Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inci, super gorunuyorsun... bandajin da ciksa da bir de oyle gorsek. bu arada emre ilhan'in paylasimlarinda ne isin var, ne dolasiyon daha oralarda??
cemil bey'e bir tebrik, dun aksam mesaj attim, bugun cevap geldi. sasirdim acikcasi
inci, super gorunuyorsun... bandajin da ciksa da bir de oyle gorsek. bu arada emre ilhan'in paylasimlarinda ne isin var, ne dolasiyon daha oralarda??
cemil bey'e bir tebrik, dun aksam mesaj attim, bugun cevap geldi. sasirdim acikcasi
bencede inci süper olmuşsun darısı başıma
ben bakamiyorum albüme. "mesaj sayiniz 50nin üzerinde olmali" diye bi bildirim cikyio. offkızkardeşler özel albüm yaptım. bir bakın bakalım bana
ben bakamiyorum albüme. "mesaj sayiniz 50nin üzerinde olmali" diye bi bildirim cikyio. off
aaa yaz bakalım oraya buraya mesajda olsn bari:)
kızkardeşler özel albüm yaptım. bir bakın bakalım bana
hayrlsı olsn inşburdan ark teklifi gönderdigim ve kabul eden arkadaslara tesekkür ediyorum...
hepinizinde burnu gercekten muhtesem olmus...
bende burda okudugum yorumlar ve ameliyat sonrasi sonuclari gördükten sonra cemil beye ameliyat olmaya karar verdim... :81:
ama ne yazik ki yurt disinda yasadigim icin ancak yazin izmire gelip ameliyat olabilirim...
simdilik cemil beyin sitesinden mail attim, tasarim yapmasinizi rica ettim, umarim en kisa zamanda cevap alabilirim... :97:
bir de beni düsündüren ameliyat sonrasi kontroller nasil olacak..
calistigim icin her an cikip izmire gelemem, bakalim insallah cemil bey buna bir cözüm yolu getirir...
önceleri bayagi korkularim vardi ama simdi sizin sayesinizde kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim...
umarim bende sizin gibi yeni burnusuma en kisa zamanda kavusurum...
inci burnun gerçekten çok güzel olmuş Cemil beyin eline sağlık