Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Birkaç günlüğüne şehir dışındayiz. Otelde açık büfe yemeklerle 4232 coook zor

Bugün tahili fazla yedim tabi, meyveden de...
İns az zararla çıkarım bu tatilden

Merhaba canım. Kolay gelsin öncelikle. Kurala güzel uymaya çalışmışsin. Uzun süreli bir tatil değilse aşırıya kaçmadıgin sürece kilo almazsin inşallah. Ben de başlamak istiyorum. Çok rahatsizim kilolarimdan.

Merhaba. 3 günlük tatil sonucu +1.1 kg
İnş toparlarim. Sabah diyete uygun şekilde kahvaltı ettim.

Sen ne yaptın, başladın mi? Daha önce bi diyeti yapmış miydin?

Bugün

1 yumurta (1 et)
1 dilim ekmek (1 tahıl)
2 hurma +1 çay kaşığı bal (1 meyve)

2 mandalina (1 meyve)
3 hurma (1 meyve)
yoğurt (1 sut)
1/3 bazlama (1 tahıl)

1 kepçe çorba (1 tahıl)
yoğurtlu semizotu salatası (1 süt)
1 küçük muz (1 meyve)

3 tahıl, 1 et, 2 süt, 4 meyve

bugün hurma fazla yedim galiba, regl zamanım da deil ama :)

Merhaba. 3 günlük tatil sonucu +1.1 kg
İnş toparlarim. Sabah diyete uygun şekilde kahvaltı ettim.

Sen ne yaptın, başladın mi? Daha önce bi diyeti yapmış miydin?

Dün iyiydi. Ama bugün dışarı çıktım. Poğaça yedim sıcak çikolata içtim .hepten bozdum diyeti. Ben diyet yapamadim hiç. Çok zor yememek. Yemeyi hakikaten çok seviyorum. Bence o 1 kilo yediklerindendir kilodan değil. Yani vücuda fazla besin girdi. O farkettirmistir olabilir mi? :)

Valla su dünyada yemek yiyemeyeceksem, diğer şeylerin de bi kıymeti yok. Ben de yemeyi çok seviyorum. Çok kolay kilo alıyorum ama zor veriyorum. İnş dediğin gibidir, uçup gitsin o +1.1 kg

Bugünun monusu

1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 dilim peynir (1 et)
2 mandalina+ 1 çay kaşığı kadar bal (1,5 meyve)

5-6 kaşık pırasa
1 dilim ekmek (1 tahıl)

balık (1 et)
salata
1/2 ekmek (0,5 tahıl)
3-4 tane patates cipsi (1 tahıl)
1 bardak taze sıkma meyve suyu (2 meyve)

--------> 3,5 tahıl, 2 et, 3,5 meyve

Valla su dünyada yemek yiyemeyeceksem, diğer şeylerin de bi kıymeti yok. Ben de yemeyi çok seviyorum. Çok kolay kilo alıyorum ama zor veriyorum. İnş dediğin gibidir, uçup gitsin o +1.1 kg

Gider gider ben napacam yalnız bugün de dışarıda yedik annemle öyle gitti bugün de

Bugün

1 dilim ekmek (1 tahıl)
3-4 çatal sucuklu yumurta (1 et)
birkaç uzum+ bir çay kaşığı bal (1 meyve)

1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt (1 sut)

1 buyuk muz+ 1 hurma (2 meyve)
yarım tabak z. turlu

6-7 kestane+2 çatal cheseecake (3 tahıl)

-----> 4 tahıl, 1 et, 1 süt, 3 meyve

Kızlar merhabaa:) beni de aranıza alirmisiniz. Daha önce 97 kilo ile Ayça KAYA diyetine başladım ve 79 a kadar düştüm. Sonrasında ramazan, bayram, tatil derken tekrar 86 oldum. Tekrar başlamaya Karar verdim. Başlığı görünce de çok mutlu oldum

Hoşgeldin D durse
Valla ben de seni gördüğüme çok memnun oldum :)

Ne güzel vermissin, ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ? inş tekrar muvaffak olursun..

