Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aybendor Burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi aybendor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok sağol.mesaj sayım fazlalaşsın hemen bakıcam.ben çok mutlu oluyorum sonuca sevinen arkadaşlar için.ben de ameliyat oldum ama hiç bir zaman çok sevinemedim.merak edenler için özelden mesajlaşabilriz tabi mesaj sayım fazlalaşıncalolita ekledim seni.
çok sağol.mesaj sayım fazlalaşsın hemen bakıcam.ben çok mutlu oluyorum sonuca sevinen arkadaşlar için.ben de ameliyat oldum ama hiç bir zaman çok sevinemedim.merak edenler için özelden mesajlaşabilriz tabi mesaj sayım fazlalaşınca
al benden de o kadar:44:
al benden de o kadar:44:
neden cok mutlu olmadınız ki en büyük korkum pisman olmak.o yüzden naci celike gidiyim diyorum.Paraya kıyıp da .zaten yaptıgı bir burnu da canlı canlı gördüm süper dogaldı.ama cemil tugayı da cok metheden var üstelik hem bana yakın hem uygun fiyatlı.coook kararsızımmm
neden cok mutlu olmadınız ki en büyük korkum pisman olmak.o yüzden naci celike gidiyim diyorum.Paraya kıyıp da .zaten yaptıgı bir burnu da canlı canlı gördüm süper dogaldı.ama cemil tugayı da cok metheden var üstelik hem bana yakın hem uygun fiyatlı.coook kararsızımmm
Arkadasım ben de senın gıbı dusundum.ucuz etın yahnisi yavan olur dedım.gecen yılkı fıyatların iki katına gittim amelıyat oldum.hatta bu senekı fıyatın da iki katı.bu iş biraz şans.biraz kader.biraz da beklentiyle ilgili.
- 3 Mart 2010
- 711
- 10
- 318
arkadaşlar bende özel albüme fotoğraflarımı ekledim. Daha 10 .gün gerçi bugün .bandajlarım duruyor . Ama fikir olur belki .Yarın çıkacak bandajlarım tekrar koyarım foto. Cemil Tugay bu arada doktorum süper bir doktor gerçekten ben çok memnun kaldım . Aybendorun desteğiyle :))
Arkadasım ben de senın gıbı dusundum.ucuz etın yahnisi yavan olur dedım.gecen yılkı fıyatların iki katına gittim amelıyat oldum.hatta bu senekı fıyatın da iki katı.bu iş biraz şans.biraz kader.biraz da beklentiyle ilgili.
senin ne sikayetin var peki doktorun kimdi?
arkadaşlar bende özel albüme fotoğraflarımı ekledim. Daha 10 .gün gerçi bugün .bandajlarım duruyor . Ama fikir olur belki .Yarın çıkacak bandajlarım tekrar koyarım foto. Cemil Tugay bu arada doktorum süper bir doktor gerçekten ben çok memnun kaldım . Aybendorun desteğiyle :))
beni eklermisin?
senin ne sikayetin var peki doktorun kimdi?
mesajlarım özel mesaj atacak kadar cok oldugunda bu sorunu özelden cevaplıcam.
mesajlarım özel mesaj atacak kadar cok oldugunda bu sorunu özelden cevaplıcam.
albümümdeki yorumlara mail adresimi yazıyım mail at olmaz mı
tabiki olur aksama albumunu kontrol edıcemalbümümdeki yorumlara mail adresimi yazıyım mail at olmaz mı
cnm yrndan sonra koyucam inş bantlarım çıksın daha bi tane bile çekmedim yrndan sonra makine düşmez elimden
ben resmini göremiyorum arkadaş olduğumuz halde.moper özelden konuşmam lazım seninle eski ameliyatların hakkında.benimde sorunum var.ama özel mesaj atıcak kadar mesajım yok.
albümümdeki yorumlara mail adresimi yazıyım mail at olmaz mı[/Q
mail attım
albümümdeki yorumlara mail adresimi yazıyım mail at olmaz mı[/Q
mail attım
aldım canım sagol.umarım hersey yoluna girer