- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #3.041
Çok teşekkürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lisemi-hashimato-troiditi-vb-sorunlar.727338/
Bak bu link.. mutlaka bi göz at.
Bende toparlayayim dedikçe dağılıyorum. Ne olduysa hamilelik ve doğumdan sonra oluyor zaten:) benimde 2013 doğumlu bir kızım var. O doğduktan sonra aldıkça aldım. Hala vermeye çalışıyorum. Evet insülin direnci Polikistik over ne ararsan var bende. Eskiden çok hızlı veriyordum. Bikaç aydır iyice durdu. Bırakınca hemen alıyorum ama dikkat etsemde vermek çok zor oluyor. E buda insanın motivasyonunu bozuyorneyse burada hep beraber motive olucaz inşallah kızlar
Hoşbuldum canım.Merhaba kızlar, dün annemdeydim. Ve anne evinde diyet olmuyorrrAnnem surekli şunu yaptım, bundan da ye, günlük hakkimin belki iki katı kadar tahıl yedim.
Bugün de kahvaltıda 2-3 borek yedim. İns akşama kadar toparlicam..
@durse insulin direnci çok fena yaArkadasimda var, kız gram gram kilo veriyor. Hep kiloluydu ama son iki senede 20 kusur kilo aldı. Diyetisyene basladi, 125 kgla uç ayda 12-13 kg anca verdi. Tiroitleri d yavasmis, ilaç başladı. Aslinda bu bölümde insulin direnci hasimoto muydu onunla alakalı bi topik vardı bulup link atayim. Bi dr açmıştı konuyu. Ben de epey bi sayfa okumuştum. Cunku ben de çok zor kilo veriyorum..
@Dumaaam hoşgeldin canım..
55ten 70e. Neden tersi olmasın!
Benim de temmuz 2012 doğumlu bi kızım var
Ben akşam yazıyorum monumu ama fırsat olmayınca ertesi gün yaziyorum.
Allah bağışlasin.. 80-55, hamilelikte 25 kilo aldın demek..Hoşbuldum canım.
Bizde eylül 2012 doğumluyuz canım. Doğuma 80 küsür kiloyla girmiştim, ne güzel verdim sonrasında ama böyle oldu şimdi.
Bakalım tam adapte olamadım daha ama başlicam canım.
Ben de uykumdan uyanıp mutfağa gidiyorum bazen..Şu geceleri içimden çıkan yeme canavarını durdurmam lazım. Saat 22.00 den sonra ne buluyorsam yiyorum ya.
Ama karalıyım, değişeceğim.
Yani inşallah.
Günaydın?
Bugün tartı günü(diyette 28. Gün)
Başlangıç: 69.5
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1 kg
Toplam giden: 3.3
Hedef: 64
Günaydın kızlar. (Diyette 41. Gün)
13 gün önce (3 günü tatileydim) : 66.2
Bugün: 65
Toplam giden: 4.5
Saol canım inş uzun süreli olur bu kayip..tebrikler çok iyi gitmişşş
Çok güzel gidiyor valla TebriklerGünaydın kızlar. (Diyette 41. Gün)
13 gün önce (3 günü tatileydim) : 66.2
Bugün: 65
Toplam giden: 4.5
Belki tam karar verip adapte olamadın?Çok güzel gidiyor valla Tebriklerpeki ben neden yapamıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?