• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

Atel burun ameliyatından sonra burnun tam ustune takılan 1 nevi alcı seklınde kucucuk bir alet:) sadece 5-6 gun kalıyor burnunda.

yeni foto ekledim kızlar :) yandan görüntüsünü :) onden henuz dogru dürüst cekilemedigim için ekleyemedim :)
bugün cok eğildim..biraz ucu ağrıyor gibi..bir sey olmaz di mi ya?ağır kaldırdım sayılır..3 yaşındaki yigenimi aldım da kucağıma :)

yeni foto ekledim kızlar :) yandan görüntüsünü :) onden henuz dogru dürüst cekilemedigim için ekleyemedim :)
bugün cok eğildim..biraz ucu ağrıyor gibi..bir sey olmaz di mi ya?ağır kaldırdım sayılır..3 yaşındaki yigenimi aldım da kucağıma :)

hayatım bgn arkadaşlarla yeni fotoğrafına baktık ve ortak kanıya vardık sonuç tasarımdan daha güzel

hayatım bgn arkadaşlarla yeni fotoğrafına baktık ve ortak kanıya vardık sonuç tasarımdan daha güzel

cok sagol canım :))))))
ben sana demiştim tasarıma cok fazla takılma cok daha güzeli oluyor diye :) gor diye tasarımı da koydum zaten :)
pamuk prenses :)))))

cekhucum burun süper görünüyo cidden maşallah..güle güle kullan..ne kdr değişio günden güne yaa ..
biraz daha koysaydın yaa tek resimle doyamadık bakmaya:))

cekhucum burun süper görünüyo cidden maşallah..güle güle kullan..ne kdr değişio günden güne yaa ..
biraz daha koysaydın yaa tek resimle doyamadık bakmaya:))

:17: ay canım benım cok tesekkur ederım :17:
sızınkı cok cok cooooooookkk daha guzel olacak en kısa zamanda :) ıcın ferah olsun :)
cekılsem bı koyucam canım ama bı turlu cekılemedım.bunu da cepten cekmıstım arkdaslara yollamak ıcın :) onu koydum hemen :)
gercekten gunden gune cok fark edıyor..cuma gunu bantlarım cıktıgında bır arkdasımla bulusmustum,bugun tekrar gorustuk,cok ınmıs sıslıklerın oturmus sankı burnun yaa cok guzel gozukuyor dedı :) alt tarafı 4 gun gectı yanı..gulusum bıle daha rahattı bugun :)

izmirde cemil beyin burun konusunda tecrübeli olduğunu bende duymuştum çünkü kuzenlerimin biri izmirde yaşıyor onun bi arkadaşının burnunu ameliyat etmiş ve memnun kalmış.

