çok tirbiyesizsin kılod:mymeka:
ben ayak sevmiyom bu fotoları gördüm iyice soğudum ben el severim kol severim bacak severimdelikafadulden
nan bi konu açsam hadi bacaklarımızın fotolarını koyalım diye benim için koyar mısın he
yakında bütün topiklerden fotoları alıp yapboz şeklinde birleştiricem he çekilmeyen az yermiz kaldı gari:icecream:
benim asla yapamayacağım bişey. yazın bile çorapla gezerim uykudan uyanır uyanmaz ayağıma çorabımı geçiririm ben beğenmiyorum ayağımın şeklini allaha şükür sakat değiliz ama hoşuma gitmiyo bazı bayanlarınkini beğeniyorum ama erkeklerinki ıyyyyyyy üniveristede yan komşularımız vardı çocuk hep çorapsız geliyodu nasıl sinir oluyodum. kapıya yazacaktım erkeklerin çorapsız girmesi yasaktır diye kaydirigubbakcemile3 ev arkadaşlarım erkek arkadaşıma söylemişler çorapsız gezmez ayağnı hiç göstermiyo diye erkek arkadaşımda zannetmişki çok kötü yada kıl yumağı heralde demiş:))) çok ısrar etti gösterdim. ay bumuydu diyo:)))
benim asla yapamayacağım bişey. yazın bile çorapla gezerim uykudan uyanır uyanmaz ayağıma çorabımı geçiririm ben beğenmiyorum ayağımın şeklini allaha şükür sakat değiliz ama hoşuma gitmiyo bazı bayanlarınkini beğeniyorum ama erkeklerinki ıyyyyyyy üniveristede yan komşularımız vardı çocuk hep çorapsız geliyodu nasıl sinir oluyodum. kapıya yazacaktım erkeklerin çorapsız girmesi yasaktır diye kaydirigubbakcemile3 ev arkadaşlarım erkek arkadaşıma söylemişler çorapsız gezmez ayağnı hiç göstermiyo diye erkek arkadaşımda zannetmişki çok kötü yada kıl yumağı heralde demiş:))) çok ısrar etti gösterdim. ay bumuydu diyo:)))
azıcık ufak ısteseydın be yawrımmm, bide dunyanın en demiş. az veren candan yawrıım kaydirigubbakcemile3
yaa durr köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmışşşşkaydirigubbakcemile3mafoldumben
o da merak etçek başka bişey bulamamış mı? tübe tübeee, bende çorapla gezerım evde ama sevdıgımden değil topuklarım çatlamasın diye...11 yaşındaki fetişimizin ağzı sulancak şimdi yazıyozz habıre ayaklarımızı.böyleee pembe pembe topuklarımmmm veleddd :roflol:
he koymam mı koyarım aşk olsun
geyik formatlı olduktan sonra her topiğe gelirim
nette foto çok nasıl olsa
sana evrim teorisinin tersine işlediğini kanıtlayan
maymundan dönme bir çok bacak el kol bulurum bakar bakar severiz hep birlikte olma mı -tatlicadiarzu-
kızzz sen var yaaa az çatlak değilsin :tomato: çabuk düzgun bişee dile. kaçmasın bu fırsat.
ayy tek dileğimm huzurluu sevdiğim tarafından sevilceğim bi hayat canımm
bu topiğin tıpkısının aynısı hık demiş burnundan düşmüşü açılmış
o topik için özel olarak çektiğim ne uğraşlar verdiğim bu resmi
oraya eklemiştim eksik kalmasın bu topik güzel ayacıklarımdan burayada ekliyim
:roflol::roflol:
tamam klodum severiz okşar öperiz:icecream:
bacaksever var mı kız gerçekten:1shok:
o da merak etçek başka bişey bulamamış mı? tübe tübeee, bende çorapla gezerım evde ama sevdıgımden değil topuklarım çatlamasın diye...11 yaşındaki fetişimizin ağzı sulancak şimdi yazıyozz habıre ayaklarımızı.böyleee pembe pembe topuklarımmmm veleddd :roflol:
vallaa lepiii kesin vardırrr ayak seven olduğuna göre bacak seven hayli hayli olur gibi gelio banaaa canım
lepi aklıma bi fikir geldi
biz ayrımcılık yapmayalım komple ekleyeyim
nereyi sevmek isteyen varsa orayı sevsin
akşam oldu zapıttım allam ya +18e çevirdik burayı :roflol::roflol:
sustum ben sustum :1ninca:
japonlarda ayak ne kadar küçük olursa o kadar güzel sayılıyormuş küçüklükten beri demir ayakkabılar içinde ayak böyle şekil alıyormuş iğrençççç
11 yaşında oldugunu sen benim küllahıma anlat tamam mı delikanlı. git kendıne başka eglenceler bul, bır kız arkadaş edin buralarda takılma. bızıde kafası çalışmayan biri sanma. kendınıde riske atma,boş bır sıte degıl burası.başın ağrımasın.