- Konu Sahibi daphnesimon
-
canım soğuk soğuk terleme oluyor ondan oluyor mantar yok o taşı nerden temin edebiliriz
sanırım evde vardı ondan canım ben onu koltuk altı için sanıyordum ama gene de kullanmadım edindiğim bilgilere göre pudra akciğer hastalıklarına neden oluyormuş...U Talk Pudra Alın Eczaneden..
Ayağınıza Dökün %100 Penye Çorap Giyin..
Eve geldiğinde ayaklarını antibakteriyel sabunla iice yıkayıp temiz bi havluyla özellikle parmakaraları kurularsan,sonrasında ayak pudrası ya da tazeleyici ayak spreyi flan kullan,tüm gün dışarda kalıyorsan 2 kez çorap flan değiştir sorun çözülmüyorsa bi dr a git bence,mantar vs de olabilir
Yeni bir ayakkabı, terlik vs aldınız mı? Bir de ben hamilelikte terimin çok iğrenç kokmaya başladığını faketmiştim, öyle bir durum olabilir mi? Mantar olmadığından bahsetmişsiniz ama bunu doktor mu söyledi. Sanıyorum bazı tip mantarlar çıplak gözle farkedilemeyebiliyor.
Aklıma geldi, bir de eczaneye sorsanıza. Asit Borikli su iyi gelir diye aklımda kalmış, eczane bilir herhalde. Yalnız aklınızda olsun asit borik zehirli bir şey. Yanlışlıkla kimse içmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?