• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

google dan aratırsan bilgilerine ulaşırsın eriyen dikiş değil kendisi sargılar açılırken alıo hepsini

lolita ekledim seni.
çok sağol.mesaj sayım fazlalaşsın hemen bakıcam.ben çok mutlu oluyorum sonuca sevinen arkadaşlar için.ben de ameliyat oldum ama hiç bir zaman çok sevinemedim.merak edenler için özelden mesajlaşabilriz tabi mesaj sayım fazlalaşınca

burası aybendorun sayfası bılıyorum ama onun resımlerıne daha bakamadım.arkadas olarak eklıycem.bade cok tesekkur ederım arkadaslıgın ıcın.cok guzel olmus.daha25.gunde bıle guzel.burun ucuna bı operasyon yapt mı dr.

çok sağol.mesaj sayım fazlalaşsın hemen bakıcam.ben çok mutlu oluyorum sonuca sevinen arkadaşlar için.ben de ameliyat oldum ama hiç bir zaman çok sevinemedim.merak edenler için özelden mesajlaşabilriz tabi mesaj sayım fazlalaşınca

al benden de o kadar:44:

al benden de o kadar:44:

neden cok mutlu olmadınız ki en büyük korkum pisman olmak.o yüzden naci celike gidiyim diyorum.Paraya kıyıp da .zaten yaptıgı bir burnu da canlı canlı gördüm süper dogaldı.ama cemil tugayı da cok metheden var üstelik hem bana yakın hem uygun fiyatlı.coook kararsızımmm

neden cok mutlu olmadınız ki en büyük korkum pisman olmak.o yüzden naci celike gidiyim diyorum.Paraya kıyıp da .zaten yaptıgı bir burnu da canlı canlı gördüm süper dogaldı.ama cemil tugayı da cok metheden var üstelik hem bana yakın hem uygun fiyatlı.coook kararsızımmm

Arkadasım ben de senın gıbı dusundum.ucuz etın yahnisi yavan olur dedım.gecen yılkı fıyatların iki katına gittim amelıyat oldum.hatta bu senekı fıyatın da iki katı.bu iş biraz şans.biraz kader.biraz da beklentiyle ilgili.

arkadaşlar bende özel albüme fotoğraflarımı ekledim. Daha 10 .gün gerçi bugün .bandajlarım duruyor . Ama fikir olur belki .Yarın çıkacak bandajlarım tekrar koyarım foto. Cemil Tugay bu arada doktorum süper bir doktor gerçekten ben çok memnun kaldım . Aybendorun desteğiyle :))

Arkadasım ben de senın gıbı dusundum.ucuz etın yahnisi yavan olur dedım.gecen yılkı fıyatların iki katına gittim amelıyat oldum.hatta bu senekı fıyatın da iki katı.bu iş biraz şans.biraz kader.biraz da beklentiyle ilgili.

senin ne sikayetin var peki doktorun kimdi?

arkadaşlar bende özel albüme fotoğraflarımı ekledim. Daha 10 .gün gerçi bugün .bandajlarım duruyor . Ama fikir olur belki .Yarın çıkacak bandajlarım tekrar koyarım foto. Cemil Tugay bu arada doktorum süper bir doktor gerçekten ben çok memnun kaldım . Aybendorun desteğiyle :))

beni eklermisin?

aybendor nerdesin senin yorumlarını merak ediyorum canım bana çok destek verdin

cnm yrndan sonra koyucam inş bantlarım çıksın daha bi tane bile çekmedim yrndan sonra makine düşmez elimden:21:

ben resmini göremiyorum arkadaş olduğumuz halde.moper özelden konuşmam lazım seninle eski ameliyatların hakkında.benimde sorunum var.ama özel mesaj atıcak kadar mesajım yok.

Back