- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemil Tugay hakkında bir bilgim yok fakat 1.5 ay önce yakın arkadaşımın burun estetiğini yaptı. çok begendim arkadaşım da yeni halinden gayet memnun. arkadaşımın tabiriyle on numara doktormuş :) ilk aynaya baktıgımda cemil beyin boynuna sarılacaktım neredeyse dedi :)
hayırlı olsun burnunuz:)Ben cok arastırdım ve cok kısıyle gorustum benım gıbıde olan bır cok arkadasın oldugunu dusundugum ıcın buraya yazıyorum arkadaslar:) Bir hafta once hem burun hem gogus estetigi yaptırdım Doktorum OP.Dr. Cemil TUGAY. Cok memnun kaldım burnum 1 haftalık olmasına ragmen cok guzel duruyor goguslerımde aynı sekılde:) İzmirde olupta kime gitsek diye dusunmeyın cok:) Kesinlikle tavsıye ederim super bır doktor
Tşk ederim tatlım bir kaç sorunm daha olucak doğal mı yapıyor burunları yoksa istediğimiz gibi yani olabildiğince küçük ve kavislide yapıyormu..
çok merak ettim arkadaşınızın burnunuCemil Tugay hakkında bir bilgim yok fakat 1.5 ay önce yakın arkadaşımın burun estetiğini yaptı. çok begendim arkadaşım da yeni halinden gayet memnun. arkadaşımın tabiriyle on numara doktormuş :) ilk aynaya baktıgımda cemil beyin boynuna sarılacaktım neredeyse dedi :)
Arkadaşlar Cemil Tugaya ameliyat olanlar rica etsem beni ekleyebilirmi? Özellikle fotolarınızı görmeyi çok istiyorum bende şuan doktor araştırması içerisindeyim.. Beklentilerimi olumlu yanıtlar alabilirsem bu doktora ameliyat olmak isterim.. Lütfennn Çok Acil!
bencede sen o patavatsız doktoru boşver insanlar kişilkeri nasılsa öyle kelimeler seçip tepki veriyorlar..Yuh yalniz resmen hakaret etmis oyle sey soylenirmi ya davalik resmen
şımartıyorsunuz=)
Anladım canımmm sabırlı bı sekılde bekliceksin o zaman iyice iyileşmesini zaman çook çabuk geçiyor zaten darısı benimde başımaaa
hayırlı olsun:)arkadaşlar bende özel albüme fotoğraflarımı ekledim. Daha 10 .gün gerçi bugün .bandajlarım duruyor . Ama fikir olur belki .Yarın çıkacak bandajlarım tekrar koyarım foto. Cemil Tugay bu arada doktorum süper bir doktor gerçekten ben çok memnun kaldım . Aybendorun desteğiyle :))
kızlarrr kızlarrr cemil tugayla önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim. cemil tugayı başta düşünmüştüm ama doğallığı abartmasıyla ilgili 3 4 kişiden eleştri duyunca vazgeçmiştim.Geçenlerde face bookta aratıp yaptığı burunlara baktımm ve tek bir kusur bulamadım tabii muhtemelen yaptığı en güzel burunları koymuştur:) direk telefona sarılıp randevü aldım bakalım gelişmelerle ilgili yazacağım...
cemil tugay'a taslak göndermesi için fotoğraf gönderdim ama 1 haftadır cevap yok neden iplemediki benii yaa(( ne bahtsız bir insanım ben yaa:)