• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

bade beni de ekler misin canım arkadaş olarak ...

kizlarrr bende ameliyat olmak istiyorumm cemil beye, benide eklermisniz listenize sizin fotolariniza bakmak icin sabirsizlaniyorummmm badeeeee 82 bide aybendor benide eklermisinizz. haftaya ucuyorum turkiyeye, bu konu hakkinda bana yardimci olursanizz sevinirimm

evet ama kk sayesinde bence dahada popülaritesi arttı kendi bile şaşırıyor bu duruma :1:

kesınlıkle bende katılıyorum dedıgıne. mesela ben nasıl arastırıcam en ıyı doktoru nerden bulurum dıye dusunurken bu sıteyı buldumm ve kafam hala karısık olsa da kısa surede cemıl beyde karar kıldım buranın ınanılmaz etkısı var :9:

kesınlıkle bende katılıyorum dedıgıne. mesela ben nasıl arastırıcam en ıyı doktoru nerden bulurum dıye dusunurken bu sıteyı buldumm ve kafam hala karısık olsa da kısa surede cemıl beyde karar kıldım buranın ınanılmaz etkısı var :9:

ben de cemil beyi burdan buldum. sonra sitesine baktım . en son kendisiyle görüştüm ve her aşamada daha da güvendim kendisine. 10 gün içinde buldum aradım randevu aldım ve ameliyat oldum. sonuç mutluyum...:52:

ben de cemil beyi burdan buldum. sonra sitesine baktım . en son kendisiyle görüştüm ve her aşamada daha da güvendim kendisine. 10 gün içinde buldum aradım randevu aldım ve ameliyat oldum. sonuç mutluyum...:52:

Yaaaa en güzelini yapmışsınnn tabi kolay bi şey değil düşünmek lazımm ama aşırısıda çok yorucu hem psikolojik olarak yıpranıyor insan hemde bedenen :50:

canım demin resimlerine baktım evet gercekten daha sıslıkler var gibi :) doktorun kımdı canım senin ?

cemil tugay dı doktorum. şişlikler için kendisine danıştım. çok acele ettiğimi söyledi. çünkü çok etli bir burnum vramış bide çok kalın bir kıkırdak dokusu alınmış. normal bir burundan daha uzun zaman alabilirmiş iyileşmesi...

cemil tugay dı doktorum. şişlikler için kendisine danıştım. çok acele ettiğimi söyledi. çünkü çok etli bir burnum vramış bide çok kalın bir kıkırdak dokusu alınmış. normal bir burundan daha uzun zaman alabilirmiş iyileşmesi...

Anladım canımmm sabırlı bı sekılde bekliceksin o zaman iyice iyileşmesini :21: zaman çook çabuk geçiyor zaten darısı benimde başımaaa :16:

bir an evvel yaptır kurtul bence düşündükçe daha çok karışıyo insanın kafası.

Ben kafama koydum zaten canım şu an mecburiyetten bekliyorum okulun bitmesi lazım izmire gidebilmem için :40: bu arada canım bi kaç kişiye sormustum pek emin değillerdi cemil bey taksit yapıyor mu bi bilgin var mı senin ?

mrb cnm sen cemil beye mi estetik oldun ben de olmak istıyorum dr araştırıyorum. ark olarak ekledim kabul edersen çok sevınırım. öptüm

Back