Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat tahmini ne kadardır bilginiz var miMedikallere gidin ve ayaginiza uyumlu pedler var onlardan alin bi baskul gibi bi alete basiyosunuz ayaginizin sekline gore kece gibi ped yapiyolar
Fiyat tahmini ne kadardır bilginiz var mi
Canm medikallerde var fiyatlarındaki gayet uygun 20 30 tl falan civarı sanırım farklı modellerde ayagınızdaki soruna göreFiyat tahmini ne kadardır bilginiz var mi
Eczaneler de vardır, ben almadımpinkstrap bhr6734 T triskadan nagmeler nerede bulunur bunlar isim var mı yazar mısınız buradan veya ozelden
Evet annem şeker hastası bu etkiler mı ? Bu arada son aldığım iki botum neredeyse aynı biri pazardan alındı vurmadi diğeri ünlü ayakkabıları rahat denen bir mağazadan ama vurdu
seker hast. genetik bir sorundur. bu yuzden baktir.Evet annem şeker hastası bu etkiler mı ? Bu arada son aldığım iki botum neredeyse aynı biri pazardan alındı vurmadi diğeri ünlü ayakkabıları rahat denen bir mağazadan ama vurdu
Şeker için gittim dahiliye doktoruna şeker yüklemesi yaptı bişey yok dedi ama ihtimal her daim var annemde son yıllarda çıktı şimdi aklıma geldi ablamda da çıktı bahsettiğiniz kişiyi araştirayim uzak bana ama belki ulaşabilirim.sekerini olctur. seker hastalarinin ayaklari cok hassastir ve her ayak. giyemezler.
seni korkutmak istemem ama once bunu netlestir.
birde kayseeu veya konyada annesi icin baslayip simdi tum turkiyeye seker hastalarina uygun dikissiz, ortopedik ayagi yara yapmayan ayakk. ureten bir adam var. netten arastir. muhakkak bulursun. ben bir kanalin haber bulteninde gormustum..
netten siparis sistemi varsa dene.Şeker için gittim dahiliye doktoruna şeker yüklemesi yaptı bişey yok dedi ama ihtimal her daim var annemde son yıllarda çıktı şimdi aklıma geldi ablamda da çıktı bahsettiğiniz kişiyi araştirayim uzak bana ama belki ulaşabilirim.
Ayakkabı alışverişinden de dolasmaktanda nefret etmeye başladım
Bakayım bi ona teşekkürlernetten siparis sistemi varsa dene.
canım her ayakkabı magazasında kalıp aynı degil . ayagını bükünce parmaklarını bosluk kalacak tam ön duvara degmeyecek ayagın. yarım numara bir bunara büyk alabilesin darlık hissedersenAldığım her ayakkabı ayağımı vuruyor. Ben mı bilmiyorum ayakkabı almayı nedir
Ayaklarım taraklı değil üstelik. Bot aldım en son kışın başında topuklu falan değil darda değil onu geniş yine de küçük parmağım su topluyor. İyi diye bilinen bir mağazadan aldım üstelik. İki yıl önce pazardan almıştım bı bot ondan çok memnun kaldım aynı model bu sefer iyi bir mağazadan alayım bikac yıl yiyeyim dedim ama çok acıtıyor ayağımı . Aldığım yere götürdüm kalıba verdiler hala aynı. Bikac ay önce ortopedik diye bir ayakkabı aldım o da aynısı defalarca kalıba girdi taa fabrikasına yolladılar değişen bişey yok.
Sizce ne yapayım alırken neye dikkat edeyim veya böyle acitinca ne yapayım? Ayaklarım gün içinde sisiyor galiba. 35 giyiyorum büyük olsa anlatacağım ama o da değil
ilk kez duyuyorum kesinlikle deneyeceğim...İçine gazete doldurup poşetleyip buzluğa atınca genişler diyorlar bi kere denemiştim olmuştu.
Icine fon makinasi tutun.Aldığım her ayakkabı ayağımı vuruyor. Ben mı bilmiyorum ayakkabı almayı nedir
Ayaklarım taraklı değil üstelik. Bot aldım en son kışın başında topuklu falan değil darda değil onu geniş yine de küçük parmağım su topluyor. İyi diye bilinen bir mağazadan aldım üstelik. İki yıl önce pazardan almıştım bı bot ondan çok memnun kaldım aynı model bu sefer iyi bir mağazadan alayım bikac yıl yiyeyim dedim ama çok acıtıyor ayağımı . Aldığım yere götürdüm kalıba verdiler hala aynı. Bikac ay önce ortopedik diye bir ayakkabı aldım o da aynısı defalarca kalıba girdi taa fabrikasına yolladılar değişen bişey yok.
Sizce ne yapayım alırken neye dikkat edeyim veya böyle acitinca ne yapayım? Ayaklarım gün içinde sisiyor galiba. 35 giyiyorum büyük olsa anlatacağım ama o da değil
Nasıl bir şey o
Bende de aynı sorun var nerden temin edebilirim rol -on ' u . Özelden yazablrsnz markasnı fln.
Teşekkür ederim .