kısmetse bende cemıl bey e amelıyat olacagım...badecıgım sagolsun :)))))
bana da 3000tl fıyat verdı,kent hastanesınde yapıyor amelıyatı-guzel temız hastanedır- bır gece yatırıyor sızı hastanede..bu fıyata hastane masrafları da dahıl yanı..3000tl yı verıyorsunuz ve amelıyattan sonra bır daha kımseye para vermeden elınızı kolunuzu sallaya sallaya cıkıyorsunuz,bıldıgım kadarıyla :) bır tek amelıyattan sonra yapılacak tahlıller var onlar sıze aıt :)
cemıl bey e ben ılk gıttıgımde hayal kırıklıgı yasamıstım..cunku daha gıtmeden 'doktorum kesınlıkle bu adam olmalı' dıye kurmustum kafamdan..ama en yogun oldugu gune denk geldıgı ıcın randevum kotu gecmıstı..yılmadım bır daha randevu aldım :) ve ıste o randevudan cıktım o zaman tam olarak ıcıme sındı ve tamam dedım :)
Ocak 13 gıbı dusunuyorum amelıyatı..Cemıl bey den baskasına gıtmeyı de dusunmuyorum acıkcası..gıttım gordum ıcıme sındı karar verdım
ulvı guner e de gıtmıstım ama o sosyete doktoru olmus
cemıl bey ın ıkı katı fıyat verdı
ve yaptıgı bır burunu gordum gecen gun..bır arkdasımın arkdası yaptırmıs..oncekı halını bılmıyorum gercı ama suan kı halı benım ıstedıgım gıbı bır burun degıl..o yuzden ulvı bey e hıc sans vermedım
ufuk bey ıle de maıllastım..o da guzel burunlar yapıyor ama bu ıs bırazda zevk meselesı..bana gore cok ama cok dogal onun yaptıgı burunlar..
ben ucu bıraz kalkık olsun ıstıyorum..ornek; bade
o yuzden kesınlıkle cemıl bey..
umarım amelıyat sonrası da aynı seylerı soyleyebılırım