çok teşekkürler..görüntüye takılmamam gerekiyor artık :) sen nasılsın,nasıl geçti ameliyatın yada şöyle sorayım bana önereceğin şeyler varm ameliyat öncesi ve sonrasıı??[/QUOTE
özel olarak yapman gereken birşey yok(sigara içiyosan içme,asprin alma)
zaten çok konforlu geçiriyorsun hastane,asistanlar ,hemşireler süper.paket tatil gibi ameliyat programı yaratmışlar anlaştığın dışında ücret ödemiyorsun, üstüne sana özel ilaçlarınıda veriyorlar.Refakatçın olsa fena olmaz...ben de tampon fobisi olduğu için ilk gün sinir oldum(tampon sünger bigudi gibi birşey çok konforlu zaten kanamayı ufaktan sızdırıyor böylesi daha iyi.ertesi sabah 9:30 da tampon alınıyor soğuk buhar getiriyorlar zevkten uçuyosun.13:00 gibi taburcu oldum, antibiyotik +ağrı kesici veriyor onları edin.vur kafayı yat.(yattığın yer yüksek olacak şişmeyi engellemesi için).3.gün gayet zinde kalktım ssk ya gittim rapor işlerini halletmeye(o gün işe gitsem benim için daha dinlendirici olurdu)
dün cuma.arkadaşlarım geldi öküz gibi güldüm konuştum bira içtim.bugün 1 saat kadar yürüyüş yaptım, cemil bey e gittim.herşey iyi görünüyor bir sorun yok dedi.(bu kadar özensizliğime kendime bakmamama rağmen iyileşmişsin dediyse sende çalışabilirsin bence:) bitti:)