Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incii bugün 6.günüm yarın çağırdılar, ateli mi alacaklar? peki ya dikişler,?
bazı doktorlar öneriyor. ama cemil bey önermiyor. zaten öle bişi olanlarda korkudan dokunamıyor bile. bana dese şahsen yapamazdım. duyduğum kadarıyla ekol kbb de cem karas var. o herkese masaj veriyor. bi tanıdıkta egede oldu onada masaj vermişler. onun dışında ben kimseden duymadım.
inci, senden bana ozel mesaj geliyor ama nedense bos. yani bir mesaj falan yok. ne oluyor olabilir?
merhaba arkadaslar ben cemil beye mail attım 1 hafta oldu ama hala cevap gelmedi,acaba revizyon ameliyat yapmıyormu kendisi?yakından tanıyanlardan bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim.şimdiden tesekkurler....
ameliyat olan arkadaşlar hastaneye giderken yanımda götürmem gereken şeyler neler yardımcı olursanız sevinir
ameliyat olan arkadaşlar rica ediyorum bilgi verin.. ameliyattan belli bir süre geçtikten sonra sürekli burun akıntısı oluyormuş gibi ellerinde mendillerle dolaşıyorlarmış yani böyle bir tik oluyormuş insanda!gerçeklik payı nedir bunu yaşayan arkadaşlarımız oldumu??
yapıyor cnm ben revizyon oldum.