- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Çok beğenerek bir babet aldım ayağımın arkasını feci yara yaptı giyemiyorum şimdi. Koysam öyle işe yarar mı? Ne kadar durmalı?Yenı ayakkabının ıcınede su dolu buzdolabı posetı koy onune arkasına yaydır ona gore ayarla sonra ayakkabıları buzluga koy ayakkabıda genıslemıs olur arkadan vurdu sanıyorum dımı
Valla ben kendı ayakkabımı koydum gecen sene almıstım her gıydıgımde maaf edıyordu benı sıkıyordu yanı suanda corapla bıle gıyılebılır genıslemıs gıbıme geldı. buarada babetın tıpıde onemlı benım kadıfeydı esnemıyordu esneme payı olmadıgına emın oldugum ıcın yaptım ama henuz dısarı gıderken gıymedım bıde oyle deneyecegım olmazsa bı posta daha dondurucuya atıcamÇok beğenerek bir babet aldım ayağımın arkasını feci yara yaptı giyemiyorum şimdi. Koysam öyle işe yarar mı? Ne kadar durmalı?
Benimkide kadife. Deneyeyim bakalım bende :) teşekkür ederim.Valla ben kendı ayakkabımı koydum gecen sene almıstım her gıydıgımde maaf edıyordu benı sıkıyordu yanı suanda corapla bıle gıyılebılır genıslemıs gıbıme geldı. buarada babetın tıpıde onemlı benım kadıfeydı esnemıyordu esneme payı olmadıgına emın oldugum ıcın yaptım ama henuz dısarı gıderken gıymedım bıde oyle deneyecegım olmazsa bı posta daha dondurucuya atıcam
Insallah senınkıde hallolur canımBenimkide kadife. Deneyeyim bakalım bende :) teşekkür ederim.
Aynen arkadan vurduYenı ayakkabının ıcınede su dolu buzdolabı posetı koy onune arkasına yaydır ona gore ayarla sonra ayakkabıları buzluga koy ayakkabıda genıslemıs olur arkadan vurdu sanıyorum dımı
Deneyeyim teşekkürler:)babette vuran kısım arkasıysa, o kısmı dövdürerek yumuşatın. siz de yapabilirsiniz. üzerine bez koyarak çekiçle hafif hafif vurarak yumuşatın. üzerine de vazelin sürünce pamuk gibi olur.
Aynen öyle her türlü ayakkabıda lk seferler ayaklarım mahvoluyorBen ortopedik ayakkabiyla bile parmaklari balon olan biriyim. Sonra bi yöntem ogrendim ise yaradi. Ayakkabinin icine vazelin sürüyorum. Ayaklarimi da kremleyip oyle corap giyiyorum.
Yeni ayakkabı aldım. Babet çorabıyla giymiştim, babet çorabı kaymış ayakkabı mahvetti ayağımı. 2 tane açık yara oldu resmen çok kötü görünüyorVe aynı ayakkabıyı asla giyemiyorum çok acıyor. Nasıl hızlı bi şekilde iyileştirebilirim?
İade edemem çok sevdimmAyakkabiyi iade et biseycigin kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?