- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.701
Cok guzel ifade etmissin kendini canim benimhic sıkılmadan okudum istedigin zaman yaz icini dok olurmu oyle sey bizlerin yazdiklariyla motive olan bircok insan vardir eminim ki ilk gunlerde bende defterden bakiyodum simdi alistim defter tutmak iyi bi fikir ...iyiki varsiniz kizlar zayiflamak sabir isi ve zor bi surec buraya yazmak motive ediyo insani ...insallah kalici kilolar veiriz hepimiz canlar
Benim kilo fazla oldugu icin herhalde ama her hafta boyle gitmez
Merhaba ozgul cumkızlar Ayça kayanın kalsiyum diyeti nedir bilen var mı acaba.
Gunaydin kizlarbugun tart gunum cok sukur yine eksideyim
Gecen hafta 77.400
Bu hafta 76.200
Fark 1.200
Kizlar bende sizinle saymaya baslayim tekrardan , sayenizde sayfa aktiflesti kilo verebiliyorsunuz tebrikler
Tesekkur ederim canim yaa cok mutluyum insallah boyle gider hep kilolarİyi günler kızlaar, yarın tartı günüm heyecanla bekliyorum bakalım :)
Çok güzel gidiyorsun nehircim maşallah
ozgul0214 sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?
Hosgeldin masumcum :)) saymak cok etkili gercekten neyi nekadar yediginin farkina variyo insan sende katil bize birlikte azmedip verelim kalici olarak kurtulalim kilolardan :))Kizlar bende sizinle saymaya baslayim tekrardan , sayenizde sayfa aktiflesti kilo verebiliyorsunuz tebrikler
Nasil bi mutluluk dimi canim , bu mutluluk hic tatlida cikolatada yok isteTeşekkürler masumm, hoşgeldin :) Paylaştıkça artıyor azmimiz. Sen de aramıza katıl daha çok motive olalım :)
Yılbaşından beri görmediğim arkadaşlarım vardı, dün görüştüğümüzde şok oldularNasıl zayıfladığımı sorup durdular bir hoşuma gitti ki kızlar
Yumurtayi gun asiri yesen canim oglen yada aksamda kullanirsin boyleceBenim et hakkım çabuk bitiyor ama kızlar ,sabah bir yumurta bir peynir yesem bitti işte 4233 benimki
Cnm benim iş yerinde yemek çıkıyor
Pilav makarna yemiyorum çorba, ana yemek ve yanında salata yoğurt ne varsa yiyorum , ekmek hiç yemiyorum hafta bir gün izin veriyorum kendime ekmeğe vulastinmi birakamiyorum çünkü
Sabah bir yumurta yeşillik ceviz peynir daha tok tutuyor beni
Tesekkur ederim canim yaa cok mutluyum insallah boyle gider hep kilolar
Insallah sende guzel sonuc alirsin canim
Nasil bi mutluluk dimi canim , bu mutluluk hic tatlida cikolatada yok istecok sevindim senin adina daha neki bu bi baslangic 55 e kadar yolu var
Cnm benim iş yerinde yemek çıkıyor
Pilav makarna yemiyorum çorba, ana yemek ve yanında salata yoğurt ne varsa yiyorum , ekmek hiç yemiyorum hafta bir gün izin veriyorum kendime ekmeğe vulastinmi birakamiyorum çünkü
Sabah bir yumurta yeşillik ceviz peynir daha tok tutuyor beni
Olucaz olucaz canim insallah ben inaniyorum sabirla ve azimle devammmHep mutlu olalım canım yaa fit olalım inşallah geri kalan ömrümüzde
Aynen hiçbir yemek gözümde değil sadece tartıdaki kayıpları düşünüyorum canımBöyle giderse bahara istediğimiz kilodayız
Kizlar hergun bu hareketleri yapicam 15 dk suruyo ustunede 2 mil leslie baslangic icin yetetli bence sizce nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?