Ayaklarınıza Kapanacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Curly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarışma bitmiş galiba ama normalde nasıl katılabiliyoruz ?

Kazandim ama acaba kargoyq ne istiolar bilgi sahibi olan varmi

Kazandim ama acaba kargoyq ne istiolar bilgi sahibi olan varmi

Kazananlar bana özel mesaj ile ;

İsim Soyisim Telefon ve Kargo adreslerini yollayabilir mi ?

Kazananların listesi yarışma sayfasında var ? yoksa sadece ben mi görebiliyorum ?

aaa çok şaşırdım, kazanmışım, acayip ilginç bir duygu, hediye göndermeseniz de olur, orada adımı görmek bile beni mutlu etti, hala şaşkınım, ve mutluyummmm, teşekkür ederim :KK73:

2007 de beri üyeyim daha bir çöp kazanamdım :(( tebrışler arkadalar

Canm kargo adresi derken ev adresinden bahsediosun demi bulundugum sehirdeki kargolarimi

azaa Hanim,
Size hediyeyi yollayacaklar. Adresinizi yollamalisiniz sizlere ozel mesaj da yazdim bu konuda

Kargo firmalari telefon istiyor size cevap vermistim

aaa çok şaşırdım, kazanmışım, acayip ilginç bir duygu, hediye göndermeseniz de olur, orada adımı görmek bile beni mutlu etti, hala şaşkınım, ve mutluyummmm, teşekkür ederim :KK73:
Senin yerine bana göndersinler o zaman :KK49: ben çok üzüldüm kazanamadığıma, gerçi şaşırmadım, şanssızlığım üzerimde yine :(

neden canım, ayakların çok mu kokuyooor :confused:
  • Konuyla ne kadar alakasız olduğun buradan belli. Laf atacağım diye, scholl ürünüyle alakasız bi yerden espri yapmaya çalışmıssın.. Scholl ürünü ayak kokusu gidermeye mi yarıyor? Tey allahım ya :KK20:

• Konuyla ne kadar alakasız olduğun buradan belli. Laf atacağım diye, scholl ürünüyle alakasız bi yerden espri yapmaya çalışmıssın.. Scholl ürünü ayak kokusu gidermeye mi yarıyor? Tey allahım ya :KK20:

alıntı yapmışsın, bana göndersinler senin yerine vs. yazmışsın da, çok madurmuş gibi davranmışsın,

Back
X