aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar Cemil Tugaya ameliyat olanlar rica etsem beni ekleyebilirmi? Özellikle fotolarınızı görmeyi çok istiyorum bende şuan doktor araştırması içerisindeyim.. Beklentilerimi olumlu yanıtlar alabilirsem bu doktora ameliyat olmak isterim.. Lütfennn Çok Acil!

Onca ameliyat olan arkadaşlar uzun zamandır bir daha girmemişler.. Herkes tarihe mi karıştı Lütfen yardımmm

Cemil Tugay hakkında bir bilgim yok fakat 1.5 ay önce yakın arkadaşımın burun estetiğini yaptı. çok begendim arkadaşım da yeni halinden gayet memnun. arkadaşımın tabiriyle on numara doktormuş :) ilk aynaya baktıgımda cemil beyin boynuna sarılacaktım neredeyse dedi :)

Tşk ederim tatlım bir kaç sorunm daha olucak doğal mı yapıyor burunları yoksa istediğimiz gibi yani olabildiğince küçük ve kavislide yapıyormu..

hayırlı olsun burnunuz:)

çok merak ettim arkadaşınızın burnunu

evet lütfen fotograf ekleyin

hayırlı olsun:)

kızlarrr kızlarrr cemil tugayla önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim. cemil tugayı başta düşünmüştüm ama doğallığı abartmasıyla ilgili 3 4 kişiden eleştri duyunca vazgeçmiştim.Geçenlerde face bookta aratıp yaptığı burunlara baktımm ve tek bir kusur bulamadım tabii muhtemelen yaptığı en güzel burunları koymuştur:) direk telefona sarılıp randevü aldım bakalım gelişmelerle ilgili yazacağım...

ben 1 buçuk yıl önce cemil beye burun ameliyatı oldum. ufak tefek problemler vardı ve cemil beyde yaklaşık 3 ay önce ikinci ameliyatımı yaptı küçük bir operasyondu 15 dk kadar. özellikle ikinci ameliyattan sonra herkes burnumu çok beğenmeye başladı çok doğal olduğunu ve güzel göründüğünü söylüyorlar. evet bazen doğallığı abartabiliyor ama ben memnunum bi git görüş bakalım belki o zaman daha çok içine siner. ki genelde cemil bey ile görüşüldükten sonra içine iyice siniyor :) ama benden tavsiye sakın doğal olsun deme ve ne istediğini özellikle çok net anlatmaya çalış

anladım canım 2.ameliyatını neden oldun şikayetin neydi. yanii doğal desem bile doğal ama küçük olsun diye belirticem

kimse kalmamış burda yaa cemil tugay'a ameliyat olan arkaadaşlar nerdesiniz?

cemil tugay'a taslak göndermesi için fotoğraf gönderdim ama 1 haftadır cevap yok neden iplemediki benii yaa(( ne bahtsız bir insanım ben yaa:)

canım çok teşekkür ederim ya ilgin için mesaj sayım henüz yeterli değil özel mesaj atmaya o yüzden buradan yazıyorum. şu süreci yaşamış insanların yorumu o kadar önemliki karar verme sürecinde sende yaşamışsındır mutlaka bu durumu. mesaj sayım dolunca ben sana özelden yazıcam görüşürüz o zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…