zaten araştırmaktan tam bir doktora karar vermişken bir kaç foto görüp vazgeçmekten kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim( ciddi söylüyorum rüyalarıma giriyo süreklii kendimii bandajlı görüyorum rüyalarımda:)))en sonunda ani bi karar alıcam artık o an hangi doktora karar verirsem gidicem dicem al eti senin kemiği benim yok yada kemiğide onun olsun yaa töbe yarebbim :))
canım çok teşekkür ederim ya ilgin için mesaj sayım henüz yeterli değil özel mesaj atmaya o yüzden buradan yazıyorum. şu süreci yaşamış insanların yorumu o kadar önemliki karar verme sürecinde sende yaşamışsındır mutlaka bu durumu. mesaj sayım dolunca ben sana özelden yazıcam görüşürüz o zaman:))
Cemil beyin hastaları için başka bir sayfa vardı fakat Cemil bey olumlu veya yorumsuz yorum yapılmasını istememiş ve bunu dile getirmiş bu yüzden diğer sayfa yoruma kapatılmıştı. bu sayfayı gözden kaçırmışlar sanırımo yüzden yazan pek olmuyor kızlar. gerçi şimdide burdan konuşmak ne kadar doğru olur onuda bilemiyorum :26:
2011 temmuzunda amelıyat oldum baya oldu burnum sureklı degısıyor garıp olan çökmeler var burun ucu aşağıya doğru kayıyor nıye böyle oluyor ya üç yıla yakın oldu hağla şekil değiştiriyor(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?