- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.421
canım sen kaç uyguluyorsun 5333 ü mü 4232 yi mi? dün regl oldum o yüzden bayağı kaçırdım inş.yeniden toparlayacağımBen çayı şekersiz içemiyorum o yüzden tahıl hep 5 oluyor buna rağmen bir haftada 1.400 gram verdim. 58.2 ile başladım 56.8 kg ya düştüm. Hafta sonu dikkat etmedim bakalım cuma günü kaç kilo olacağım. Yarın yine düzene sokacağım.
Ben bir ara topiği takipteydim. Azminize hayranım. İyi kilo verdiniz darısı başımıza :)
4232 uygulumaya çalışıyorum ama tahıl bazen 5 oluyorcanım sen kaç uyguluyorsun 5333 ü mü 4232 yi mi? dün regl oldum o yüzden bayağı kaçırdım inş.yeniden toparlayacağım
benimde tahıl genelde aşıyor4232 uygulumaya çalışıyorum ama tahıl bazen 5 oluyor
menünü beğendim iki öğün mü besleniyorsunSabah
1 dilim ekmek
domatesli biberli sucuk
peynir
Çay
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
küçük lazanya
salata
2 kaşık yoğurt
menünü beğendim iki öğün mü besleniyorsun
bende fazla çıktım moralim bozuldu haftalardır 63 lü rakamlardayım.Canım sen bence oldukça dikkatlisin belkide ödem vardı 1 bardak su bile tartıda değişikliğe uğratabiliyorBen cuma tartıldım 57 kg çıktım. 200 gram fazla çıktım.Bu hafta daha dikkatli besleneceğim.
bende fazla çıktım moralim bozuldu haftalardır 63 lü rakamlardayım.Canım sen bence oldukça dikkatlisin belkide ödem vardı 1 bardak su bile tartıda değişikliğe uğratabiliyor
Selam kızlar; gecen hafta pek dıkkat edemedim o yüzden de menü paylaşmak ıstemedım
05,12,2014 ...74,300
14,12,2014 ...73,800
21,12,2014 ...72,500 ınsallah bu sefer olur
Lütfen gel sen deneyimlisin bize yol gösterirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?