• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarınıza Kapanacaklar

Ben cevabı şıp diye buldum ama KK çalışanı olarak cevaplayamıyorum, benim ayaklarımın günahı ne:KK70:
Hadi hatunlar 10 kişi az değil, göreyim sizi, katılın kazanın, kullanırken Mune'nin ayaklarınında şerefine demeyi unutmayın:KK70:

Ben cevabı şıp diye buldum ama KK çalışanı olarak cevaplayamıyorum, benim ayaklarımın günahı ne:KK70:
Hadi hatunlar 10 kişi az değil, göreyim sizi, katılın kazanın, kullanırken Mune'nin ayaklarınında şerefine demeyi unutmayın:KK70:

hayir bulteni ben hazirladim ve cevapladim bana cikarsa hile var demeseler bari : )

Muneeee, ben kazanirsam sana hediye edecegim soz..Senin sahip oldugun statunun cezasini ayaklarin cekmesin :KK70::KK70::KK70:

Back