• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

merhabalar
benim mesaj sayım 5 olduğu için albümlere giremiyorum çıldırıcam :) yakın zamanda burun ameliyetı olucam ben de ancak farklı bir doktor düşünüyordum izmirde. bunca mesajı okuyunca cemiş beyi düşünmee başladım. toplam fiyat 3000 tl sanırım zaten izmirde ortalama da bu. ancak herkes kentde mi oldu ameliyatını? cemil bey farklı hastanede ameliyat yapar mı acaba?
bir de 1 ay sonrasında işe başlıcam ben. ne kadar zamanda toparlandınız acaba? umarım benim de sonuçlarım sizinkiler gibi olur :16:

Cemil Beyin fiyatı 3500TL olmus suan canım, 10 gun sonra rahatlıkla ıse gıdebılırsın cunku kımse anlamaz amelyat oldugunu morluk cok az oldugu ıcın cemil beyın amelıyatlarında sorun yasamıyorsun. bol sans

kızlar cemil bey bana normal banyo yapabilcegimi söyledi.ama ben çok korkuyorum.bantlarımda var daha burnumda:( burna su değince acı oluyor mu? napacagımı bilemedim ya.

Hlo umarım hersey yolunda gıtmıstır merak ettım senı.. seni cemil beyde ikna etmek için bayaa ugrastım emınım memnunsundur sımdı ama genede bır ses ver merak ediyorum canım.. resminide koy lutfen:))

Badecim ben senden bahsettim ilk gittigimde zaten:) ama adını bilmedigim için Bade sanırım ismi kadınlar klubunden tanıdım reesımlerını gordum cok begendım dedım yanı:)) ama oda cıkaramadı senı sanırım nıck kullanıyo dedım oda sanırım dedı:) sen soyle bodrumdan gelen mimar hanım dersen o bilir beni adımı yazmıyım sımdı burada:)

aybendor ben de bodrumda yasıyorum tanısalım canlı canlı göreyim burnunu:))))

kızlar ya canım çoook sıkılıyo 5. haftam bitti ama burnumun ucunda bir topcuk var hala inmiyo bir türlü. ben mi çok acele ediyorum halbuki en çok burnumun ucundan rahatsızdım ben. herşey iyi hoş eskisinden çook daha güzel ama ucu çok şiş hala ya geçmezse ya böyle kalırsa.:25::14:

nasıl oldu burnunuz düzeldi mi?insallah düzelmistir
*

nedense cemil beyin hastası olup da memnun olmayanlar hic cevap yazmıyor.cevapsızsorular nickli arkadas nerdesin? Benim gibi doktor secimi arifesindeki insanlar icin bu cok önemli.Lütfen memnun olanlar kadar olmayanlar da yazsınlaaarrrr

cnm hastenede zaten gereken herşey veriliyor terliğine kadar yeni paketten açıp alıyosun pijamada dahil buna ancak pijamanı kendin götür bence önden düğmeli olmasına dikkat et giyinip çıkarırken rahatlığın açısından.onun dışında hastene zaten çok konforlu ihtiyacın olan herşey var yani.

rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim.cemil tugayın hiçbir hastasının inci dısında resmini göremedim ne aybendorun ne badenin karar asamasında bunlar cok önemli

Back