Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes kapanmasa da olur, nikahıma aldığım kapansa yeter ama katılamıyorum, tühhh yine adamı ayaklara kapaklandıramayacağımyalniz slogana bayildim :
Ayaklarınıza Kapanacaklar
Sende katılamazsın, KK çalışanları diyor Mızıkırım bakMuneeee, ben kazanirsam sana hediye edecegim soz..Senin sahip oldugun statunun cezasini ayaklarin cekmesin
yurtdisi'ndakilerde katilabiliyor mu??
bu arada sonuclara bakiyorum da hep yanlis cevap ....
SAKIN BURADAN CEVABI PAYLASMAYIN !
Sende katılamazsın, KK çalışanları diyor Mızıkırım bak
Tamam ben kazanırsam size yollayalımAğlamaya başlayayım mı? Bak herkesi oyalıyorum burda, 10 kişi hakkını iyi kullansın
Aahhh ahhh ne eşantiyon ne 1 gr.lık tester bile görmedi şu kadın, şu derken ben yani
Tencere tava neler gitti şu sitede, bari sevabına bir tüp yağlı krem gönderin, soğuk kış günlerinde sitede koşturayım derken soğuktan çatlamış ellerime süreyim
Mızıkırım tabii Şimdi ona da ağlarım iki dakika da bağlarım olayıKatildim bile Iyi tamam sevineceksin sandim sen mizikcilik yaptin.Oynamiyorum Butun cabamiz enisteyi ayaklarina kapmakti oysaki
Çaktırma oyalama taktiği yapıyorum 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burdaTamam ben kazanırsam size yollayalım
Abla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacakMızıkırım tabii Şimdi ona da ağlarım iki dakika da bağlarım olayı
Ablam sana tüm kremler feda olsunBen de çalışanım banada çıkmazYoksa ben de sana yollardımÇaktırma oyalama taktiği yapıyorum 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burda
Ama valla Lisabella ve sana ince fikriniz için teşekkür ederim, Nevreste seni esefle kınıyorum
Niye şurda müdürünüzün narin hassas ayakları bayram etseydi olmaz mıydıAbla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacak
Sen de haklısın çalışanlar almıyorsa bir sen birde ediler varTek seni ayırmak olmaz hepimiz çıkıyoruz
El kremini de banlananlar alsın, onları cımbızlamaktan eli nasır tuttuAblam sana tüm kremler feda olsunBen de çalışanım banada çıkmazYoksa ben de sana yollardım
Bak kendin söylüyorsun senin ayaklar narin ve hassas senin ihtiyacın yokBırak biz alalımNiye şurda müdürünüzün narin hassas ayakları bayram etseydi olmaz mıydı
Bak bu çok doğruEl kremini de banlananlar alsın, onları cımbızlamaktan eli nasır tuttu