• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaküstü muhabbet edememe

Yalnız değilsin. Bende aynen böyleyim. Bide telefonla da çok samimi olmadiklarimla konuşmak işkence gibi. Lafı başlatabilirim ama sonunu getiremem. İşkence gibi:KK53:
Bu saatten sonra mizacimi değiştirebilecegimi dusunmuyorum

yorumunuza pek katılamayacağım. benim durumum aslında anlattığınızın tam tersi. Kültürel donanım bakımından çevremden oldukça ileri durumda biriyim. Aksine çevremdeki muhabbetler hep dedikodu minvalinde kaldığı için beni sarmıyor aslında. Ayaküstü annengiller nasıl, yeni gelin nasıl vs tarzı kişisel muhabbetlere giremediğim için geriliyorum. Yoksa bahsettiğim gibi ilgi alanıma giren veya iyi olduğum konularda saatlerce sohbet edebilirim, ki derslerde konuşmaktan, öğrencilere sadece ders değil farklı alanlarda da bildiklerimi aktarmaktan büyük keyif alıyorum...

Hah bakın bu da olabilir haklısınız,bizim toplumun çoğu bu şekil olduğundan siz edemiyor olabilirsiniz o tarafından bakmamışım..haklısınız o da cok can sıkıcı bir durum

Ya
ya bu o kadar sık gözüken bir durum ki...bu eylülde yeni atandım okula. öğretmenler arasında inanılmaz bir gruplaşma var. Herkese selam veriyorum. Fakat yeni olduğum için haliyle ortak noktamız yok kmseyle. Ki herkes benden büyük evli barklı çoluklu çocuklu tipler . Kimse de yeni gelmiş yalnız kalmasın aramıza alalım nezaketini göstermiyor. Beraber kahvaltılar, öğle yemekleri vs...Bir kez de buyur edilmedim. Sadece bana karşı böyle değiller aslında, benle beraber yeni atanan başka öğretmenler var, onları da aralarına almıyorlar. Belki de ben üstüme alınarak hata yapıyorum. Artık bu tavırlarına uyuz olmaya başladığım için nlarla sohbet etmek için kendimi kasmak yerine görmezden gelmeye başladım. Hepsiyle selamı sabahı kesip iyice içime kapanacağım en sonunda.
Aaslında yeni gelenle aranı yapmaya çalışsan yeni ortamın olur.Ben yeni gelenleri hep bekledim bunun için.Ama onlar da benle samimi olmak yerine eskilere yaranmaya çalıştılar.Bana tenezzül bile etmediler ki böyle birşeyi asla ben yapmam.Eskilerden biri ikisi iyice ama kendi gruplarını kurmuşlar yine de tenezzül etmiyorlar.Yeni gelenler de dediğim gibi.Onlardan biriksiyleiyle yine arkadaşlık kurabilirim ama biz nöbet şeklinde çalışıyoruz.Ya denk geliyor ya denk gelmiyor.Yeni gelenler hep 20 li yaşların başında.Samimi olabilir miyim bilmiyorum.Ama yine de diğerlerindne iyidir.Sorumluya şunla şunla yaz dedim ama o da benim isteiğimi herzaman yapamıyor yada yapmıyor.Yeniler zaten çok tecrübesiz şimdi hep beraber çalışmak zorundayız onlar yetişinceye kadar.Kimi yeni gelen de eskilerin kuyruğunda dolanıyor.Ama benim kuyruğumda dolanmıyor.Ben bir senelik elemanım.Ve samimi arkadaşım yok çünkü.

Back