Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

kafan hiç karışmasın bende 17,30 veya 18,00'de akşam yemeğimi yiyiyorum.bir daha da hiç bir şey yemiyorum.gerçektende az yediğimde de kilo veriyorum metabolizmam falan yavaşlamıyor.hem de hiç spor yapmıyorum.daha doğrusu iki çocukla yapamıyorum.

herkese günaydın bugünkü listem ;
sabah :2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi (2 tahıl+1 süt)
ara :1 elma (2 meyve )
öğlen :1 haşlanmış patates (baharatlarla tatlandırılmış)salata,yoğurt (1 tahıl+1 süt)
ikindi :2 ceviz,10 fındık (2 yağ)
akşam :2 kepçe çorba,salata (2 tahıl)
gece :1 bardak kefir (1 süt)

5 tahıl+3 süt+2 meyve+2 yağ

kilo bildirimim ise;
25,01,2014 82,1
26,01,2014 81,9gr.

varmam gereken yola 26,900gr.kaldı.

sevgili dilekcik sayfada ikimizden başka kimse kalmadı galiba gelende bakıp gidiyor.kimse katılmak istemiyor galiba neyse biz bize yeteriz diyelim :)kilo bildirimim ise;

26,01,2014 81,9
27,01,2014 81,8gr.

sevgili dilekcik sayfada ikimizden başka kimse kalmadı galiba gelende bakıp gidiyor.kimse katılmak istemiyor galiba neyse biz bize yeteriz diyelim :)kilo bildirimim ise;

26,01,2014 81,9
27,01,2014 81,8gr.

aynen öyle ayşecim ya, halbuki yeni aramıza katılanlar vardı ama kimsecikler yok şimdi...

haydi kızlar...

her pazartesi olduğu gibi bu sabahta şişmiş uyandım, kendimi acayip ağır hissediyorum. şimdi tartılsam en az 1 kilo fazla görüceğim için tartılmadım, moralimin bozulmasını istemiyorum.

sabah 1 hurma 1 bardak su içip evden çıktım
iş yerine gelince 1 bardak yeşil çayla kepek ekmeğinin topuğu içine koyduğum lor peynirli,maydanozlu sandviçimi yedim..2 T+1 E
öğleyin 1 kupa çabuk çorba içeceğim, yanında 1 çb ayran...şişim ya öğle yemeği hafifi olsun dedim. haftasonu kaçamaklarının acısı çıksın diye:)) 1T+1S
ikindide yarım küçük armut,3 badem...1 M+1 Y
akşam spor öncesi 1 çb. ayran ve 2 yk.yulaf ezmesi karıştırıp içerim...1T+1 S
eve gidince saat 20.30 oluyor ama bir brdk ayran içsem bişey olmaz galiba belki yanında yarım porsiyon meyve yiyebilirim...1 S+1M

yani o saatte bana zarar vermeyecek, spor sonrası için uygun ne olabilir bilmiyorum....

bugün ne yemek yapacağıma karar veremediğim için liste vermemiştim ama şimdi hem yaptım hem yedim:)

sabah :1 bardak kefir,2 dilim fırınlanmış peynirli ekmek (2 tahıl+1 süt+1 et)
ara : 1 mandalina (1 meyve)
öğlen:4 kaşık barbunya,2 kaşık pilav,yoğurtlu,cevizli,kereviz salatası (2 tahıl+1 et+1 süt+1 yağ )
ikindi :10 fındık (1 yağ )
akşam:4 kaşık barbunya,salata (1 tahıl+1 et )
gece :1 bardak kefir (1 süt )

5 tahıl+3 et+3 süt+1 meyve+2 yağ

kimseciklerr yok, sende yoksun ayşecim...

moralim çok bozuk o yüzden yazmak istemedim. dün akşam spor salonunda bir arkım.ben eve gidip akşam yemeği ve sonrası ara öğünümü yiyerek 15 günde 2 kilo veriyorum sen aç kalark gram vermiyosun nasıl diyet bu dedi, gülerek.ona kızdığım için akşam eve gidince bişey yemedim. en son 18.00 2 yk yulaf ezmesi ve 1 brd.ayran içmiştim. öğlende 1 kupa çorba..bütün akşam sabrettim, mide kazınmalarımı, baş ağrımı, adım atacak halimin olmamasını umursamayarak açlıktan ölerek yattım. sabah tartıda yine 55 gördüm.geçen haftadan beri gr. inmedi ya.sinir oldum. sonrada düşen kan şekerim herzaman olduğu gibi direk şekerli gıdalara yöneltti. ne zamn uzun açlık yaşasam böyle oluyor.

