• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı ayağımı çok kötü vurdu :(

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Yeni ayakkabı aldım. Babet çorabıyla giymiştim, babet çorabı kaymış ayakkabı mahvetti ayağımı. 2 tane açık yara oldu resmen çok kötü görünüyor :( Ve aynı ayakkabıyı asla giyemiyorum çok acıyor. Nasıl hızlı bi şekilde iyileştirebilirim?

Aslında yeni diye vurmuş olabilir
Ayakkabı giydikçe açılır, böyle de giyemezsin
Yara iyileşince evde kalın uzun çorapla giyin, açılsın
Dışarda giyilmez kalın görünen bi çorapla :D

Yenı ayakkabının ıcınede su dolu buzdolabı posetı koy onune arkasına yaydır ona gore ayarla sonra ayakkabıları buzluga koy ayakkabıda genıslemıs olur arkadan vurdu sanıyorum dımı

Yenı ayakkabının ıcınede su dolu buzdolabı posetı koy onune arkasına yaydır ona gore ayarla sonra ayakkabıları buzluga koy ayakkabıda genıslemıs olur arkadan vurdu sanıyorum dımı
Çok beğenerek bir babet aldım ayağımın arkasını feci yara yaptı giyemiyorum şimdi. Koysam öyle işe yarar mı? Ne kadar durmalı?

Çok beğenerek bir babet aldım ayağımın arkasını feci yara yaptı giyemiyorum şimdi. Koysam öyle işe yarar mı? Ne kadar durmalı?
Valla ben kendı ayakkabımı koydum gecen sene almıstım her gıydıgımde maaf edıyordu benı sıkıyordu yanı suanda corapla bıle gıyılebılır genıslemıs gıbıme geldı. buarada babetın tıpıde onemlı benım kadıfeydı esnemıyordu esneme payı olmadıgına emın oldugum ıcın yaptım ama henuz dısarı gıderken gıymedım bıde oyle deneyecegım olmazsa bı posta daha dondurucuya atıcam

Valla ben kendı ayakkabımı koydum gecen sene almıstım her gıydıgımde maaf edıyordu benı sıkıyordu yanı suanda corapla bıle gıyılebılır genıslemıs gıbıme geldı. buarada babetın tıpıde onemlı benım kadıfeydı esnemıyordu esneme payı olmadıgına emın oldugum ıcın yaptım ama henuz dısarı gıderken gıymedım bıde oyle deneyecegım olmazsa bı posta daha dondurucuya atıcam
Benimkide kadife. Deneyeyim bakalım bende :) teşekkür ederim.

Ben ortopedik ayakkabiyla bile parmaklari balon olan biriyim. Sonra bi yöntem ogrendim ise yaradi. Ayakkabinin icine vazelin sürüyorum. Ayaklarimi da kremleyip oyle corap giyiyorum.

babette vuran kısım arkasıysa, o kısmı dövdürerek yumuşatın. siz de yapabilirsiniz. üzerine bez koyarak çekiçle hafif hafif vurarak yumuşatın. üzerine de vazelin sürünce pamuk gibi olur.

Aynen arkadan vurdu :KK43: ama dolaba koyarsam genişlemez mi bu sefer de bol olırsiye korktum:)

Ben ortopedik ayakkabiyla bile parmaklari balon olan biriyim. Sonra bi yöntem ogrendim ise yaradi. Ayakkabinin icine vazelin sürüyorum. Ayaklarimi da kremleyip oyle corap giyiyorum.
Aynen öyle her türlü ayakkabıda lk seferler ayaklarım mahvoluyor :( Ben öyle yapıyım teşekkürler :KK37:

Yeni ayakkabı aldım. Babet çorabıyla giymiştim, babet çorabı kaymış ayakkabı mahvetti ayağımı. 2 tane açık yara oldu resmen çok kötü görünüyor :KK43: Ve aynı ayakkabıyı asla giyemiyorum çok acıyor. Nasıl hızlı bi şekilde iyileştirebilirim?

Once batikonla ßu tahris olan yerleri temizle yaranin kurumasina yardimci olur sonrada sargi bezine kren surup bantla kapat bi sure kapattt

Cok gecmis olsun nasilda fena yaniyordur simdi

Back
X