• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarınıza Kapanacaklar

Ağlamaya başlayayım mı? Bak herkesi oyalıyorum burda, 10 kişi hakkını iyi kullansın:KK70:
Aahhh ahhh ne eşantiyon ne 1 gr.lık tester bile görmedi şu kadın, şu derken ben yani:KK14:
Tencere tava neler gitti şu sitede, bari sevabına bir tüp yağlı krem gönderin, soğuk kış günlerinde sitede koşturayım derken soğuktan çatlamış ellerime süreyim:KK42:

Sende katılamazsın, KK çalışanları diyor:110: Mızıkırım bak:KK70:

Katildim bile :D:D:D Iyi tamam sevineceksin sandim sen mizikcilik yaptin.Oynamiyorum :63::63:Butun cabamiz enisteyi ayaklarina kapamakti oysaki :KK52::KK52:Bizim beyler ayaklarimiza kapanirken sen nasirli ayaklarinla dolasip duracaksin :KK70::KK70::KK70:

Ağlamaya başlayayım mı? Bak herkesi oyalıyorum burda, 10 kişi hakkını iyi kullansın:KK70:
Aahhh ahhh ne eşantiyon ne 1 gr.lık tester bile görmedi şu kadın, şu derken ben yani:KK14:
Tencere tava neler gitti şu sitede, bari sevabına bir tüp yağlı krem gönderin, soğuk kış günlerinde sitede koşturayım derken soğuktan çatlamış ellerime süreyim:KK42:
Tamam ben kazanırsam size yollayalım:KK36:

Tamam ben kazanırsam size yollayalım:KK36:
Çaktırma oyalama taktiği yapıyorum:KK70: 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burda:KK8:

Ama valla Lisabella ve sana ince fikriniz için teşekkür ederim, Nevreste seni esefle kınıyorum:KK70:

Mızıkırım tabii:KK45: Şimdi ona da ağlarım iki dakika da bağlarım olayı:KK70:
Abla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacak:KK70:
Sen de haklısın çalışanlar almıyorsa bir sen birde ediler var:KK64:Tek seni ayırmak olmaz hepimiz çıkıyoruz :KK70:

Çaktırma oyalama taktiği yapıyorum:KK70: 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burda:KK8:

Ama valla Lisabella ve sana ince fikriniz için teşekkür ederim, Nevreste seni esefle kınıyorum:KK70:
Ablam sana tüm kremler feda olsun:KK60:Ben de çalışanım banada çıkmaz:KK45:Yoksa ben de sana yollardım:KK70:

Abla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacak:KK70:
Sen de haklısın çalışanlar almıyorsa bir sen birde ediler var:KK64:Tek seni ayırmak olmaz hepimiz çıkıyoruz :KK70:
Niye şurda müdürünüzün narin hassas ayakları bayram etseydi olmaz mıydı:KK59:

Back