kızlar slm!!bende cemil beye ameliyat olmaya 3 ay önce karar verdim fakat aksiliklerden dolayı bir türlü ameliyatı olamadım..fakat şimdi ameliyat olan arkadaşların yorumlarını okuyunca iyice korktum
daha önce cemil beyin ameliyatlarıyla ilgili hiç olumsuz bir yorum okumamıştım..iyice karıştım!!
kızlar slm!!bende cemil beye ameliyat olmaya 3 ay önce karar verdim fakat aksiliklerden dolayı bir türlü ameliyatı olamadım..fakat şimdi ameliyat olan arkadaşların yorumlarını okuyunca iyice korktum
daha önce cemil beyin ameliyatlarıyla ilgili hiç olumsuz bir yorum okumamıştım..iyice karıştım!!
bende merak ettim olumsuz yorumları???kim ne yazmış ki??biz neden okumadık???
oyal arkadaşımız burun ucu şeklinin istediği gibi olmadığından bahsetmişti sanırım onu kastediyorlar. Ben Cemil bey'e oldum ameliyatımı ben çok memnunum genelde herkes memnun ama tabi beklentilerle ilgili bir durum diye düşünüyorum Cemil bey doğal burun yapıyor ben doğal istediğim için benim için bir problem yok ama daha iddialı bir burun isteyenler belki beklentilerini alamayabilirler bilemiyorum tabi bu benim düşüncem :26:
cemil beyin muayenanesi sevinç pastanesinin karşısndaki binalardan birinde tabelası var garanti bank.sırasında...şekerim sende çok hazırcısın internetten bi aratsana aaaa=)
aşk olsun bade... öğrenmiştim yinede sağol....
canimmm 3 doktorla ayni gunde :)
kolay gelsin, bizimle paylas sonra bilgileri, biliyosun ayni ameliyatlari bende dusunuyorum.
yetişirim die umuyorum...ikide, üç buçukta ve beştepaylaşıcam canım yazarım işh.. hersey ummuduğum gibi olur ozaman büyük bir zevkle her ayrıntısını yazarım...
Canim yetisirsin gibi eger randevular zamaninda olursa, kimlere gidiosun. Biri Cemil bey o zaten alsancakta, digerleri kimler, nerde?
hepsi alsancaktaydı görüstüm cumadan beri bilgisayarım arızalıydı...ayrıntıları yazıcam.şimdi yazamıyorum ev kalabalık...
kıyamam...keske okadar çabuk olsa hersey!!!Ay canim, inanirmisin kac gundur seni bekliyorum :) dedimki kesin ameliyat oldu iyilesme suresi var diye hesap yapiyodum hihi!
Heyecanlandim, ayrintili bilgiyi bekliyorum canim!
bari söleyin cemil beye bnm yönlendirdiğimi ama =)=)=)truzumuz olduğunu bilsin=)öpüorm kızlarrrrrrr
cemil beyin muayenanesi sevinç pastanesinin karşısndaki binalardan birinde tabelası var garanti bank.sırasında...şekerim sende çok hazırcısın internetten bi aratsana aaaa=)
ayni durumdayiz biliyo musun:18:
burada yazılanlar sizi etkilemesin ben ufuk bilkaya oldum olmadan önce deli gibi araştırdım iyi diyenler yoğunlukta olmasına rağmen kötü şeylerde duydum bugn ameliyatın 9. günü ve memnunum erken olabilir ama şuan için istediğim gibi oldu bir kaç kötü yorum doktoru başarısız yapmaz şans işi bu ve bana kalırsa çok araştırmayın kötü bişi illaki buluyosun çünkü dediğim gibi şans başka bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?