Ayakkabının yaptığı yaradan dolayı leke..

Fairy17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
9
1
Kızlar hani ayakkabı ayağın arka tarafını yara yapıyor ya.. Bileğin arkasında.. benim orda yaralardan dolayı koyu lekeler var.. yani bi bakıma yara izleri.. bilmiyorumkismile Nasıl geçireceğimi bilmiyorum.. Topuklu terlik yada açık ayakkabı giyince çok belli oluyor yaa.. Ne çözüm önerirsiniz.. iyice kompleks yapmaya başladım.. :çok üzgünüm:

bende de var uufmafoldumben
yaz başlarına doğruu aldığım babet sol ayak bileğimi yara yaptı
geçen gün aceleyle çorapsız giydiğim vanslarımda sağ ayak bileğimi mahfettiii:1no2:
deri kendini yeniledi ama izleri kaldısenağlama

nasır bandı yapıştırsanız
hani kabuk şeklinde soyuyo ya belki geçerbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ayaklarım çok hassas birsürü ayakkabı vurdu heralde en çok yara bendedir:KK43: ama geçmio:KK43: inşallah bi çözüm yazılır

bende kullanmadım ama nasır bandı mantıklı gibi geliyor cunku zamanla ayakkabının vurdugu yer hem koyu renk alıyor hemde nasır baglıyor.. deneyın ne kaybedersınız ??? kolay gelsın

umarım nasır bandı fazla etkili olup (nasırlı deri daha sert oluyor ya) zarar vermez arkadaşlar. bir dahaki seneye kalmaz, yaz sonu geldi diye avutuyorum kendimi. yazın aslında güneşin etkisiyle daha koyu renk alıyor yaz başı oluşan yaralar diye düşünüyorum. çünkü tatilde gitmeden oluşan yara izlerim bepanthen kremle geçmişti, bembeyaz kalmıştı yine yara yerleri ama tatilde koyulaştı yeni olan yaraların izleri.

X