Ayaklarınıza Kapanacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Curly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ürün çok cazip gelmedi bana o yüzden kesin bana çıkar. :-)

Az önce baktığım yerden çıktı.Doğru cevapladım sanırım.

kullandım ve dogru yanıtladım :q zaten face sayfasına bakınız denmıs :q ahahaha

bu arada sonuclara bakiyorum da hep yanlis cevap ....

SAKIN BURADAN CEVABI PAYLASMAYIN !
bide benim cevabıma bak sayın yöneticim 13 ocaga kadar meraktan ölürüm en azından bizimlesin yada deilsin de lütfen :)

Ben cevabı şıp diye buldum ama KK çalışanı olarak cevaplayamıyorum, benim ayaklarımın günahı ne:KK70:
Hadi hatunlar 10 kişi az değil, göreyim sizi, katılın kazanın, kullanırken Mune'nin ayaklarınında şerefine demeyi unutmayın:KK70:

Ben cevabı şıp diye buldum ama KK çalışanı olarak cevaplayamıyorum, benim ayaklarımın günahı ne:KK70:
Hadi hatunlar 10 kişi az değil, göreyim sizi, katılın kazanın, kullanırken Mune'nin ayaklarınında şerefine demeyi unutmayın:KK70:

hayir bulteni ben hazirladim ve cevapladim bana cikarsa hile var demeseler bari : )

Oyumuzu da kullandık KKya hayırlı uğurlu olsun hanımlar.. Yine bana çıkmayacak :KK70:

yalniz slogana bayildim :

Ayaklarınıza Kapanacaklar

sizce buna cevap verir miyim ?

sanmiyorum : )
tabii ki de vermezsiniz canınız sagolsun :) verilen tarihe kadar bekliyecez :)
yarısma ne zaman kapanır sayın yönetcim belirli saat aralığımı tarih aralıgı mı var

Muneeee, ben kazanirsam sana hediye edecegim soz..Senin sahip oldugun statunun cezasini ayaklarin cekmesin :KK70::KK70::KK70:

Back
X