ya niye bu kilom inmiyor,ben sabırsız biriyim. beklemeyemiyorum...şeytan otur allah ne verdiyse çatlayana kadar ye diyor. ya diyetisyene giderken daha çok yiyordum ve veriyordum. şimdi dahada az yiyorum....nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.
kendime nasıl öfke doluyum anlatamıyorum. arkımın söylerken yüzünün hali hala gözümün önünde saat 21.00 de köfte ye, 22.00 gibi de meyve sonra kilo ver...aklım almıyor.

ayşecim sakın bana bak işte az yediğini söylüyorsun o yüzden veremiyorsun deme. ayça kayanın verdikleri herhalukarda diyetisyen listelerinden daha az. belki bazen az yiyorum ama bu genelde haftasonu kaçırmalarımın acısı çıksın diye haftabaşı günleri oluyor, ertesi gün diyeti mantığında yani...ben normal 3232 veya 4232 yaptığım halde bile veremiyorum....

neyse boşver ya...

.

Merhaba ben nette araştırma yaparrken sizlerle karsilastim. Kitabı almaya karar verdim. Ama beni asıl tetikleyen sizin bu yaziniz... Arkadaşınız halt etmiş siz yaşam biciminizi degistiriyorsunuz. Kimsenin sizin moralinizi bozmaya hakkı yok. Düşünmeyin, hatta istediğiniz kiloya gelen kadar onunla karşılaşmayın. Çünkü siz istediğiniz kiloya geleceksiniz. Tabii bende :) motivasyonumuzu düşmesin yolunuzdan dönmeyin :) bana da moral olun

merhaba niebla, aramıza hoşgeldin demek istiyorum. çünkü bu grupta daimi olan sadece 3 kişiyiz.
mesajıma cevap vermene ise ayrıca çok teşekkür ederim. yaşadığım bu sıkıntı sizi, sizin gibi başka kişileri motive ettiyse ne mutlu bana...:)) gerçekten ptesiden beri motivasyon sıfırama allaha şükür yeme düzenimi hiç bozmadım.aynen devam ediyorum.
onunla karşılaşmama gibi bir imkanım yok, çünkü spor salonu arkadaşım. yani haftada 3 gün görüyorum. birara ikimizde aynı anda farklı diyetisyenlere başlayıp birbirimizi motive ediyorduk. neyse geçelim bunları da kendinden bahsetsene biraz. artık bizimlemisin söylesene...:)

bugünkü menüm

uyanınca 1çk keten tohumu,1 kayısı
kahvaltı...1 haşlanmış yumurta,2 dlm ekmek
öğlen.......4 yk lahana yemeği,1 dlm ekmek,1 çb ayran
ikindi......1 çb ayran,yarım küçük armut
akşam....annem karnabahar yemeği yapmış,salata,yoğurt 1 dlm ekmek

kilom inmesede inatla devam edeceğim...ya o inmeyen kilolar yada ben pes edeceğim. aslında pes etmeye niyetim yok ama motivasyonum azaldı...

merhabaaaaaaaaaaaaa ben geldim nihayet evdeyim ailecek hasta olup eve dönüş yaptık motiveler bozulmuş kimsecikler uğramamış ayşe seni çok merak ettim yazamasamda kısa süreli seni kilo takiplerini yaptım en son 81 di galiba süper dilekcik senin de moralin bozulmuş sende benim gibisin artık son kilolarda gitsin noktadiyelim diyorsun ama inanki bu yaptığımız doğru neden 5-6- gündür ne bulduysam sabak akşam gece yedim ha hasret kaldığım yiyecekler değildi ondan saldırmadım kalabalıkortam birde insanın kendi evi değil iillaki ortaya gelince yiyosun falan filan ama artık yağda kızartılmış şeyler falan bünyem pek kaldırmıyor yedikten sonra rahatsıız hisettim ama gr almamaışım kızlar :)yani hani şu bazen hafta sonu kaçırmalarımız olupta ertesi gün tartıda fazla çıkp bir gün sonra toparlıyoruz ya işte sadece bu konumdayım eşimde bende kendi yeme düzenimizi özlemişiz yarından itibaren başlıyorum hafta sonu sporuda ekleyeceğim ha bu arada senin moralini bozan arkadaşın kaç kilo delikcik çünkü kilo fazla olunca vermekte bi o kadar hızlı olabiliyor bir süre sonra yavaşlıyor neyse ben artık burdayım arkadaşlar

yaşasın :))))...hoşgeldin canım...nihayet bir tek konuşan ben değilim artık ,nasıl hasret kalmışım çok sevindim ya :))öncelikle kilo almamana sevindim alsan bile 1-2 gün sıkarsın olur biter ama almamışsın zaten.ayşeyi bende merak ettim ama cvp yok. he bu arada geçmiş olsun canım, gittiğin yer neresi ki soğukmu?

