- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #3.021
Birkaç günlüğüne şehir dışındayiz. Otelde açık büfe yemeklerle 4232 coook zor
Bugün tahili fazla yedim tabi, meyveden de...
İns az zararla çıkarım bu tatilden
Merhaba canım. Kolay gelsin öncelikle. Kurala güzel uymaya çalışmışsin. Uzun süreli bir tatil değilse aşırıya kaçmadıgin sürece kilo almazsin inşallah. Ben de başlamak istiyorum. Çok rahatsizim kilolarimdan.
Merhaba. 3 günlük tatil sonucu +1.1 kg
İnş toparlarim. Sabah diyete uygun şekilde kahvaltı ettim.
Sen ne yaptın, başladın mi? Daha önce bi diyeti yapmış miydin?
Valla su dünyada yemek yiyemeyeceksem, diğer şeylerin de bi kıymeti yok.Dün iyiydi. Ama bugün dışarı çıktım. Poğaça yedim sıcak çikolata içtim .hepten bozdum diyeti. Ben diyet yapamadim hiç. Çok zor yememek. Yemeyi hakikaten çok seviyorum. Bence o 1 kilo yediklerindendir kilodan değil. Yani vücuda fazla besin girdi. O farkettirmistir olabilir mi? :)
Valla su dünyada yemek yiyemeyeceksem, diğer şeylerin de bi kıymeti yok.Ben de yemeyi çok seviyorum. Çok kolay kilo alıyorum ama zor veriyorum. İnş dediğin gibidir, uçup gitsin o +1.1 kg
Hosbulduk :) aslında dur başla diyeti Boz tekrar Başla derken oldukça uzun zamanda verdim diyebilirim. Nerdeyse 1bucuk yılımi aldı. Ayça KAYA ile çok daha hızlı kilo veriliyor. Ama benim gibi 2 kilo ver 3 kilo al, 3 kilo ver 1 kilo al olunca bayagi yavaş oldu.☺ 79u gördüm derken baktım tekrar 86 oluvermisim. Şimdi tekrar başladım. Bugün bi iki kaçağım oldu ama çok telafisiz şeyler değil. Senin nasıl gidiyor ? Nezamandir yapıyorsun, eksi görebildin mi? İnşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?