• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

bu korkularınızı okuyunca aklıma 3 yıl öncesi geldi..ben de 3 yıl bebek tedavileriyle gebe kalabilmiştim..ve hamile kaldığımda hala inanamıyordum başardığıma..ama tabii bu psikolojik travma 9 ay boyunca korkuyla geçirdiğim bi hamilelik olarak yansıdı..herşey iyi gitmesine rağmen ya bebbeğim düşerse diye diye geçirdim..zamanla sizin de bu korkunuz geçecektir...

kubkub87 canım verdigin moral için çok teşekkür ederim :)))) ameliyat oncesi hiç bir endişem,korkum yoktu..ama şimdi sanırım dediğin sebeplerden ötürü bu kuşku kapladı icimi :( ama doktorumuz da böyle bir seyden endişe ediyor olsaydı eminim bizi uyarirdi..rahat ol demezdi en azından,diye düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi :)))
bu arada canım Allah anali babali büyütsün,uzun ve sağlıklı ömürler versin bebeğine :)))

incicim geri sayıma başlamisiz :)))) şafak sayan biri için 11 nasıl güzel bir rakam sana anlatamam :)))))))))))) hiç heycan yapma canım bak,ne olup bittiğini anlamayacaksin :)) bi uyanicaksin aaaa hep yeni hokka gibi bir burunun oluvermis :))) sihirli bir değnek değmiş gibi :))))))) buzunu ihmal etme canım bi tek:) başka da hiiiicccccccc bir sey yok :)))) oldu da bitti maşallah diycez sana :))))))

cekhucum ben değilde arkadaşlar şafak sayıyor benim yerime demin bir tanesi son 11 diye mesaj atmış:)

ay birde arkadaşlar bu sabah oylum talunun programını izledim ve ona çok kırgınım dediki yeni nesil çok güzel ama hepsi birbirine benziyor sarı saç renkli lens ve hokka burun

oldu mu şimdi oylumcum biz normal bi burun istiyoruz ama doktorumuz çok başarılı olduğu için hokka gibi yapıyorsa suç bizde mi

Son düzenleme:
kubkub haklısın çok şükür bizim ameliyat sonrası şurası yamuk burası şiş gibi sorunlarımız olmadığı için şimdi düşünüyoruz acaba böyle kalırmı diye:)çok güzel bişey aslında...bu arada bebeginle ve olacak güzel burnunla mutlu uzun bir yaşam diliyorum sana :34:

incii son 11 yazan arkadaşınla biz tanışdık sanırım dogru kişimi..onada geçmiş olsun diyorum şimdiden

kubkub haklısın çok şükür bizim ameliyat sonrası şurası yamuk burası şiş gibi sorunlarımız olmadığı için şimdi düşünüyoruz acaba böyle kalırmı diye:)çok güzel bişey aslında...bu arada bebeginle ve olacak güzel burnunla mutlu uzun bir yaşam diliyorum sana :34:

incii son 11 yazan arkadaşınla biz tanışdık sanırım dogru kişimi..onada geçmiş olsun diyorum şimdiden

yok hayatım o değil. ama onunlada hep aynı muhabbet kaydırak burnuş:)
son 11 yazan arkadaş önceden ameliyat oldu gayet iyi anlıyor benı birebir yaşıyor duygularımı:)

moper ve cekhu çook tşk ederim ii dileklerinize...ama günler geçmek bilmiyo..adet olmam lazım sıkıntıdan mıdır nedir olamıyorum:))
bu arada mopercım keşke yandan da görüntün olsaydı..seninle öykülerimiz çok benzeştiği için ve sonucun başarılı olduğu için sana odaklandım:))

cekhucum ben değilde arkadaşlar şafak sayıyor benim yerime demin bir tanesi son 11 diye mesaj atmış:)

bak kıskandım şimdi o arkadasinı :))) bizim şafak 119 daha :( geçmiyor anam geçmiyor..bir de şimdi benimkinin en büyük merakı burnum tabiikide :))))) allahtan yakın yerde,ay sonu gidicem inşallah :) görsün yeni hokka burnumu :))))
yalnız bu ara gercekten çok var burun ameliyatı yaptıran..dün Boyner e gittim,bi kadın gördüm yeni ameliyat olmuş bantlarla ve morluklarla dolaşıyordu :))) cemil bey in ofis te kalabalıktı gecen cuma gittiğimizde..annem'masallah adamın isleri acildi' dedi hatta :)))))
ama o tvdeki kadının dediklerini pek takma ya :))) bu yorumu yapan kadının burnu nasıl acaba merak ettim:)))) Allah bilir düzgün bir burnu vardır,o yüzden böyle artistlik yapiyordur :)))) ucu düşük,kemerli,deviasyonlu,icinde nefes almasını engelleyen eti olan bir burnu olsun da o zaman göreyim ben onu :)))))) ayrıca hokka burunun nesi kötüymüş?gayet güzel bir sey bence :))) hayatımda ilk defa burnum için iltifat alıyorum ya :) rüyamda görsem inanmazdim :)))))) bosver sen o kadının dediklerini :)) hokka burunuz hepimiz :))) kiskananlar çatlasın :))))
ayrıca bak ameliyatımız o kadar başarılı ki(allah nazardan saklasın:)) mopher in kubkub un dediği gibi tek derdimiz düşer mi,diye düşünmek..ne orası şişti,ne burası şişti,ne yamuk oldu,ne kemer oldu..vs tarzı sorunlarımız yok çok şükür..

