aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

incii bugün 6.günüm yarın çağırdılar, ateli mi alacaklar? peki ya dikişler,?

incii bugün 6.günüm yarın çağırdılar, ateli mi alacaklar? peki ya dikişler,?

evt atel çıkçak dikişlerde alınır . arkadaşımın hemen 1 haftada butun dikişlerını aldı cemil bey . ama benım bazıları kalmıştı.

ince bi bantla evine döneceksn inş

çok teşekkür ederim cevabın için.Bana söyleyen arkadaşımda zaten Ekolde Cem beeye ameliyat olmuş ama hiç memnun kalmamış.Umarım bizler yıllar sonrada çok memnun kalırız.
Benim burnumun yan tarafları değil üst kemikte de şişlik var ve henüz düzgün yani kaydırak gibi değil.Ben de sabırla bekliyorum düzelecek diye.Böyle örneklerle karşılaşan oldu mu? Herkese çok geçmiş olsun

inci, senden bana ozel mesaj geliyor ama nedense bos. yani bir mesaj falan yok. ne oluyor olabilir?

merhaba arkadaslar ben cemil beye mail attım 1 hafta oldu ama hala cevap gelmedi,acaba revizyon ameliyat yapmıyormu kendisi?yakından tanıyanlardan bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim.şimdiden tesekkurler....

Cemil Beye burun ameliyatı olmuş arkadaşlar fotoğraflarınızı görmeyi çok istiyorum.çünkü üçüncü ameliyatımı olacağım ve çok önemli bir karar bu anlarsınız,baya yardımcı oluyor böyle şeyler

cevapsız sorular ve kubkub arkadaşlık daveti gönderdim size fotolarınızı görebilmek için.kabul ederseniz çok mutlu olacağım.

ameliyat olan arkadaşlar hastaneye giderken yanımda götürmem gereken şeyler neler yardımcı olursanız sevinir

Arkdaşlar ameliyat sonrası süreç nasıl oluyor yani kaçıncı gün atel çıkıyor dikişler alınıyor? Pansumana hangi aralıklarda gitmek gerekli? Cevap lütfen.... özellikle tecrübeli arkdaşlar please......!!:))))))

ameliyat olan arkadaşlar rica ediyorum bilgi verin.. ameliyattan belli bir süre geçtikten sonra sürekli burun akıntısı oluyormuş gibi ellerinde mendillerle dolaşıyorlarmış yani böyle bir tik oluyormuş insanda!gerçeklik payı nedir bunu yaşayan arkadaşlarımız oldumu??

merhaba arkadaslar ben cemil beye mail attım 1 hafta oldu ama hala cevap gelmedi,acaba revizyon ameliyat yapmıyormu kendisi?yakından tanıyanlardan bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim.şimdiden tesekkurler....

yapıyor cnm ben revizyon oldum.

ameliyat olan arkadaşlar hastaneye giderken yanımda götürmem gereken şeyler neler yardımcı olursanız sevinir

cnm hastenede zaten gereken herşey veriliyor terliğine kadar yeni paketten açıp alıyosun pijamada dahil buna ancak pijamanı kendin götür bence önden düğmeli olmasına dikkat et giyinip çıkarırken rahatlığın açısından.onun dışında hastene zaten çok konforlu ihtiyacın olan herşey var yani.

arkadaşlık isteği yollayan arkdaşlar bnm zaten profilimde fotom yok..bi ara koymuştum zaten otomoatik kaldırılmış..sanırım ayarlarla uğraşmam lazım..çok çabuk giripçıktığım için maalesef uğraşmaya vaktim olmuo..

bende ilk 1 hafta olmuştu o da sprey, deniz suyu kullandığım içindi sanırm

benim bugün ameliyatım vardı ama korktuğum için iptal ettim ( ameliyat sonrası çok korkutuyor beni..aslında benim sadece profilden biraz bozukluğum var onun dışında önden yada başka bi sıkıntım yok!!çewremdeki herkeste hiç gerek yok diyor..zor durumdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…