• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

inciii özel mesaj yazamiorm artik. mesaj sayiniz 100ü gecmeli diyo. bu ne sacmalik anlamadim:S ben seneye mezun olduktan sonra düsünüyorum canim.

kızlar dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. kuaföre gittim fön çektrdım . hemen koltuktan kalkcaktım kuaför dur ayna getireyim saçının arkasınıda gör dedi. tabı sağdan soldanda tut aynayı. kuaförlerde eskiden çok üzülürdüm o durumda burnumu görünce. dün saçım için baktığım aynada kuaföre evet güzel olmuş teşekkür ederim dedim. tabıkı güzel olan burnum teşekkürüm ise cemil tugay içindi

inci bir tane tam sol profilden foto koyar misin? albumunu acinca tasarim ve bandajli fotolarin yan yana cikiyor. bir de bandajsiz tam sol profil koy, sonucu tam gorelim. memnun musun sonuctan? sanirim memnunsun;)

inci, ozelden yazacagim ama maalesef:( bir onceki albumde sanki burun ucun biraz uzun gibi geldi bana ama yeni ekledigin albumde profil resmin cok guzel gorunuyor. bir tane da tam soldan koy, yukarida neden oldugunu yazmistim...:66:

inci, ozelden yazacagim ama maalesef:( bir onceki albumde sanki burun ucun biraz uzun gibi geldi bana ama yeni ekledigin albumde profil resmin cok guzel gorunuyor. bir tane da tam soldan koy, yukarida neden oldugunu yazmistim...:66:

:) ay sen bnm ömrümü yedin:emir_bebek:

daha dur, neler olacak:66:bunlar iyi gunlerin:1: biz de kafayi yemisiz bu saate?? ben rotterdamdayim, saat 1.45.
basinin etini yiyecegim cunku emre ilhan mi cemil tugay mi? acayip zor durumdayim, her tarafimda sivilce cikti.

daha dur, neler olacak:66:bunlar iyi gunlerin:1: biz de kafayi yemisiz bu saate?? ben rotterdamdayim, saat 1.45.
basinin etini yiyecegim cunku emre ilhan mi cemil tugay mi? acayip zor durumdayim, her tarafimda sivilce cikti.

şimdi bak bakalım

eee, bu da sag taraftan sol demistim:47:ama olsun valla ameliyat oncesiyle karsilastirinca evrim gecirmis gibisin:) cok guzel gorunuyorsun, gule gule kullan.

dun arkadaşım 70 tane fotoğrafımı çekti. ama soldan yok.

gerçkten büyük bir değişim oldu. cemil bey gerçekten harikalar yarattı. ve daha burnum inanılmaz şiş. bu fotolar dun çekıldı. dune göre bile burnum küçüldü. saati saatine uymuyor:)

Incii burnun super görunuyo! Özelden yazicaktim mesaj sayim yeterli degilmis benden burdan yaziyorum. Resimlerini gördum cok cesaretlendim bende! sis olmasina ragmen burnunu cok begendem gercekten!

Gule gule kullan cnm!

inci, silver5'in burnunu kim yapmis? takip edemedim onu. altina yorum yapmissin, belki bilirsin diye sana sordum.:96:

özelden bana burun fotonuzu gönderebilir misiniz

Arkadaşlar selam ben yaklaşık 3 hafta önce cemil beye burun ameliyatı oldum.Tabii hala şişliklerim var.Doktor bey size masaj yapmanızı önerdi mi? Bir arkadaşıma başka bir doktor tavsiye etmiş çok merak ettim.

Arkadaşlar selam ben yaklaşık 3 hafta önce cemil beye burun ameliyatı oldum.Tabii hala şişliklerim var.Doktor bey size masaj yapmanızı önerdi mi? Bir arkadaşıma başka bir doktor tavsiye etmiş çok merak ettim.

bazı doktorlar öneriyor. ama cemil bey önermiyor. zaten öle bişi olanlarda korkudan dokunamıyor bile. bana dese şahsen yapamazdım. duyduğum kadarıyla ekol kbb de cem karas var. o herkese masaj veriyor. bi tanıdıkta egede oldu onada masaj vermişler. onun dışında ben kimseden duymadım.

kızlar bende bu cuma ameliyat olucam cemil beyde ama ben manisada oturuyorum ameliyat sonrasındaki süreç nasıl tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirler mi? çalıştığım için çok sık gelip gidemem acaba pansumanı falan burda yaptırsam olurmu?

bade babyloon die arkadaşımıza botoks önermişsin.ne konuda botoks önerdin.sen banada kaş kaldırma için botoksu önermiştin o arkadaşımızın soronuda mı kaşları?ben botoksa karar verdim cemil beyin tel.bana msj larmısın

bade babyloon die arkadaşımıza botoks önermişsin.ne konuda botoks önerdin.sen banada kaş kaldırma için botoksu önermiştin o arkadaşımızın soronuda mı kaşları?ben botoksa karar verdim cemil beyin tel.bana msj larmısın

Back