• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend Ayakkabı Modelleri Ayakkabı derdim

Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri
Hangi markayı, hangi modeli alırsam alayım (terlikten, spor ayakkabıya) ilk giydiğimde mutlaka ayağım su toplar. Kaliteyle alakası yok, bizim ayakların kibarlığı :) Bunun için kremler varmış henüz kullanmadım çünkü ikinci giyişte yapmıyor. Ben böyle kabullendim durumu, seni çok rahatsız ediyorsa kremi dene istersen.

Canm şöyle silikonlar var bi deneyebilirsin.

Eklentiler

• IMG_2281.PNG
    IMG_2281.PNG
    90,8 KB · Görüntüleme: 92
Hangi markayı, hangi modeli alırsam alayım (terlikten, spor ayakkabıya) ilk giydiğimde mutlaka ayağım su toplar. Kaliteyle alakası yok, bizim ayakların kibarlığı :) Bunun için kremler varmış henüz kullanmadım çünkü ikinci giyişte yapmıyor. Ben böyle kabullendim durumu, seni çok rahatsız ediyorsa kremi dene istersen.

Rollon şeklinde çok rahat :)

Ayakkabı topuktan burun kısmına doğru daralarak gidiyorsa özellikle de burun kısmı darsa ve topuk ön kısımdan bir kac cm daha yukarıdaysa yapıyor,en azindan benim keşfettiğim şekil bu.Benim de butun yeni aldığım ayakkabılarda oluyor hatta spor ayakkabılarda bile bazen serce parmagim uyusuyor gibi oluyor evde biraz giyip alışıp öyle çıkarım,uzun mesafe bir yere gideceksem daha cok deneme yaparım.

Çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama iki kişiyi aldı sadece diğer arkadaşlari yapamadım
36 numara alıyorum 37 olunca çok büyük oluyor
Düz basıp basmadigimi nasıl anlarım yan basiyormusum ama çok değil demişlerdi nasıl duzzeltebilirim
Ayakkabilariniz uzun sure giymede yamuluyorsa anlarsiniz yada doktor anlar.
Gercek bir ortopedik ayakkabi en az 500 tl den basliyor once doktora gorunup oyle bu ayakkabilari gerekliyse alin.

Spor ayakkabilarim disinda butun ayakkabilar vurur benim de ayaklarimi. Hayatimda hic babet giymedim mesela.

Ayakkabıyı ilk aldıgında bi kutu da plaster al ayakkabıyı her giyeceginde ayagını vurabilecek muhtemel yerlere ondan yapıştır ayakkabı açıldıktan sonra vurmuo bende de aynı problem vardı artık illallah etmişti. Küçük parmagom topuk arkası orta parmak filan hep su topluodu biraz da eğri basıorum bu yöntemle ayakkabılar ayak şeklimi alana dek yapıorum ve sıkıntı olmuo

Bende de var ayni dertten. Alip hic giyemedigim bir suru ayakkabim var. Ilk aldigimda vurma olmuyor bir de beni. Artik bir ayakkabida ilk baktigim yer arkasinin tamamen deri olmasi.

Aldığım her ayakkabı ayağımı vuruyor. Ben mı bilmiyorum ayakkabı almayı nedir
Ayaklarım taraklı değil üstelik. Bot aldım en son kışın başında topuklu falan değil darda değil onu geniş yine de küçük parmağım su topluyor. İyi diye bilinen bir mağazadan aldım üstelik. İki yıl önce pazardan almıştım bı bot ondan çok memnun kaldım aynı model bu sefer iyi bir mağazadan alayım bikac yıl yiyeyim dedim ama çok acıtıyor ayağımı . Aldığım yere götürdüm kalıba verdiler hala aynı. Bikac ay önce ortopedik diye bir ayakkabı aldım o da aynısı defalarca kalıba girdi taa fabrikasına yolladılar değişen bişey yok.
Sizce ne yapayım alırken neye dikkat edeyim veya böyle acitinca ne yapayım? Ayaklarım gün içinde sisiyor galiba. 35 giyiyorum büyük olsa anlatacağım ama o da değil
Sivri buruna bnzerlerden alma birde botlarin cogu ayak vuruyo bi sure benimde aynisi tabanlik kullaniyorum benimde bas parmagimda sorun yapti doktor ayakkabi alirken ayakkabinin altini iki taraftan tutup kir demisti eger kivriliyorsa al demisti alt yabani sert kullaanma istersen

ayakk. alırken magazada uzunca bekle yuru. satıcı seni kovamaz :)
belki o parmagını vuran ayakk. iç tarafından astar dikiş gecıordur. ve seni rahatsıx eden o dur.
Ne bileyim yazlık kışlık neredeyse hepsi vuruyor. Dediğin gibi yapayım giyip dolanayim mağazada :( öyle herkes gibi şıkır şıkır ayakkabı da almıyorum geniş düz bildiğimiz bir aldım en son dümdüz olmasın diye de az bişey topuğu vardı. :( Buradaki önerileri dikkate alacağım

ya tabii gormek lazim da
kucuk parmak sistiginde ayakk. burnu sekli nasil ? dar sivri mi ? botun onu küt mü? yuvarlak ama öne dogru hafif darlasan yuvarlak mı?
vurmayanların sekillerı nasıl?
tabanlar farklı mı?
nasıl basıyorsun?
bunlara bakıp degerlendirmen lszım.
pamuklu corap giy. naylon corap giyme. ayak terleme yaparsada acıma olur.
ayakkabı içinde ayagın cok oynarsada sisme olur?
bunları tecrube etmen lazım.
ayrıca şeker ölçümü de yaptır. yada ailede şeker hsst. var mı?
Evet annem şeker hastası bu etkiler mı ? Bu arada son aldığım iki botum neredeyse aynı biri pazardan alındı vurmadi diğeri ünlü ayakkabıları rahat denen bir mağazadan ama vurdu

Ayak parmaklarının olduğu kısım bol olsun. Parmaklar rahatlıkla hareket etsin. Bide bi büyük numara dene bidahakine

Kızlar aldığım bot buna benziyor bu botu rahat diye aldım

Eklentiler

• Screenshot_20170304-230719.png
    Screenshot_20170304-230719.png
    82 KB · Görüntüleme: 99
Medikallere gidin ve ayaginiza uyumlu pedler var onlardan alin bi baskul gibi bi alete basiyosunuz ayaginizin sekline gore kece gibi ped yapiyolar

Back