• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar ben ekleyenleri kabul ettim. yalnız 5 ayımı doldurdum yeni resimlerim yok gittikçe daha çok şekle giriyo 6. ayda yeni resimlerimi koyucam. var olan resimlerimde burnum hala şiş. bide ben 3250 ye ameliyat oldum.

kızlar ben ekleyenleri kabul ettim. yalnız 5 ayımı doldurdum yeni resimlerim yok gittikçe daha çok şekle giriyo 6. ayda yeni resimlerimi koyucam. var olan resimlerimde burnum hala şiş. bide ben 3250 ye ameliyat oldum.

cnm benide kabul etmissin tsk ederim.
sendemi cemil tugaya oldun?
burnun cok guzel olmus, ozellikle alttan cekilmis bir resim var harike durmus burun ucun.
acik ameliyat mi oldun birdE?

benim orda bi arkadasım hemsire
burdan cemil beyi duyup ona sormustum. o ise reha bey i tavsiye etti bana. daha pahalı ama onunla görüşmeni isterim dedi.
ama bu forumda da reha gencosmanoğlu na ameliyat olan birilerini bulamadım yaa:50:[/QUObılmoy bılmıyorum amılyat oldunuzmu foruma bakarken dıkkatımı cektıreha bey ızmırdekı en ıyı estetık cerrahtır yaptıgı cok fazla burunu gordum estetetık burun olrak en ıyısını yapıyo ısınde cok basarlı bahsedıllen dıger doktorun ısmını hıc duymadım verdıgı fıyat 3 bin de oldukca makul bı fıyat ama nekadar dogal ve basarılı yapıyo bılemem ve bence cok ıhtıyacınız yoksa burun estetıgı olmayın derım tabı bu benım fıkrım

benim orda bi arkadasım hemsire
burdan cemil beyi duyup ona sormustum. o ise reha bey i tavsiye etti bana. daha pahalı ama onunla görüşmeni isterim dedi.
ama bu forumda da reha gencosmanoğlu na ameliyat olan birilerini bulamadım yaa:50:

merhaba forumda gezerken dıkkatımı cektı reha bey ızmırdekı en ıyı estetık cerrahtır yaptıgı bıcok burunu gordum estetık burunda en ıyısını yapıyor dogallıga sımetriye onem verıyor ole miki gibi burunlar yapmıyo bahsedılen dıger doktorun ısmını hıc duymadım verdıgı fıyat 3 bınde oldukc makul bı fıyat estetık ıcın ama nekadar dogal ve guzel yapar bılemıyorum bıde cok gerek yoksa burun amılyatı yaptırmayın bence ama tabı bu benım fıkrım

Ben cok arastırdım ve cok kısıyle gorustum benım gıbıde olan bır cok arkadasın oldugunu dusundugum ıcın buraya yazıyorum arkadaslar:) Bir hafta once hem burun hem gogus estetigi yaptırdım Doktorum OP.Dr. Cemil TUGAY. Cok memnun kaldım burnum 1 haftalık olmasına ragmen cok guzel duruyor goguslerımde aynı sekılde:) İzmirde olupta kime gitsek diye dusunmeyın cok:) Kesinlikle tavsıye ederim super bır doktor

Burnunuzdan ve gogsunuZden memnun kalmanız çok güzel Allah içnize sindirsin en iyi doktorlardan bile çıkıp begenmeyenler olabiliyor ama Cemil beyi ben hiç duymadım izmirde

arkadaşlar aslında tasarım ve cemil bey içime acayip sindi. çok sevdim cemil beyi. fikirlerimiz de uyuştu. ama işte acaba başka doktorla görüşsem mi diyorum. biliyorsunuz öngörüşme içinde para alıyorlar. gereksiz yere en az 100 lira vermek istemiyorum.
ben birde parasz diye fahri molaya gttım. hayatımda bu kadar patavatsız doktor görmedim.senin burnundan çok güzel bi burun olmaz olsada domuz burnu gibi olur boşver sen yaptırma dedi. öle olunca acaba cemil bey çok mu abarttı dedim. yanı aklımda bu yuzden bi 3. doktor meselesi var. ama birde para meselesi var:D şimdi bı başka doktor olarak kime gidebilirim diyorum. bi diyorum ne gerek var. altın kızlar sizce ne yapmalıyım.

tonton cemil beyin bir cümlesi beni çok etkiledi '' ben insan hayatının öneminin farkındayım''

ve sitesinde de aristo'nun bir sözü var '' güzellik herhangi bir referans mektubundan daha etkilidir''

Yuh yalniz resmen hakaret etmis oyle sey soylenirmi ya davalik resmen

Yuh yalniz resmen hakaret etmis oyle sey soylenirmi ya davalik resmen
affınıza sığınaraktan imkanınız varsaa size sadece şunu söylemek istiyorum " EMRE İLHAN" a qidin .. hastaları o kadar memnun ki, sürekLi fotograf paylaşıyorLar :D
Allah herkese emre bey gibi doktor nasip etsin de bizlerinde hayatı / psikolojisi bozulmasın ..
AMİN ..

aybendor arada bir giriyorsan son durumlar nedir konu başka bir sayfayamı taşındı acaba

bu forumda cemil beye ilk ameliyat olan kişiyim aynı operasyonları geçirdim sonuç muhteşem.......

öncelikle sizinle burada yazışmayı çok isterdim
arkadaşlık teklifi göndrdim ama sanırım kimse yok artık buralarda:((((

Back