olarak hangi ekmek kullanıyorsunuz.ben bazen liğht bazen kepekli kullanıyorum.ama bir markanın tam buğday liğht ekmeği var...1 dlm 38 kalori diyor, ilgimi çekti.size sorayım dedim.doktorlar tam buğday veya çavdar diyor ya ama onların kalorisi lightlara göre daha fazla...lightler 100 gramı 200 kalori, tam buğdaylar çavdarlar 220-240 falan...ne düşünüyorsunuz...

ekmeği ben ekmek makinası aldım tam buğday unuyla kendim yapıyorum evde.bazen dışarıdan alıyorum o zaman yine tam buğday yada çavdar ekmeği alıyorum.kepekli hiç kullanmıyorum çünkü uzun süre kullanıldığında kansızlık yapıyormuş.zaten bende yeterince kansızlık var:( kararlarıma gelince nisan ayında yakın bir akrabamın düğünü olduğunu öğrendim.martın sonunda da zaten kızımın doğum günü var. o yüzden biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi.sabah da yazmıştım malum günlerimde olduğum için bu hafta sadece 0,300gr. vermişim.biraz daha dikkatli olmam lazım en azından nisana kadar 75 olmam lazım.pes etmek yok yola devam:)

bu haftaki yeni kararlarım.

1-sabah ara öğünü koyacağım kendime bugün mesela 2 badem yedim.
2-ekmekte bir değişiklik yapmayı düşünüyorum ve sabahları 1 dlme düşürmeyi
3-spordan sonra eve gidince az olmak kaydıyla mutlaka bir şey yiyeceğim.süt ve küçük bir parça meyve gibi

ben böyle her haftabaşı yeni kararlar alıyorum ve uygulamaya çalışıyorum.değişiklik gibi beni daha çok motive ediyor.zaten motivasyonum düşük 1-2 haftadır:((( sizlerinde böyle kararları oluyormu.

evet bazen değişiklikler yada yeni karralar insanı motive ediyor bende uzun süredir yeşil çay tüketmiyordum artık 2 fincan tüketeceğim hatta şu anda demledim içeceğim birazdan sabah yumurta dışında pek bi şey yemedim sayılır akşam bahsetmiştim biberli yumurta yapacağım diye sadece biberi bir kaşık yağ ile pişirip yumurta kırdım onu yedim pek bi şeye benzemedi :) ama genede yedim acayip tok tututu ama ekmek bile yemeden kalktım masadan şimdi yeşil çayımı içip birazdan sütlü kahvemi içerim eşimle oda bana ayak uygurudyor biliyorsunuz böyle olunca daha rahat oluyor:) akşama barbunya pişirmeye karra verdim tabiki evdekilere bu gün hiç ekmek tüketmeyeceğim tahıl hakkımı ve meyve hakkımı bir dilim ev yapımı pastada kullanacağım akşamda bol salata ve yogurtbakalım yarın 55leri görürüm gibi geliyor çünkü bendeözel günlerdeydim kilo bildirimi
56.2

ekmeği ben ekmek makinası aldım tam buğday unuyla kendim yapıyorum evde.bazen dışarıdan alıyorum o zaman yine tam buğday yada çavdar ekmeği alıyorum.kepekli hiç kullanmıyorum çünkü uzun süre kullanıldığında kansızlık yapıyormuş.zaten bende yeterince kansızlık var:( kararlarıma gelince nisan ayında yakın bir akrabamın düğünü olduğunu öğrendim.martın sonunda da zaten kızımın doğum günü var. o yüzden biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi.sabah da yazmıştım malum günlerimde olduğum için bu hafta sadece 0,300gr. vermişim.biraz daha dikkatli olmam lazım en azından nisana kadar 75 olmam lazım.pes etmek yok yola devam:)

geçenlerde bir arkadaşım kendi evde fırında ekmek yapmış kzı için tam buğday ekmeği tüketsin diye çok güzel görünüyordu aslında bende evde yapmayı düşünüyorum ama daha denemedim aslında en doğrusunu sen tüketiroysunayşe ben uzun süredir keğek ekmek tüketiyorum aslında değiştirip çavdar alsam iyi olacak birde ben bazen form hani şu eti form varya ondan tüketiyorum sizce nasıl geçen birisi kalorisi var deyince şüphede kaldım sizlerde tüketiyormusunuz

dilekcik sen şu anda tam olarak kaçsın bu gün tartılmadın biliyorum ama en kaç gelmiştin hala 55 lerdemisin yoksa 56llarıda gördüğün oluyormu
ben çok rahat 55leri görüyordum ama biliyosunuz annemlerin gelmesi tatile gitmemiz 55lerden aşağı indirmedi hatta yarın 55 leri ancak göreceğim galiba

evet bazen değişiklikler yada yeni karralar insanı motive ediyor bende uzun süredir yeşil çay tüketmiyordum artık 2 fincan tüketeceğim hatta şu anda demledim içeceğim birazdan sabah yumurta dışında pek bi şey yemedim sayılır akşam bahsetmiştim biberli yumurta yapacağım diye sadece biberi bir kaşık yağ ile pişirip yumurta kırdım onu yedim pek bi şeye benzemedi :) ama genede yedim acayip tok tututu ama ekmek bile yemeden kalktım masadan şimdi yeşil çayımı içip birazdan sütlü kahvemi içerim eşimle oda bana ayak uygurudyor biliyorsunuz böyle olunca daha rahat oluyor:) akşama barbunya pişirmeye karra verdim tabiki evdekilere bu gün hiç ekmek tüketmeyeceğim tahıl hakkımı ve meyve hakkımı bir dilim ev yapımı pastada kullanacağım akşamda bol salata ve yogurtbakalım yarın 55leri görürüm gibi geliyor çünkü bendeözel günlerdeydim kilo bildirimi
56.2

canım bu çok az geldi bana. neden bu kadar kısıyorsunki...o günler bitince 2-3 gün sonra zaten kilo iner...sıkma kendini bu kadar

geçenlerde bir arkadaşım kendi evde fırında ekmek yapmış kzı için tam buğday ekmeği tüketsin diye çok güzel görünüyordu aslında bende evde yapmayı düşünüyorum ama daha denemedim aslında en doğrusunu sen tüketiroysunayşe ben uzun süredir keğek ekmek tüketiyorum aslında değiştirip çavdar alsam iyi olacak birde ben bazen form hani şu eti form varya ondan tüketiyorum sizce nasıl geçen birisi kalorisi var deyince şüphede kaldım sizlerde tüketiyormusunuz

ben çocuklara farklı ekmek yapıyorum tam buğday ekmeği bağırsaklarını çok bozuyor çünkü.eti forma gelince bir paketi 2,5 dilim ekmek yapıyor:(

Back