ayakkabı konusunda yardım kızlar

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
arkadaşlar benim nişanlımla boyum aynı düğünde babet giymek istiyorum ama babetler çok sadee bildiğiniz gibi bende kendim taşlarla süslemek istiyorum zewkli kk bayanlarının yardımı ihtiyacım war resimlerlede anlata bilirsiniz ç-şimdiden çok teşekkürleea.s.

güzel fikir kendi zevkine göre taslarla süslersin içine sinerek giyersin cnm a.s.

aslında çok zekice . bunu düşünebildiğine göre yaratıcı şeyler çıkarabilirsin canım bence :)
ama giyeceğin elbisenin rengine uygun düz renk bir babet bulman lazım tabi önce. ondan sonrası kolay olur sanırım. kurşun kalemle üzerine desen çizip boncuklar taşlar yapıştırabilirsin sıcak silikon ile. giyeceğin kıyafette çiçek dal yaprak vs varsa yada herhangi bir desen buna uygun bişeyler olabilir mesela .

ay pardon canım ya . ben başkasının düğününde zannettim. senin düğününde olduğunu anlamadım delikafadulden eh öğleden sonra oldu haftasonu nun rehavetine ver artık zemuszemus
düz beyaz bir babet bulabilirsin büyük ihtimal . üzerine de şeffaf parlak taşlar taşlardan süslersin. ama yine diyorum ki -tatlicadiarzu- gelinliğin üzerindeki desenlerden bişey çıkarabilirsin. hatta gelinliğini alınca resmini eklersin bizde bişeyler tavsiye edebiliriz desen olarak .belki çizim önerisi getiren olabilir. ama gelinlikle bir uyum içinde olması şart.
aslında altında görünmez ama kaydirigubbakcemile ama senin için çok iyi olur hiç yorulmazsın :) ama bence düğünden önce bir gün falan evin içinde giy alıştır ayağını ne olur ne olmaz :teytey:

30149110pl8.jpg

Bunun gibi birşey düşünürmüsün ? Bu topuk nasıl ?

Son düzenleme:
7t11.jpg

Mesela düz bir saten tarzı babet alıp gelinliğinin güpürü ile de ayakkabıcıya kaplatabilirsin canım..

benim yazacağımı todish yazmış zaten babetini al ayakkabıcıya gelinliğinin kumaşından kaplattır kuzum çok cici olur istersen o kumaşa sıcak silikonla beyaz taşlar kırık incilerde yapıştırırsın kurdele kullanabilrisinn bide o da çok cici durur yerimseniben

ewet cancucum çok ii bir fikir bakalım yapabilecekler mi yada yaparlar mı saol bebeğimmvereliniortak

Gelinliğinin altından ayakkabın görünüyor mu?Görünmüyorsa bence çok rahat bir spor ayakkabı da giyebilirsin.Bunu yapan bir sürü kişi gördüm.Babetler genellikle rahat olsalarda biraz düz olduklarından ayağı yorabiliyorlar spor ayakkabı bu konuda daha iyi.

Benim ablamda gelinliğin altına babet giymişti... Babek çok sadeydi tek özelliği sırf simden oluşmasındaydı.. Çokta şık olmuştu. Şimdi kot eteklerinin altına giyiyor o ayakkabıları. Resmi olsaydı eklerdim...

arkadaşım damattan uzun olduğu için düz tabanlı birşey giymek istemişti boy farkı fazla belli olmasın diye:):):) converse giymişti çok esprili olmuştu ama çokta rahat etmişti zaten gelinlikten ayakkabısı görünmediğinden kimsede fark etmedi bizden başka:jeyyar::jeyyar:

benim arkadasim da converse giymisti hayaliymis delinin :)
gorulmedi zaten kimsenin haberi de olmadi.

conwerse benimde aklımdaydı fakat özel bişey olsun istiyorum gelinliğin altındaa

bu olabilir belki
çiçeklerin tam ortasına aynı büyüklükte parlak beyaz taş yapıştırabilirsin
88518370kn0.jpg

Miu Miu marka metalic ,buda olabilir beyaz yada kırık beyazı
820_5005_001.jpg

bu tazrda olabilir topuğu çok değil
fotograf-galerisi-866.html

buda polaris beyazı olabilir
my.php
[/URL][/IMG]

X