Canım benim sen de sagol, herkes sagolsun. Rabbim hepimizden razı olsun bitanem. 2.000 adet daha Ya Şekür zikri çektim. Rabbim makbul buyursun insAllahAllah razi olsun gonlu guzel arkadasim sagol varol.
Allah razi olsun senden.
Amin canim insaAllah rabbim ayazimiza sifa versin insaaallah iyilesirde evini de bizi de senlendirirvakti zamani gelince onune dursan da gelir bebegin Allahin izniyle.
sen icini ferah tut.
Rabbim salih saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
Hayır canım görmedim hemen bakıyorum.@Bilgece burayı gördün mü sen canım
ya şekür esması çekiyoruz canım benimAyy canım ya Allahım şifa versin onu ailesine bagislasin insallah. Kuzum yaa çocuklara hiç kiyamiyorum.
Şu an ne okuyorsunuz? Ben de okumak isterim..
ya şekür esması çekiyoruz canım benim
5bin daha okudum canım şifa olsun inşallah
cok geçmiş olsun kuzuya nedense ben konuyu yenı gördüm etıketlemişte arkadaşlar ama.. arkadaşım minik yavru için bende 3000 tane alıyorum Allah şifa versin inşallah...
bizler evlat sahibi olabilelim diye sınav veriyoruz, onlarda iyileşsin diye. herkesin derdi ayrı işte.
derdi veren Rabbim devasını da versin inşallah.
ben şimdilik 1.000 tane ya şekur alayım başka dualarımda var, üzerimde kalmasın hiçbiri. daha fazla okursam haber veririm.ariyana
Bende şimdilik bin tane alayım Rabbim şifa versin güzel meleğe
Canım benim sen de sagol, herkes sagolsun. Rabbim hepimizden razı olsun bitanem. 2.000 adet daha Ya Şekür zikri çektim. Rabbim makbul buyursun insAllah
1000 adet daha okudum cnm.ariyana
3000 okuyabildim canim resim gozumun onunden gitmiyo benim de oglum var 8 aylik Allah tum yavrulara evlatlarimiza saglik versin bizleri evlatlarimizla sinamasin. Ayaz da boran once sagligina kavusir hayirli haberler aliriz insallahariyana
Rabbim Ayaz bebeği sağlığına kavuştursun , Rabbim şifa versin inşallah 5500 okudum Allah kabûl etsin Aminariyana
Allah şifa versin bn 1000 adet alıyorum daha fazla çekebilirsem yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?