ben 61 kiloydum o zamn, arkadaşım 90 kiloyla başladı 3 ayı geçiyor galiba, ben diyetisyeni 2 ay sonra bıraktım o devam ediyor ve sürekli kilo vererek 80 lerde belkide haftaya 79 lara iner çünkü başladığından beri sürekli 1-2 kilo veriyor, duraksamadan,üstelik çok yiyerek, düşün 20.30 dan sonra akşam yemeği(et menüsü),22.00 ara meyve. ya ben...ben..aç geziyorum(hele bu hafta akşam spordan gelince yemelerimi de kestim, nasıl açlıktan ölerek yatıyorum anlatamam((
habire kendime kilo vermek bu kadar zor olamaz diyorum. işkence çekiyorum ya, midem bulanıyor leblebi yiyim diyorum ama 1-2 tane düşün artık 1-2((
neyse bu arkadaşımdan bahsetmek istemiyorum artık. bahsettikçe sinirleniyorum. ben kendime bakıcam artık. açlıktan ölmeden zayıflamak ve yanlışlarımı bulmak istiyorum. kimse beni yolumdan etmemeli.zaten sende geldin, inş. ayşede gelicek.motive olmamk için nedenimiz yok dimi....

selam kızlar ; bende geldim tekrar buluştuk üç gündür bir türlü fırsat bulamadım.bugünde annemdeydim iki çocukla git gel ancak.neyse yine buradayım listelerimde bir değişiklik olmadı zaten aynen devam kilom ise 81,7gr.bu arada selalmaz hoşgeldin kilo almamanda çok güzel demek ki kalıcı kilo vermişsin.sevgili dilekcik ayça hanımı sende dinliyorsun ve biliyorsun dediği en önemli şey başkasıyla kendinizi kıyaslamayın diyor.senin de kıyaslamadığın belli ama karşındakinin bunu öğrenmesi lazım bence , sen onu fazla kafaya takma ondaki yağ sende de olsa sende öyle kolay verirdin :)

hoşbulduk kızlar dilekcik aynı şeyleri ben yazacaktım ayşe yazmış :)

hoşbulduk dilekcik çok acıktığın zaman sütlü kahve içsene canım ya yada tarçınlı süt benim en büüyk kurtarıcım hatta tatilde en çok bunun sıkıntısını çektim diyomusun evde süt varmı ben bir sütlü kahve içeceğim olmuyor:)tatilde nevşehire gittim ama ayşe iyi bilir çocuklarla ev ziyareti tatil hele birde başka bir memeleket hemen hasta olurlar bizde hemen kaçtık evde biraz tatil keyfi yapalım diye tabi çocuklar iyişirse

sevgili selalmaz annenin diyeti nasıl gidiyor merak ettim.

ya aslında annem çok güzel bir örnek insanın kilo vermesi için bilinçlenmesi çok öenmli biz aslında bunu öğreniyoruz gerçekten ya şöyle bakıyorum ekmek ekmek akşam meyveler gazlı içecekler eee tabiki kilo veremessin ama yavaş yavaş işlemeye çalışıyorum yoksa farkında olmayan insana kırıcı olabilir birde bu anne olunca alınır diyorumbebekler ne cabuk unutuyorlar evi yahu benim kız durmadan düşüyor sanki evdeki sehpayla yeni tanışmış gibi kucaklaşıp duruyorlar :) kız kucağımda yazmaya çalışıyorum da:)

çok geçmiş olsun çocuklarla tatil çok zor ben bu yaz 22 gün tatile gittim.ama benden başka herkes anlamıştır herhelde tatilden 1 sefer güneşlenemedim bile

çok geçmiş olsun çocuklarla tatil çok zor ben bu yaz 22 gün tatile gittim.ama benden başka herkes anlamıştır herhelde tatilden 1 sefer güneşlenemedim bile

ah büyüyünce kıymetimizi bilerlemi acaba:) ayça kaya trtde ki iyi fikir e cumalarımı çıkıyor ben h-kaç haftadır çarşambaları bakıyorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…