anlayışınıza sığınarak diyorum ki: '' pamuk prenses olmaya 9 kala''
Heycanini his eder gibiyim birde gün yakla$tikca artiyordur mutlaka, beklemek en kötüsü
Kizlar atel ney ?????
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlayışınıza sığınarak diyorum ki: '' pamuk prenses olmaya 9 kala''
yeni foto ekledim kızlar :) yandan görüntüsünü :) onden henuz dogru dürüst cekilemedigim için ekleyemedim :)
bugün cok eğildim..biraz ucu ağrıyor gibi..bir sey olmaz di mi ya?ağır kaldırdım sayılır..3 yaşındaki yigenimi aldım da kucağıma :)
hayatım bgn arkadaşlarla yeni fotoğrafına baktık ve ortak kanıya vardık sonuç tasarımdan daha güzel
cok sagol canım :))))))
ben sana demiştim tasarıma cok fazla takılma cok daha güzeli oluyor diye :) gor diye tasarımı da koydum zaten :)
pamuk prenses :)))))
cekhucum burun süper görünüyo cidden maşallah..güle güle kullan..ne kdr değişio günden güne yaa ..
biraz daha koysaydın yaa tek resimle doyamadık bakmaya:))
cekhuuuuuuu supersinnnnnn
cekhucum burun süper görünüyo cidden maşallah..güle güle kullan..ne kdr değişio günden güne yaa ..
biraz daha koysaydın yaa tek resimle doyamadık bakmaya:))
izmirde cemil beyin burun konusunda tecrübeli olduğunu bende duymuştum çünkü kuzenlerimin biri izmirde yaşıyor onun bi arkadaşının burnunu ameliyat etmiş ve memnun kalmış.
yaa ben göremiyorum fotoları ama çook merak ettimmm:)
cekhu cemil beyi bugün ayakta alkışlamaktan bi haller oldum wallahi..:))badeden sonra seninkini de binlerce defa tebrik ediyorum..gerçekten çok ii iş çıkarmış..darısı başıma inş...
Cemil beyle ilgili biraz bilgi alabilir miyim? Ben de burun ameliyatı düşünüyorum ama hiç kimsenin resmini göremedim yarımcı olursan sevinirim
selamlar
ben de cemiil beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hiç birinizin resmini göremedim.Beni birisi rahatlatsın lütfeeeeeen