Duz basmiyorsunuzdur ondan olabilir.
Bende uzayliyim o zamanBenim de sanırım bu sebepten dolayı her ayakkabım vurur, o yüzden yıllarca topuklu giyenlere uzaylı gözüyle bakmışımdır :)
Neyi yeni konu açmayı mıMerhaba ben yeni uye oldum da forum nerden paylasabiliyoruz
Ortopedik ayakkabı satan bir yerden aldım bundan önce defalarca kalıba girdi cozemeyince fabrikasina yollayıp kalıba verdilerOrtopedi mağazalarından alın ayakkabılarınızı mesela ortopedia soruna göre çözümde iyidir
Neresi orasıNeyi yeni konu açmayı mı
Ortopedik ayakkabı satan bir yerden aldım bundan önce defalarca kalıba girdi cozemeyince fabrikasina yollayıp kalıba verdiler
Ayakkabınin markası mı aldığım yer mı ? Mağaza yerel bir magazaNeresi orası
Benim bahsettiğim tamamen sorunlu ayaklar üzerinde çalışan üreten firmalar onları denediniz mi?Ayakkabınin markası mı aldığım yer mı ? Mağaza yerel bir magaza
surtunmeden dolayi acima ve su toplama olur.Aldığım her ayakkabı ayağımı vuruyor. Ben mı bilmiyorum ayakkabı almayı nedir
Ayaklarım taraklı değil üstelik. Bot aldım en son kışın başında topuklu falan değil darda değil onu geniş yine de küçük parmağım su topluyor. İyi diye bilinen bir mağazadan aldım üstelik. İki yıl önce pazardan almıştım bı bot ondan çok memnun kaldım aynı model bu sefer iyi bir mağazadan alayım bikac yıl yiyeyim dedim ama çok acıtıyor ayağımı . Aldığım yere götürdüm kalıba verdiler hala aynı. Bikac ay önce ortopedik diye bir ayakkabı aldım o da aynısı defalarca kalıba girdi taa fabrikasına yolladılar değişen bişey yok.
Sizce ne yapayım alırken neye dikkat edeyim veya böyle acitinca ne yapayım? Ayaklarım gün içinde sisiyor galiba. 35 giyiyorum büyük olsa anlatacağım ama o da değil
Doğrusu nasıl olmalı ? Almak için denedigim zaman ayağımda sorun olmuyor sonra sorun oluyorsurtunmeden dolayi acima ve su toplama olur.
ayakb. secimini yanlis yapiyorsun.
ya tabii gormek lazim daDoğrusu nasıl olmalı ? Almak için denedigim zaman ayağımda sorun olmuyor sonra sorun oluyor
ayakk. alırken magazada uzunca bekle yuru. satıcı seni kovamaz :)Doğrusu nasıl olmalı ? Almak için denedigim zaman ayağımda sorun olmuyor sonra sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?