Beklemediğim yerden geldi soru
Nasıl yani yabu arada sonuclara bakiyorum da hep yanlis cevap ....
SAKIN BURADAN CEVABI PAYLASMAYIN !
bide benim cevabıma bak sayın yöneticim 13 ocaga kadar meraktan ölürüm en azından bizimlesin yada deilsin de lütfen :)bu arada sonuclara bakiyorum da hep yanlis cevap ....
SAKIN BURADAN CEVABI PAYLASMAYIN !
bide benim cevabıma bak sayın yöneticim 13 ocaga kadar meraktan ölürüm en azından bizimlesin yada deilsin de lütfen :)
Ben cevabı şıp diye buldum ama KK çalışanı olarak cevaplayamıyorum, benim ayaklarımın günahı ne
Hadi hatunlar 10 kişi az değil, göreyim sizi, katılın kazanın, kullanırken Mune'nin ayaklarınında şerefine demeyi unutmayın
Demezler bencehayir bulteni ben hazirladim ve cevapladim bana cikarsa hile var demeseler bari : )
tabii ki de vermezsiniz canınız sagolsun :) verilen tarihe kadar bekliyecez :)sizce buna cevap verir miyim ?
sanmiyorum : )
Bu KK hatunları her şeyi der vallaDemezler benceDemezsiniz değil mi
Muneeee, ben kazanirsam sana hediye edecegim soz..Senin sahip oldugun statunun cezasini ayaklarin cekmesinBen cevabı şıp diye buldum ama KK çalışanı olarak cevaplayamıyorum, benim ayaklarımın günahı ne
Hadi hatunlar 10 kişi az değil, göreyim sizi, katılın kazanın, kullanırken Mune'nin ayaklarınında şerefine demeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?