benimde ayak tabanımda var ve ayakta olduğu için siğil içe doğru büyüyor bende doktora gittim siğili dondurdu siğilim su topladı büyük bir kısmı gececeğe benziyor geçene kadar 15 günde bir geleceksin dedi bence bir doktora git siğil ilaçları bir işe yaramıyor daha sonra tekrar çıkarıyor siğilleri
geçmiş olsun benim 5 seansta geçmişti el parmağımda vardı gitgide büyüdü .içinde siyah siyah nnoktalar vardı giderken acı çekmemek için ağrı kesici iç yarım saat öncesinden biraz hafifletiyor.benim elimde olduğu için derisi ince o yüzdenmi bilmiyorum çok acımıştı
lütfen yardım edin
yürümem bile işkence oldu nerdeyse
elimin ucunda
ve topuğumda siğil
yani tavuk götü adı verilen bişeler çıktı
çok cannımı yakıyor
hayat işkence oldu nerdeyse
bir krem yada yöntem varsa
lütfen bana iletinnnnna.s.:enbuyukkk:
Arkadaşlar ben de 3 yıldır ayak tabanımda ve parmakalrımın altında çekyorum bu derdi.Artık basınçlı bir şekilde üzerine basarsam canımı çok acıtıyor.Cildiye doktoruna gittim.Verdiği Verrutol'ü ve diğer bir hap kullandım.3 seans dondurdu.Ama bu meretler daha da büyüdü ve sanırım derine doğru gitmeye başladı.İşin kötüsü dondurma işlemi çok sancı yaptı.İşlemden sonra 3 saat basamadım üstüne. Dua okuttum babaanneme faydasını görmedim.Kazıdım yine aynı yerlerine geldiler.Tıbbi açıklamalara bakarsanız virüsten kaynaklanıyormuş, vücuttan atamadığınız sürece devam edermiş.Çocuklarda bazen kendiliğnden geçermiş.Ceviz yağını deneyeceğim, ama incir yaprağı bu mevsimde bulunmaz.Tüm önerileri okudum ama yinede net olarak çare buldum diyenler lütfen yolunu bizimle tekrar paylaşır mı?
Teşekkürler ilginize ama benim doktoru nasıl ikna edeceğim tutturmuş dondurmaya deva diye.1 yıl oldu benimde işe yaramıyor bu tedavi.Bahsettiğiniz ilacı uygulayacak doktor ve hastane bulmam lazım Bursa'da.
lütfen yardım edin
elimin ucunda
ve topuğumda siğil
çok cannımı yakıyor
lütfen yardım edin
elimin ucunda
ve topuğumda siğil
çok cannımı yakıyor
isveç iksirini aradım bulamadımm. bi çözzümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?