Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Kızlar kuruysmiş dönüşüm tablosu varmı. Yani ne kadar hangisinden yiyebiliriz

Kızlar kuruysmiş dönüşüm tablosu varmı. Yani ne kadar hangisinden yiyebiliriz
Ne demek istediğini anlamadım ama şöyle yazayım 3 adet ceviz ,5 adet kavrulmuş veya 10 adet çiğ fındık ,5 adet fıstık=1 yağ demek.Leblebi için ise 1/2 su bardağı 1 tahıl demek

Çarşambadan beri ne spor nede yediklerime dikkat edebildim bugün leslie 5 mile ve kendime kolay aş çorbası yaptım bakalım 2 gün bu çorbağı içeceğim.

merhaba kızlar ben aslında karatay yapıyordum ama takılıp kaldım.bu nedenle yine sağlıklı bulduğum bu diyeti yapmaya karar verdim.sabaheynir-1et,4 zeytin-1 yağ,10 çiğ badem-1y,3 kuru kayısı-1m hakkımı kullandım.doğrumudur.Akşam öğretmenler günü yemeği var tahıl hakkımı oraya sakladım:))

günaydın kızlar bu sabah
1 muz:1m
peynir:1e
4 zeytin:1y
salata,maydanoz dan oluşan kahvaltımı yaptım.puanlamalarda yanlış bir durum yoktur umarım.

İyi sksamlar
Oglen 2 etli dolma 1t1e,yogurt 1s
Aksam 1kepcemercimek 1t,yogurtlu brokoli salatasi1s,1dilim ekmek 1t
Sabah kahvatisi ile Toplam 3t,2e,2s,1m,3ydiyebilirim kizlar hesaplamam dogrudur umarim.

İyi sksamlar
Oglen 2 etli dolma 1t1e,yogurt 1s
Aksam 1kepcemercimek 1t,yogurtlu brokoli salatasi1s,1dilim ekmek 1t
Sabah kahvatisi ile Toplam 3t,2e,2s,1m,3ydiyebilirim kizlar hesaplamam dogrudur umarim.
2 etli dolma =1t+1et -1 kepçe mercimek çorbası 0,50 tahıl+0,50 et diğerleri doğru salatada yağ yoksa doğru canım.
Ben bugün ayça'nın stres atan kekini yaptım çok güzel oldu ama değerlendirmeyi nasıl yapacağım bilemedim bilen var mı? 1 dilim kek 4 tahıl diyor ama benim mlz onun dediği gibi

dolmayı doğru saydım zaten ama mercimeği yanlış hesaplamışım.teşekkür ederim.salatam da yağsızdı.Birde siz hergün tatrılıyor musunuz ya.mesela ben brokoli yedim ya yarın sabah karnım davul gibi olur fazla çıkarım.bulgur yiyince de öle oluyor.

evet canım ben hergün tartılmıyorum moralim çok bozuluyor ben mesala pazartesileri fazla çıkıyorum benim tartı günüm cumartesileri haftalık çizelge yapıp takip ediyorum.Ama pztsi,çrş.ve cmtsi tartılıyorum genelde 2 yıldır öyle devam ediyorum.keki sence nasıl hesaplamalıyım ayça Kaya'nın stres atan kek tarifini yaptım ve 2 dilim yedim ara öğünde

ay canım valla bilmiyorum ki.kitabında normal keke nasıl bir ölçüm yapmışsa onun yarısını saysan.sanırım bu kekte yağ falan yoktu

ay canım valla bilmiyorum ki.kitabında normal keke nasıl bir ölçüm yapmışsa onun yarısını saysan.sanırım bu kekte yağ falan yoktu
aynen becel tereyağı (bitkisel yağ) koydum 2 yk onun ölçüsünde 1 yk zeytinyağı vardı şeker zaten yok pekmez falan dediğin gibi 1 dilim 2 tahıl sayacağım sağol canım

aynen becel tereyağı (bitkisel yağ) koydum 2 yk onun ölçüsünde 1 yk zeytinyağı vardı şeker zaten yok pekmez falan dediğin gibi 1 dilim 2 tahıl sayacağım sağol canım
Kek in kalorisi kacsa 70 e boluyoruz kac cikarsa o kadar tahil sayiyoruz:)
Diyelim 210 kl. 3 tahil hakkimizi kullanmis oluyoruz:)

Gunaydin kizlar bende bu sabah 74.500 ciktim anca 10 gun onceki kiloma dondum :)) benim haftalik tarti gunum pazar ama hergun tartilirim normalde fazla cikarsam da once ki gun fazla yemisimdir mutlaka farkinda olmadan bazen fazla yiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…