• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak üşümesi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba iş yerimiz güneş görmeyen bi yer ve klima ile ısınıyoruz malesef ve ayaklarım buz gibi normal de üşüyen bi insan değilim ama işte donuyorum burda ne yapabilirim sizce bildiğiniz bi ısıtıcı falan var mı

Kızlar merhaba iş yerimiz güneş görmeyen bi yer ve klima ile ısınıyoruz malesef ve ayaklarım buz gibi normal de üşüyen bi insan değilim ama işte donuyorum burda ne yapabilirim sizce bildiğiniz bi ısıtıcı falan var mı
Küçük elektrikli sobalardan al bitane ayaklarının yanına koy işini görür.

küçük sobalar var, elektrikli. onlardan al. başka çare yok. çok kaliteli bişeye bile gerek yok.

• Beğen
Reactions: Yeu
Ofis kullanımı için üretilmiş elektrikli ayak ısıtıcıları var.

Normal bir tabla veya paspas gibi görünüyor, soba görünümü yok. İnternette

bulabilirsiniz

Edit: Foto ekledim fikir olması açısından.
ayak-%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1-475x360.jpg

Son düzenleme:
ısıtıcı alamıyorsan ayağının altına tahta zımbırtılardan al adı aklıma gelmedi ..meyve sebze kasası gibi hani ..

Bir donem bende ayak ısıtıcısı kullandım kalın bir kitap kadar boyutu vardı 50-60 liralık da bi sey ama gayet is görüyordu. İnternetten bak bulursun

Bide ayak ısıtıcı pedler var ayakkabının içine koyuluyor

Ev botu al içine de kalın çorap giy. Bizim ev sıcak olsa da ayaklarım buz gibi anca öyle ısıtıyorum

İş yerindeki merkezi sistem beni de ısıtmıyor,üşüyorum.Masamın altında küçük elektrikli sobam var onu kullanıyorum,şuan da hala açık :KK71:Üşüyenlere şirket almıştı birer tane ama zaten pahalı birşey değil 40-50 tl dir en fazla.
Bir de sıcak su torbam var,karda kışta çok üşüdüğüm zaman onu alıyorum hemen,çok işe yarıyor:KK73:

ayak altına elektrikli ısıtıcı al resim koymuş biri onu kastediyorum bende. Sobadan daha kullanışlı

ısıtıcı alamıyorsan ayağının altına tahta zımbırtılardan al adı aklıma gelmedi ..meyve sebze kasası gibi hani ..
Tahta zımbırtıdan aldım ama hala çok üşüyür..Hiç olmamasından elbette iyi.. Ayak ısıtıcı ayakkabıyla etki etmiyor.

bu soba işini geçen biz yaptık fabrikanın ups hattı çöktü :D :D dikkat etmk lazım :KK45:

ayağın altın konulacak sobalar var babama almıştık oda üşüyordu sımsıcacık oluyor odayı bile ısıtıyor nerdeyse..

Back
X