Bugünkü mönü;

1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 parça peynir (1 et)
1 küçük muz+1 çay kaşığı kadar bal (1,5 meyve)

1 elma (1 meyve)

haşlanmış karnabahar
bir kase yoğurt (1 süt)

1 lavaş (2 tahıl)
5 çiğköfte (2,5 tahıl)

--------> 5,5 tahıl, 1 et, 1 süt, 2.5 meyve

Hoşgeldin D durse
Valla ben de seni gördüğüme çok memnun oldum :)

Ne güzel vermissin, ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ? inş tekrar muvaffak olursun..
Hosbulduk :) aslında dur başla diyeti Boz tekrar Başla derken oldukça uzun zamanda verdim diyebilirim. Nerdeyse 1bucuk yılımi aldı. Ayça KAYA ile çok daha hızlı kilo veriliyor. Ama benim gibi 2 kilo ver 3 kilo al, 3 kilo ver 1 kilo al olunca bayagi yavaş oldu.☺ 79u gördüm derken baktım tekrar 86 oluvermisim. Şimdi tekrar başladım. Bugün bi iki kaçağım oldu ama çok telafisiz şeyler değil. Senin nasıl gidiyor ? Nezamandir yapıyorsun, eksi görebildin mi? İnşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırız :)) lady peacock

Benim de bir ayı geçti. 69.5 ile başladım. Bazen birkac birim fazla yedim bazı grupları ama öyle abarttigim pek olmadı. Bir ayda 3,5 kilo verdim. Gecen hafta birkaç günlüğüne şehir dışına çıktık. E yolllarda, otellerin açık bufesinde 4232 diye saymak da mantıksız geldi. Çok abartmadan yedim.. Ama eve döndüğümde +1,1 kg gordum tartıda. Birkaç gundur onu vermeye uğraşıyorum. Az önce tartildim, 66.2 çıktı. Şimdilik hedefim, 64 kg. Ona ulaştıktan sonra da yine saymaya devam edicem, cunku ben çok kolay kilo alıyorum. Azcik ekmeği normal yiyeyim hop bir kg geliveriyor.

Son düzenleme:
Ben tatlıya çok duskun değilim, tuzlu ve tahıl grubunu çok daha fazla seviyorum.. Eşim de tatlı delisi, evde her an iki uç çeşit tatlı ve abur cubur var. O yerken ben yemedigim icin, (vicdan yapıyor biraz) ısrar ediyor yemiyorum.. Bu sefer tatlı bile yemiyorsun ama bak verdiğin 3,5 kg az ben olsam bu tempoda 5 kg verirdim falan diye giciklik yapıyor.

Neyse onun konuşması mühim de degil. Ben işime bakarim. Az da olsa ins her hafta verebilirsem o, benim en büyük motivasyonum olacak. Seninle yoldaş olalım, inş hedeflerimize ulaşalım..

Son düzenleme:
ve bugün

1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 yumurta (1 et)
1 çay kaşığı bal+ 2 mandalina (1,5 meyve )

1 ayran (1 süt)
1 kucuk muz (1 meyve)
4 galeta (2 tahıl)

1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 dilim peynir (1 et)

1 sütlü kahve (1 sut)

1/2 tabak z. turlu.
1/2 tabak ıspanak
yoğurt (1 sut)
salata

------> 4 tahıl, 2 et, 2 süt, 2,5 meyve

Ben bugun yine liste yazamıyorum. Yine tahillari fazla kaçırdım çünkü napayım olacak inşallah zamanla. Sen bayagi güzel uyguluyorsun lady peacock :) bu arada ben deli gibi tatlı yiyordum. Zaten insülin direnci var hatta ilaç kullanıyorum bunun için. Bir yandan da Sedef hastasıyım onun tedavileri falan herhalde ondan da fazla istahliyim ama pes etmek yok.

Bende geliyorum kızlar.
Ama günün menüsünü ertesi gün yazabilirim ancak.

Doğumdan 2 yıl sonra 55 kilo olan ben, son bir yıl kpss kursuna başlamamla 10 kilo alıp öncesinde de 5 kiloyla birlikte 70 e çıktı.
Şuan oğlum 4 yaşında ve 70 kiloyum.
Hava soğuk, giyecek kabanım bile yok. Çünkü herşeyim 36 S beden.

Geliyorum yani.

Merhaba kızlar, dün annemdeydim. Ve anne evinde diyet olmuyorrr Annem surekli şunu yaptım, bundan da ye, günlük hakkimin belki iki katı kadar tahıl yedim.

Bugün de kahvaltıda 2-3 borek yedim. İns akşama kadar toparlicam..

@durse insulin direnci çok fena ya Arkadasimda var, kız gram gram kilo veriyor. Hep kiloluydu ama son iki senede 20 kusur kilo aldı. Diyetisyene basladi, 125 kgla uç ayda 12-13 kg anca verdi. Tiroitleri d yavasmis, ilaç başladı. Aslinda bu bölümde insulin direnci hasimoto muydu onunla alakalı bi topik vardı bulup link atayim. Bi dr açmıştı konuyu. Ben de epey bi sayfa okumuştum. Cunku ben de çok zor kilo veriyorum..

@Dumaaam hoşgeldin canım..
55ten 70e. Neden tersi olmasın!

Benim de temmuz 2012 doğumlu bi kızım var
Ben akşam yazıyorum monumu ama fırsat olmayınca ertesi gün yaziyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…