• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

ay kızlar burnumun profilden duruşuna hastayım :nazar: ama önden hala patates. hatta zenci burnu:) dün gece tvde rihannayı gördm. aynı dedim benm burnum. inş incek şu önden görünen şişliklerde. bgn bi arkadaş dedi ki bişi söyliyim ama bundan da çok değişmez. üzüldüm biraz. aslında güzel oldu burnum ama, şişlikler bir an önce insin istiyorum. daha 15 gun bile olmadı çok aceleciyım

değişmez olan şekli incicim..onu demek istemiş bence..yoksa mümkün değil ne diosun..senin burnun çok şiş şuanda besbelli..

ay kızlar burnumun profilden duruşuna hastayım :nazar: ama önden hala patates. hatta zenci burnu:) dün gece tvde rihannayı gördm. aynı dedim benm burnum. inş incek şu önden görünen şişliklerde. bgn bi arkadaş dedi ki bişi söyliyim ama bundan da çok değişmez. üzüldüm biraz. aslında güzel oldu burnum ama, şişlikler bir an önce insin istiyorum. daha 15 gun bile olmadı çok aceleciyım

merak etme inci benim 21. günüm oldu 10-11. güne göre epey indi. önde hala şilik var heryer kendine geldi ama ucunda bir top kaldı o da iner herhalde dinleme sen başkalarını doktorunun yaptığı tasarıma güven

değişmez olan şekli incicim..onu demek istemiş bence..yoksa mümkün değil ne diosun..senin burnun çok şiş şuanda besbelli..

merak etme inci benim 21. günüm oldu 10-11. güne göre epey indi. önde hala şilik var heryer kendine geldi ama ucunda bir top kaldı o da iner herhalde dinleme sen başkalarını doktorunun yaptığı tasarıma güven

ah kız kardeşlerim iyi ki varsınız. ama şunu da söyleyım burnumun şu zenci burnu hali bile o kadar tatlı ki.... keşke yıllar evvelsnden böle bir işe kalkışsaydım dıyorum. ama cemil beyle tanışabılır mıydım onu bilmiyorum.

sevgili inci biraz sabredersen her geçen gün ne kadar değiştiğini farkedeceksin elbette çok fazla yorumla karşılaşacaksın bunlar hepimizin başına geldisakın moralini bozma yaşadıklarının keyfini çıkarmaya bak

ah fahri mola nın sözleri kulağımda çınladı. senin burnunda güzel bir şey olmaz boşver yaptırma. arkadaşından duyupta gelmişsin. bir araştır bakalım ben iyi bir doktor muyum.

burda cemil beye ilk ameliyat olan ve tüm bu yönlendirmeleri yapan benim 5.ayım bitti bugün yarın yeni foto koyucam meraklısına=)hepiniz çok güsel olmuşsunz hanımlar mutlu kalın...

bade, senin resimler bizim icin cok onemli cunku ilk ameliyat olanlardansin. diger arkadaslarin ki hep yeni tarihli. biraz sure gectikten sonra ki resimlerini gormek karar verme asamasinda cok faydali olacak. selamlar, :71:

arkadaşlar biliyosunuz bende perşembe günü ameliyat olacağım..ameliyat sonrası nasıl geçiyor neler yapmalı nelere dikkat etmeliyim :( ve pzteside hemen işe dönmeliyim çok yoğun çalışıyorum çünkü..bi sorun olurmu :(

arkadaşlar biliyosunuz bende perşembe günü ameliyat olacağım..ameliyat sonrası nasıl geçiyor neler yapmalı nelere dikkat etmeliyim :( ve pzteside hemen işe dönmeliyim çok yoğun çalışıyorum çünkü..bi sorun olurmu :(

mine ben çarşamba oldum.önümüzdeki hafta raporluyum. 2 gün zor geçer ama sonra çok rahatlayacaksın.çarşambayı da sayarsak bugün 4. günüm.dün akşam bostanlıya gittik oturduk güldüm konuştum daha da abartıp bira içtim.şu anda parktan (yürüyüş)geldim.az sonra cemoşa pansumana gideceğim.pazartesi başlayabilirsin.görüntüden rahatsız olmaz isen problem yok.

çok teşekkürler..görüntüye takılmamam gerekiyor artık :) sen nasılsın,nasıl geçti ameliyatın yada şöyle sorayım bana önereceğin şeyler varm ameliyat öncesi ve sonrasıı??

çok teşekkürler..görüntüye takılmamam gerekiyor artık :) sen nasılsın,nasıl geçti ameliyatın yada şöyle sorayım bana önereceğin şeyler varm ameliyat öncesi ve sonrasıı??[/QUOTE
özel olarak yapman gereken birşey yok(sigara içiyosan içme,asprin alma)
zaten çok konforlu geçiriyorsun hastane,asistanlar ,hemşireler süper.paket tatil gibi ameliyat programı yaratmışlar anlaştığın dışında ücret ödemiyorsun, üstüne sana özel ilaçlarınıda veriyorlar.Refakatçın olsa fena olmaz...ben de tampon fobisi olduğu için ilk gün sinir oldum(tampon sünger bigudi gibi birşey çok konforlu zaten kanamayı ufaktan sızdırıyor böylesi daha iyi.ertesi sabah 9:30 da tampon alınıyor soğuk buhar getiriyorlar zevkten uçuyosun.13:00 gibi taburcu oldum, antibiyotik +ağrı kesici veriyor onları edin.vur kafayı yat.(yattığın yer yüksek olacak şişmeyi engellemesi için).3.gün gayet zinde kalktım ssk ya gittim rapor işlerini halletmeye(o gün işe gitsem benim için daha dinlendirici olurdu)
dün cuma.arkadaşlarım geldi öküz gibi güldüm konuştum bira içtim.bugün 1 saat kadar yürüyüş yaptım, cemil bey e gittim.herşey iyi görünüyor bir sorun yok dedi.(bu kadar özensizliğime kendime bakmamama rağmen iyileşmişsin dediyse sende çalışabilirsin bence:) bitti:)

oyal alkol için cemilbeye danışistersen..özellkle ilaçların devam ediyosa ağrı kesici antibiyotik fln zararlı olabilir..bir de kalıcı ödem yaratabilirsin..

zaten doktorumda dediki kendine çok iyi bakmışsın aferin sana çikolata alıcam !

bilgiler için sağol oyal..şimdide ameliyatın olumsuz sonuçlarına taktım!!burun düşmesi,kemik ayrılması..bunun içinde 6-7 ay sonrasını beklememiz gerekiyormuş :(

inci özel olarak bişey yaptınmı??yani ameliyat sonraki süreci nasıl geçirdin,neler yaptın??lütfen bilgi ver :( birde ben yeni resimlerini göremiyorum hala tasarımlar var!!

inci özel olarak bişey yaptınmı??yani ameliyat sonraki süreci nasıl geçirdin,neler yaptın??lütfen bilgi ver :( birde ben yeni resimlerini göremiyorum hala tasarımlar var!!

özel bişi yapmadım. doktorumun dediklerine uydum yüksek yastıkta yattım. ellerimi burnumdan uzak tuttum. böle yanı. bu arada senı arkadaş olarak ekledım sanırım fotoğrafları görebılırsn

kızlar 22. gün resimlerimi ekledim. ucundaki sevimsiz şişlik devam ediyor. cemil bey demişti ama burnun etli 1 ayı bulabilir gözle görülebilir şişliklerin inmesi diye. ama herşeye rağmen mutluyum:54:

Back