bade beni de ekler misin canım arkadaş olarak ...
kızlar 2.5 aylık resimlerimi ekledim hala şişlikler var ama ben memnunum :)))
canım demin resimlerine baktım evet gercekten daha sıslıkler var gibi :) doktorun kımdı canım senin ?
hadi yaaa 5 kişiden 3 kişi cemil tugay diyor şaşırtıcı :) cemil beyin kapısında sıra olmalı
evet ama kk sayesinde bence dahada popülaritesi arttı kendi bile şaşırıyor bu duruma
kesınlıkle bende katılıyorum dedıgıne. mesela ben nasıl arastırıcam en ıyı doktoru nerden bulurum dıye dusunurken bu sıteyı buldumm ve kafam hala karısık olsa da kısa surede cemıl beyde karar kıldım buranın ınanılmaz etkısı var
ben de cemil beyi burdan buldum. sonra sitesine baktım . en son kendisiyle görüştüm ve her aşamada daha da güvendim kendisine. 10 gün içinde buldum aradım randevu aldım ve ameliyat oldum. sonuç mutluyum...
canım demin resimlerine baktım evet gercekten daha sıslıkler var gibi :) doktorun kımdı canım senin ?
cemil tugay dı doktorum. şişlikler için kendisine danıştım. çok acele ettiğimi söyledi. çünkü çok etli bir burnum vramış bide çok kalın bir kıkırdak dokusu alınmış. normal bir burundan daha uzun zaman alabilirmiş iyileşmesi...
Anladım canımmm sabırlı bı sekılde bekliceksin o zaman iyice iyileşmesinizaman çook çabuk geçiyor zaten darısı benimde başımaaa
bir an evvel yaptır kurtul bence düşündükçe daha çok karışıyo insanın kafası.
canım bir bilgim yok ben de kredi çekmiştim fazla nakitim yoktu. sen de öyle yapabilirsin.
bir an evvel yaptır kurtul bence düşündükçe daha çok karışıyo insanın kafası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?