Niye boyle yapmıslarkı anlayamadım!!! doktorumuzun ısmını vermekte yasakmı artık!!!!
Doktor ismi vermek tabii ki yasak değil. Fakat artık doktor adı ile açılan başlıkları düzenliyoruz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye boyle yapmıslarkı anlayamadım!!! doktorumuzun ısmını vermekte yasakmı artık!!!!
bu forumda cemil beye ilk ameliyat olan kişiyim aynı operasyonları geçirdim sonuç muhteşem.......
Badecim ben senden bahsettim ilk gittigimde zaten:) ama adını bilmedigim için Bade sanırım ismi kadınlar klubunden tanıdım reesımlerını gordum cok begendım dedım yanı:)) ama oda cıkaramadı senı sanırım nıck kullanıyo dedım oda sanırım dedı:) sen soyle bodrumdan gelen mimar hanım dersen o bilir beni adımı yazmıyım sımdı burada:)
kızlar ya canım çoook sıkılıyo 5. haftam bitti ama burnumun ucunda bir topcuk var hala inmiyo bir türlü. ben mi çok acele ediyorum halbuki en çok burnumun ucundan rahatsızdım ben. herşey iyi hoş eskisinden çook daha güzel ama ucu çok şiş hala ya geçmezse ya böyle kalırsa.
cnm hastenede zaten gereken herşey veriliyor terliğine kadar yeni paketten açıp alıyosun pijamada dahil buna ancak pijamanı kendin götür bence önden düğmeli olmasına dikkat et giyinip çıkarırken rahatlığın açısından.onun dışında hastene zaten çok konforlu ihtiyacın olan herşey var yani.
bu forumda cemil beye ilk ameliyat olan kişiyim aynı operasyonları geçirdim sonuç muhteşem.......
koyucam cnm şu bantlar bi çıksın...bende burdan çok faydalandım ameliyat öncesi sonrası..en azından fikir olur karar aşamasında...