Ayaklarınıza Kapanacaklar

Ağlamaya başlayayım mı? Bak herkesi oyalıyorum burda, 10 kişi hakkını iyi kullansın
Aahhh ahhh ne eşantiyon ne 1 gr.lık tester bile görmedi şu kadın, şu derken ben yani
Tencere tava neler gitti şu sitede, bari sevabına bir tüp yağlı krem gönderin, soğuk kış günlerinde sitede koşturayım derken soğuktan çatlamış ellerime süreyim

Sende katılamazsın, KK çalışanları diyor Mızıkırım bak

Katildim bile Iyi tamam sevineceksin sandim sen mizikcilik yaptin.Oynamiyorum Butun cabamiz enisteyi ayaklarina kapamakti oysaki Bizim beyler ayaklarimiza kapanirken sen nasirli ayaklarinla dolasip duracaksin

Tamam ben kazanırsam size yollayalım

Tamam ben kazanırsam size yollayalım
Çaktırma oyalama taktiği yapıyorum 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burda

Ama valla Lisabella ve sana ince fikriniz için teşekkür ederim, Nevreste seni esefle kınıyorum

Mızıkırım tabii Şimdi ona da ağlarım iki dakika da bağlarım olayı
Abla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacak
Sen de haklısın çalışanlar almıyorsa bir sen birde ediler varTek seni ayırmak olmaz hepimiz çıkıyoruz

Çaktırma oyalama taktiği yapıyorum 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burda

Ama valla Lisabella ve sana ince fikriniz için teşekkür ederim, Nevreste seni esefle kınıyorum
Ablam sana tüm kremler feda olsunBen de çalışanım banada çıkmazYoksa ben de sana yollardım

Abla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacak
Sen de haklısın çalışanlar almıyorsa bir sen birde ediler varTek seni ayırmak olmaz hepimiz çıkıyoruz
Niye şurda müdürünüzün narin hassas ayakları bayram etseydi olmaz mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…