• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar bende yaptırdığınız burun ameliyatlarının fotoğraflarını görmek istiyorum. Ona göre Cemil Tugay ile görüşücem. Lütfen yardımcı olun. :(

merhaba,
bende cemil beye ameliyat olmak istiyorumda..forumda ocağın ilk haftası ameliyat olacağın yazıyordu..oldunmu??resimlerin varsa rica etsem bana atabilirmisin??tsk

merhaba arkadaslar.
bu siteyi dün tesadüfen buldum ve bütün yorumlarinizi okudum. bende izmirde yasiyorum ve bu yorumlardan sonra cemil beyi düsünüyorum. arkadas olarak ekledim sizi, kabul ederseniz cok sevinirim. bana cok yardimici olmus olursunuz. simdiye kadar hic cemil beyin yaptigi burunlari görmedim. cok merak ediyorum.

sevgiler

merhaba arkadaslar.
bu siteyi dün tesadüfen buldum ve bütün yorumlarinizi okudum. bende izmirde yasiyorum ve bu yorumlardan sonra cemil beyi düsünüyorum. arkadas olarak ekledim sizi, kabul ederseniz cok sevinirim. bana cok yardimici olmus olursunuz. simdiye kadar hic cemil beyin yaptigi burunlari görmedim. cok merak ediyorum.

sevgiler

selam aybendor bade82 moper35 cemil beye ameliyat oldu

selam aybendor bade82 moper35 cemil beye ameliyat oldu

tesekkür ederim. arkadaslik talebi gönderdim 3üne. badenin burnunu gördüm. abartmamissiniz. gercekten harika olmus, kendiside cok güzel:) sende mi cemil beye ameliyat olmayi düsünüyosun?

Son düzenleme:
benim bugun tam 3. haftam oldu..zaten hiç şişlik yoktu ama artık tamamen normale döndüm...mimiklerim düzeldi...çok memnunum...her gören ne kadar doğal çok güzel kime oldun gibi sorulara boğuyo:))olacaklara tavsiyem hiç endişe etmeyin..en dogru yerdesiniz...

Ekleyen arkadaşların fotoğraflarını gördüm hepsinin burunları harika olmuş. Bende çok düşünüyorum böyle iyi yorumları gördükçe hiç tereddütsüz gidip ameliyat olayım. :)

Ekleyen arkadaşların fotoğraflarını gördüm hepsinin burunları harika olmuş. Bende çok düşünüyorum böyle iyi yorumları gördükçe hiç tereddütsüz gidip ameliyat olayım. :)

benide fotograflar ve yorumlar cok olumlu etkiledi. daha önce cemil beyi duymamistim. ama gördügüm kadariyla isini cok basarili bir sekilde yapiyor.

benide fotograflar ve yorumlar cok olumlu etkiledi. daha önce cemil beyi duymamistim. ama gördügüm kadariyla isini cok basarili bir sekilde yapiyor.

Aynı şekilde daha önce bende duymamıştım ama arkadaşların yorumlarını ve fotoğraflarını görünce gerçekten de işinde başarılı olduğu anlaşılıyor.

tesekkür ederim. arkadaslik talebi gönderdim 3üne. badenin burnunu gördüm. abartmamissiniz. gercekten harika olmus, kendiside cok güzel:) sende mi cemil beye ameliyat olmayi düsünüyosun?

inş cuma günü olacağı:)

Cemil Bey ile ilgili her sorunuza cevap verebılırım konu sahıbı olarak arkadaslar. Kesınlıkle dogru adrestesınız hıc suphenız olmasın:) Amelıyat olupta sorun yasayan hıc gormedım okadar kesın konusuyorum yanı:) Ben hem meme buyutme hem burun estetigi oldun ıkısıde muhtesem oldu cokkk ama cokkk memnunum canım doktorum benım:)))

Cemil Bey ile ilgili her sorunuza cevap verebılırım konu sahıbı olarak arkadaslar. Kesınlıkle dogru adrestesınız hıc suphenız olmasın:) Amelıyat olupta sorun yasayan hıc gormedım okadar kesın konusuyorum yanı:) Ben hem meme buyutme hem burun estetigi oldun ıkısıde muhtesem oldu cokkk ama cokkk memnunum canım doktorum benım:)))

canım ya cemil bey ip askı yolu ile kaş kaldırma yapıyor mu daha doğrusu kaş kaldırma uzmanlık alanına giriyor mu?? tavsiye edeceğin doktor var mı???

canım ya cemil bey ip askı yolu ile kaş kaldırma yapıyor mu daha doğrusu kaş kaldırma uzmanlık alanına giriyor mu?? tavsiye edeceğin doktor var mı???

cnm askıya gerek yok bence ama sen genede cok ıstıyorsan doktora danıs ama bade nın dedıgı gıbı botox ta bu ıs ıcın cok etkılı derım kı bende yaptırdım Cemıl Beye:)) ama genede doktor daha ıyı bılır ttabı ama Cemıl Beye gıdebılırsın uzmanlık dalına gırıyor tabı uygun gorurse senın ıcın cnm

Back