- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar merhaba iş yerimiz güneş görmeyen bi yer ve klima ile ısınıyoruz malesef ve ayaklarım buz gibi normal de üşüyen bi insan değilim ama işte donuyorum burda ne yapabilirim sizce bildiğiniz bi ısıtıcı falan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük elektrikli sobalardan al bitane ayaklarının yanına koy işini görür.Kızlar merhaba iş yerimiz güneş görmeyen bi yer ve klima ile ısınıyoruz malesef ve ayaklarım buz gibi normal de üşüyen bi insan değilim ama işte donuyorum burda ne yapabilirim sizce bildiğiniz bi ısıtıcı falan var mı
Ev botu al içine de kalın çorap giy. Bizim ev sıcak olsa da ayaklarım buz gibi anca öyle ısıtıyorumKızlar merhaba iş yerimiz güneş görmeyen bi yer ve klima ile ısınıyoruz malesef ve ayaklarım buz gibi normal de üşüyen bi insan değilim ama işte donuyorum burda ne yapabilirim sizce bildiğiniz bi ısıtıcı falan var mı
Tahta zımbırtıdan aldım ama hala çok üşüyür..Hiç olmamasından elbette iyi.. Ayak ısıtıcı ayakkabıyla etki etmiyor.ısıtıcı alamıyorsan ayağının altına tahta zımbırtılardan al adı aklıma gelmedi ..meyve sebze kasası gibi hani ..
Tahta zımbırtıdan aldım ama hala çok üşüyür..Hiç olmamasından elbette iyi.. Ayak ısıtıcı ayakkabıyla etki etmiyor.
regl iken yapıyorum :)sen sıcak torbasını yanında taşı o zaman![]()