:))) kimsenin burnu dusmıycek kızlar merak etmeyin. ne zamandır gıremıyordum bi bakayım dedım actıgım konuda neler olmuss ooo superrr olmus tebrık edıyorum guzel burunlu kızlar Cemil Bey burnu dıye damga var hepınızde dahada guzel olucak hıc merak etmeyın dusme falan olmuyo yanı bende cok carptım amelıyattan sonra ama aynı kalkık burun yerınde:))))

ah aybendor ah sen konuyu actın uçtun gittin bak bizler ameliyat bile oldukta düşer mi diye düşünüyoruz bir de :)))))
kafamı eğmeye korkar oldum vallahi..örgüye başladım :) kafa onde ya ondan bile korkuyorum bazen :) kafayı yedim bu düşme muhabbetiyle..4 Şubat a kadar nasıl dayanicam bilmiyorum..randevum o gün..o güne kadar kendi kuruntularımla gecircem artık..
sen de yeni foto eklesen de görsek ya :) nasıl oldu sisliklerin indi mi?;) ben hala gulemiyorum ya :( cok sinir!gulerken üst dudağım oynamasın diye tutuyorum oyle gülüyorum :))) bi de hala burnum tıkanıyor sesim cok komik çıkıyor :( annem dalga geçiyor benimle!:) bunlar ne zaman geçecek acaba?gülmeyi özledim ya :( noel baba gibi ho ho ho seklinde gülüyorum :(
ay sonuna kadar düzelir mi acaba?ay sonunda askerimin yanına gitmeyi düşünüyorum da :))))) ona gülücükler saçmam lazım :p

ha ha haa ayy cekhu alemsin walla...güldürdün beni gülüşünle...biz de prova yapmaya başladık walla hohoho diye gülerek..
haftaya kısmetse biz de oluyorz...

burunun dusmesı bıttı sımdıde çökmesi takıldı da kafama :27: bu burun oturana kadar sag salım!ben sıyırcam herhalde :27::27::27:

burunun dusmesı bıttı sımdıde çökmesi takıldı da kafama :27: bu burun oturana kadar sag salım!ben sıyırcam herhalde :27::27::27:

ben cemil beyin makalelerinde okumuştum kendisi diyorki bilim ve teknikler ilerlediği için artık çökme düşme falan olmuyor

ya Cemil beye zaten güveniyorum ben..oyle bir endişesi olsaydı zaten söylerdi,dikkatli ol derdi,elleyebilirsin dedi en azından elleme derdi..
ama iste insan yinede düşünmeden edemiyor..
bi de bazen,soğuk havada özellikle,ucu bi garip sızlıyor :) sanki ucunu ipe bağlayıp kasimin arasına çekmişler,o ip kopsa burnumun ucu düşecek :))) gibi hissediyorum bazen :)))
ay bi de bazen sanki biri gitmiş bana burun takmış gibi geliyor :)))))))))
sızladıginda böyle abuk subuk duygular oluyor :)))

su ameliyat sayesinde bizim bütün sülalenin aykırı kızı ilan edildim :)))))) ama sunu öğrendim; bizim sülale pek merakliymis estetiğe :)))))) herkes tek tek dökülmeye başladı;aslında bende şuramı yaptırsam,buram böyle diye :)))) benim hedefim annem :)) şimdi annemi kandırmaya çalışıyorum :) dogum çatlakları cok fazla,göbeğini gerdirmesi için :)))4 Şubat'ta gittiğimde cemil bey e ben sorucam nedir ne değildir diye ;)))

Cekhu canım benim:)) yasadıgın sıkıntıların normal hepsı gececek ay sonuna bısıcıgın kalmaz merak etme burnunun ucu soguklarda sızlıycak bıraz okadar olur bıde burnun akıcak sıksık kontrol et ınsan anlamıyo bellı bısure uyusuk oldugu ıcın sümüklü kız demesinler:) ama onun dısında burnun dusmıycekte cokmıycekte hıc merak etme sen. ama tıkanıklık varsa denız suyunu sıksık yap en guzel burun temızlıgı onunla oluyo cunku belkı kaba bı tabır olacak ama burun sprayınden sonra sumkurebılırsınde ozaman cok ıyı temızlenıyo burun merak etme bısı olmuyo:)) yenı resım koymustum dun bakabılırsınız cnm.

evet cekhucum 2. ameliyatım...bakalım inş gsl olur..
burada yardımcı olan tüm arkadaşlar çok saolun valla..

anlayışınıza sığınarak diyorum ki: '' pamuk prenses olmaya 9 kala''

Back