Ayaklarınıza Kapanacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Curly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yurtdisi'ndakilerde katilabiliyor mu??

Katilin ama hediyeyi ne yapacaklar onu soruyorum ... Yani Turkiye adresine mi yoksa oraya mi yollayacaklar sordum cevap bekliyorum....

Ağlamaya başlayayım mı? Bak herkesi oyalıyorum burda, 10 kişi hakkını iyi kullansın:KK70:
Aahhh ahhh ne eşantiyon ne 1 gr.lık tester bile görmedi şu kadın, şu derken ben yani:KK14:
Tencere tava neler gitti şu sitede, bari sevabına bir tüp yağlı krem gönderin, soğuk kış günlerinde sitede koşturayım derken soğuktan çatlamış ellerime süreyim:KK42:

Sende katılamazsın, KK çalışanları diyor:110: Mızıkırım bak:KK70:

Katildim bile :D:D:D Iyi tamam sevineceksin sandim sen mizikcilik yaptin.Oynamiyorum :63::63:Butun cabamiz enisteyi ayaklarina kapamakti oysaki :KK52::KK52:Bizim beyler ayaklarimiza kapanirken sen nasirli ayaklarinla dolasip duracaksin :KK70::KK70::KK70:

Ağlamaya başlayayım mı? Bak herkesi oyalıyorum burda, 10 kişi hakkını iyi kullansın:KK70:
Aahhh ahhh ne eşantiyon ne 1 gr.lık tester bile görmedi şu kadın, şu derken ben yani:KK14:
Tencere tava neler gitti şu sitede, bari sevabına bir tüp yağlı krem gönderin, soğuk kış günlerinde sitede koşturayım derken soğuktan çatlamış ellerime süreyim:KK42:
Tamam ben kazanırsam size yollayalım:KK36:

Çaktırma oyalama taktiği yapıyorum:KK70: 10 kişiye düşünme ve kazanma fırsatı oluşturuyorum burda:KK8:

Ama valla Lisabella ve sana ince fikriniz için teşekkür ederim, Nevreste seni esefle kınıyorum:KK70:
Ablam sana tüm kremler feda olsun:KK60:Ben de çalışanım banada çıkmaz:KK45:Yoksa ben de sana yollardım:KK70:

Abla biraz daha ağlarsan tük kk kazandığında hediyeyi sana yollayacak:KK70:
Sen de haklısın çalışanlar almıyorsa bir sen birde ediler var:KK64:Tek seni ayırmak olmaz hepimiz çıkıyoruz :KK70:
Niye şurda müdürünüzün narin hassas ayakları bayram etseydi olmaz mıydı:KK59:

Back
X