ben hiç duymamıştım cemil bey i..hoş hiç bir zaman böyle bir arastirma icine de girmemiştim zaten,çevremde de estetik doktoru konusunda deneyimli ınsanlarda yoktu..İzmir deki hiç bir estetik doktorunun adını bilmiyordum,duymamıştım..
ne zaman ki bu isin icine girdim ve araştırmaya başladım o zaman İzmir deki doktorlar hakkında bilgi edinmeye başladım :) ama kime guvenecegini bilemiyor insan,yakınından birinden tavsiye almadan...
sonra burada badecigimi gördüm :))) hokka burun bade :)))) istediğim ama cesaret edemeyeceğim bir buruna sahipti bade :)))) hergun baktım bade nin resimlerine :))) kendisi benden az çekmedi bu konuda sagolsun :))))
3 doktor vardı kafamda;Ufuk bilkay,ulvi Güner ve cemil tugay..
burada Ufuk bey in yaptıgı burunları gördüm,cok doğal..
ulvi bey i çevremden duydum ama yaptıgı burunları görmedim..
cemil bey in de benim için referansı badeydi iste :)
Ufuk bey ile maillastim..ama daha hep söylediğim gibi; güzel yapıyor doğal yapıyor ama bu zevk meselesi,benim hayalimdekini göremedim onun yaptıgı burunlarda..
ulvi bey; hem cok pahalı hemde görüşmeye gittiğimde ameliyat olmuş birini gormuştum,icime sinmedi..
cemil bey; zaten cemil bey e giderken 'doktorum bu adam olmali' demiştim..ilk görüşmem cok kısa gecti..hayal kırıklığı yasamıştım..ulvi bey olacak sanırım doktorum demiştim anneme..ama icime de sönmemişti ulvi bey..cemil bey olsun istiyordum ama o da ilgilenmemişti..sonra bir daha randevu aldım cemil bey den..o görüşmem Super gecti..ve doktordan cikarcikmaz annemi aradım; doktorumu buldum dedim..
ondan sonra zaten bade nin resimlerine her Allah in gunü bakmaya başladım :) utanmasam bilgisayarıma masa üstü falan yapicam :)))))) o derece :))) ama iste bir yandan da bana yakismaz diye düşünüyorum,ama oyle burun istiyorum :))) nasıl olcak nasıl olcak diye beynimi yedim:) bir ara niyetim badenin resimlerini göstermeyi düşündüm cemil bey e..yakismaz diye iste vazgeçtim..hiç resim falan göstermedim..tek dediğim; madem bu ameliyatı olucam maddi manevi bir sey yasiycam azıcık kavisli ve kalkık olsun yani değsin herseye dedim,cemil bey e..o da bana kavisli ve kalkık bir tasarım yaptı..pek icime sinmedi yani sindi de acaba söyle mi olsa diye geçirdim aklımdan ve düz kavissiz ama yine kalkık bir tasarım istedim..cemil bey bana inatla kavisli olan yakışır sana dıyordu ama insan ne kadar tasarıma baksada tam olarak gözünde canlandiramiyor yakismaz diyor..neyse düz olana da baktım..iki tasarıma ameliyata girene kadar baktım sürekli..ama karar veremedim..artık en son bayılmadan önce ameliyat masasında,bacaklarım titrerken heyecandan :) cemil bey hangisi diye sordu ve tamamen size bırakıyorum karar veremedim siz karar verin benim yerime dedim ve uykuya daldım :)) ameliyattan sonra kontrole geldiginde annem hangisi diye sordu cemil bey e..cemil bey de,en cok yakisani yaptım dedi..atel çıkana kadar düz mu kavisli mi olduğu konusunda en ufak bir fikrim yoktu:) tam bir heyecan :))))
sonuc; kavisli hokka burun :)))) ve cok mutluyum :))) cemil bey e ne kadar teşekkür etsem az..elini öpesim geliyor resmen :))))))
bizim ailede bir soz vardır; doktor tavsiye edilmez,diye..ama cemil bey i gonul rahatlığıyla herkese tavsiye ederim..
doktor olarak zaten muhteşem..sonuclar ortada :) bade aybendor mopher ve ben..şimdilik :)
insan olarak :))) baba gibi :))) yası genc benim babama gore :)))) ama gözün kapalı güveniyorsun desem hiçte abartmış olmam..
bana ameliyata girdiğimde bayılmadan hemen önce,biz buradayız hiç merak etme dedi ve omzumu sıvazladı..resmen icimi huzur kapladı..bacaklarımın titremesi gecti :)))
bunlar önemli seyler ya..o doktora kendini emanet ediyorsun bi kere..
uzun oldu di mi:))) kusura bakmayın :) ama cemil bey bu :))) her türlü övgüyü hak ediyor :)) ben az bile yazdım :))))

izmirde cemil beyin burun konusunda tecrübeli olduğunu bende duymuştum çünkü kuzenlerimin biri izmirde yaşıyor onun bi arkadaşının burnunu ameliyat etmiş ve memnun kalmış.

evt cnm kendiside söylemişti en severek yaptığım ameliyat burun ameliyatı diye:)

selamlar
ben de cemiil beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hiç birinizin resmini göremedim.Beni birisi rahatlatsın lütfeeeeeen

cekhu cemil beyi bugün ayakta alkışlamaktan bi haller oldum wallahi..:))badeden sonra seninkini de binlerce defa tebrik ediyorum..gerçekten çok ii iş çıkarmış..darısı başıma inş...

Cemil beyle ilgili biraz bilgi alabilir miyim? Ben de burun ameliyatı düşünüyorum ama hiç kimsenin resmini göremedim yarımcı olursan sevinirim

Cemil beyle ilgili biraz bilgi alabilir miyim? Ben de burun ameliyatı düşünüyorum ama hiç kimsenin resmini göremedim yarımcı olursan sevinirim

forumda bade aybendor bide cekhu var cekhunun hesabında bir sorunmu var anlamadım resimleri gözükmüyor adıda değişmiş...eklersen bu arkadaşları görebilirsin...

arkadaşlar forumdan masum35 adlı arkadaşımızda cemil beye ameliyat oldu. ne morluk ne şişlik varmış sonuçtan memnun:)

Back