- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
İlahiBen anlamadım yarışmayı kazanınca ayağımıza mı kapanıyolar :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlahiBen anlamadım yarışmayı kazanınca ayağımıza mı kapanıyolar :) :)
Kazananların listesi yarışma sayfasında var ? yoksa sadece ben mi görebiliyorum ?
Kazandim ama acaba kargoyq ne istiolar bilgi sahibi olan varmi
Kazananların listesi yarışma sayfasında var ? yoksa sadece ben mi görebiliyorum ?
Birazdan ozelden gnderecgm cnm kargo hakkinda bilginiz varmiKazananlar bana özel mesaj ile ;
İsim Soyisim Telefon ve Kargo adreslerini yollayabilir mi ?
Ben de gördüm.Kazananların listesi yarışma sayfasında var ? yoksa sadece ben mi görebiliyorum ?
Canm kargo adresi derken ev adresinden bahsediosun demi bulundugum sehirdeki kargolarimiKazananlar bana özel mesaj ile ;
İsim Soyisim Telefon ve Kargo adreslerini yollayabilir mi ?
Canm kargo adresi derken ev adresinden bahsediosun demi bulundugum sehirdeki kargolarimi
Cnm isim soyisim adres yeterlimi gonderdim ozelden bana cvp verirseniz sevinirimazaa Hanim,
Size hediyeyi yollayacaklar. Adresinizi yollamalisiniz sizlere ozel mesaj da yazdim bu konuda
Senin yerine bana göndersinler o zaman ben çok üzüldüm kazanamadığıma, gerçi şaşırmadım, şanssızlığım üzerimde yineaaa çok şaşırdım, kazanmışım, acayip ilginç bir duygu, hediye göndermeseniz de olur, orada adımı görmek bile beni mutlu etti, hala şaşkınım, ve mutluyummmm, teşekkür ederim
Senin yerine bana göndersinler o zaman ben çok üzüldüm kazanamadığıma, gerçi şaşırmadım, şanssızlığım üzerimde yine
neden canım, ayakların çok mu kokuyooor
- Konuyla ne kadar alakasız olduğun buradan belli. Laf atacağım diye, scholl ürünüyle alakasız bi yerden espri yapmaya çalışmıssın.. Scholl ürünü ayak kokusu gidermeye mi yarıyor? Tey allahım ya