bende de var.başkasının evine giderken heme yedek çorabımı giyerim.çantamda bulunur.evden direk çıkarkende ayaklarımı yıkarım ama yazın daha bi fena.ayrıca evdede terliklerim kokar.çıplak ayakla terlik giyemem..çok zor bi durum.ameliyatı falan yokmudur.el terlemesi için vatr ama.
benım dedıgım tabanlıgı kullandıgına emınmısın esım aylardır kullanıyor ogunden berı ayakları kokmuyor acaba yanlısmı kullandın kumas yuzey yukarı gelecek renklı kısın asagı gelecek ve coraplı kullanılıyor genelde
Kumaş yüzeyimi üste gelecek?Deri kısmını üst tarafa getirdim, kumaş bölümü kumaş olduğu için ayağı terletir diye..ki ben böyle biliyorum, yanlış mı??:sm_confused:
Benim kullandığım tabanlık deri, ayakkabıcıdan aldım..Ama orjinal değil dei, orjinali varmış ama şu anda elimde yok dedi bende bunu aldım..
kızlar ayakkabıdan ayakkabıya da çok farkediyor ayak kokusu bilginize
kızlar tabanlık degıl de gümüs iplikli bir corap vardı
ondan aldınız mı hıc?
benimde ayak terlesmesi ve koku sorunu var adeta nefret ettim artık biyere gittiğimde ayakkabımı çıkarmaya korkuyorum çok utanç verici bi durum.FOOTCARE ayak bakım kremini kullandım ama hiçbir faydası yok boşuna para harcamayın derim ben ayrıca bana çözüm LÜTFEN ...
Bu tabanlığı nereden temin edebiliriz..?? Annesi aramış bulamamış, ancak hostesler tek tip ayakkabı giymek zorundalarmış bu tabanlığın uymama ihtimali olabilirmi? veya saatlerce ayakta durduklarından rahatsızlık yaparmı ?bence hostes arkadasın bu tabanlıgı denememıstır cunku heryerde olan bısey degıl bız bıle bu sıtede tesadufen bulduk oyuzden mıllete yayıyoruz sevabına cunku cok etkılı bı urun ama bılınen bı urun degıl
Kızlar bunun kesin çözümü yok. Bir arkadaşımın ablası Türk Hava Yollarında hostes. .Bunlar yaz kış naylon çorap giymek mecburiyetindeymiş.. Kızda bir ayak kokusu varmış dillere destan ne yapsa fayda etmiyormuş..Hele Singapur, Tokyo gibi uzun mesafe uçuşlarından geldiğinde ayakkabılarını çıkarır çıkarmaz eve öyle bir koku yayılıyormuş ki arkadaşım ve annesinin başı dönüyormuş ..herşeyi denemiş sadece geçici faydasını görmüş gerisi nafile..Yani kalıcı çözüm yok gibi..
hahahahahaa Ben de hostesim, ben de öyle denizaşırı yerlere uçuyorum hiçte öyle bir sorunum yok. Konuya da öylesine baktım kimler muzdarip neler neler var diye. :)) Bu mesajı görünce koptum. Yok ya ona bakarsanız kaptanlarda gün boyu kapalı ayakkabı giyiniyor yaz kış. -ki sadece havacılar mı doktorlar , hemşireler cemi cümle şikayetçi o zaman.Genetik bu sorun birazda temizlikle alakalı. Ter bezleri daha fazla çalışan ve vücudu normalden fazla terleyen insanlarda ayak kokusu daha çok olur. Tuzlu su iyi gelirmiş.