Ayak Kokusu Sorunu Yaşayanlar

canım ayak terlemesi şeker hastalığı göstergesi olabilir bi doktora gitmeni tavsiye ederim

ben footcare ayak bakım kremini kullandım
kremi ayağınıza sürüpçorabını giyip 24 saat ayağınızda bekletiyorsunuz
24 saat sora yıkıyorsunuz ayağınızı
ve 4 ay boyunca koku falan olmuyor
süper bir krem,
40 ytl fiyatı
isterseniz netten araştırın
terlemeyi engellemiyor
sadece terden oluşan koku yapan bakterileri engelliyor

benimde ayak terlesmesi ve koku sorunu var adeta nefret ettim artık biyere gittiğimde ayakkabımı çıkarmaya korkuyorum çok utanç verici bi durum.FOOTCARE ayak bakım kremini kullandım ama hiçbir faydası yok boşuna para harcamayın derim ben ayrıca bana çözüm LÜTFEN ...

Mrb notunu okudum aynı sorun bendede var ne yaptıysam fayda etmedi bulursan çaresini banada yazarmısın şimdiden tşkler .

canlarım benim eşimin ayakları çok kötü kokardı. erkekler malum. eşim 12 saat ayakkabı giydiği için ne kadar hergün yıkarsa yıkasın havlu çorap giysin önleyemiyorduk. eczaneden terkur diye bir krem aldık. fiatı 4-5 tl arası. hergün sabah akşam ayaklarını yıkayıp sürdü ve o kötü kokudan eser kalmadı.
birde çayın artanını atmayın. 10 gün boyunca uygulanıyor.ayaklarınızı çayda 15-20 dk.bekletiyorsunuz. kokudan eser kalmıyor.

ayak kokusuna karşı denenmiş tarif bir leğene su koyup içine iki paket karbonat atıyorsunuz karıştırıp ayakları bir saat içinde bekletiyorsunuz en az 6 ay koku kayboluyor sonra tekrar denersiniz ben eşime yapmıştım zamanla o koku kayboldu şimdi yok

kızlar ayak kokusu sorununu ben de çok yaşadım. kışın özellikle işyerinden birisinin evine gitmek eziyet oluyordu.
3 aydır tırnaklarımdaki mantar nedeniyle mantar ilacı kullanıyorum.ve bendeki koku olayı bitti.
doktora başvurup kokunun neden kaynaklandığını öğrenin isterseniz önce.

selam ankara da eczaneden orbisa isminde toz ucuz ama kesin etkili diye söylediler, kullandım 1 gün içinde sorunum kalmadı 3 ay etkili olduğu yazıyor henüz 10 gün oldu kullanalı inşallah 3 ay etkisi devam eder şimdiden sorunu olanlara tavsiye ederim.

tozla falan ugrasana kadar hem ucuz hemde kesın bır yolunu soyluyum
gıttıg....com burdan koku gıderıcı tabanlık dıye bı urun var bız onu aldık ve evde ayak kokusu gercekten tarıh oldu bunu herkesle buyuzden paylasıyorum cunku pıyasada satılan losyon krem vs bunların hem para tuzagı hemde bakımı zahmetlı
bu tabanlıgı bı kere ayakkabının ıcıne koyuyorsun ayak kokusu dıye bısey kalmıyor hatta ayakkabın bıle kokmuyor super bı urun gercekten

Ben de gecen gün Dr.Öz'ün programında izledim;ayak kokusu yaşayan insanların naylon çorap giymemesi gerektiğini söyledi.Ayak banyosu olarak da çayı önerdi;yani suya poşet çayları atıyoruz ,biraz demlendikten sonra o suda aykları 10 15 dakika bekletiyoruz.Bir diğer önerisi de ayağın terleyen kısımlarına antiperspirant özellikli roll-on'ların sürülmesiydi.

sirkeli suda ayaklarını beklet.ardından sabunla yıka ve peiditak sür.ince pamuklu çorap giy.
yazın kapalı ayakkabı giymemeye özen göster
her gün aynı ayakkabıyı gyme
hepsi bu canımopuyorumnanaktan

en güzel çözüm ayakkabınızın içine orkid koyun hem kokuyu ve terlemeyi önlüyor hemde ayakkabı vurmasını önlüyor.ayrıca yazın blüzlerinizin koltuk altına şu g-string ler için günlük pedler var onu blüzlerinize yapıştırdığınızda ter lekesi dışarı çıkmıyor.

arkadaslar pardon yanlıs yazmısım bızımaldıgımız tabanlık sahıbın... comda satılıyormus yanlıs yazmısım esım soylıyınce hatırladım
bu tabanlıgı ayakkbınızın ıcıne koyuyorsunuz 1 gunde kesın sonucu verıyor hem ucuz hemde kullanıldıgı surece ayakkabnızda bıle koku olamuyor okadar etkılı yanı
kullanın bana dua edersınız bı kere alınca aylarca gıdıyor zaten ekstra bakım vs gerektırmıyor al koy ayakkabının ıcıne hepsı bu

en güzel çözüm ayakkabınızın içine orkid koyun hem kokuyu ve terlemeyi önlüyor hemde ayakkabı vurmasını önlüyor.ayrıca yazın blüzlerinizin koltuk altına şu g-string ler için günlük pedler var onu blüzlerinize yapıştırdığınızda ter lekesi dışarı çıkmıyor.
çok ilginç ya önlüomu gerçektn denemekte yarar var.

kızlar bu sorun bendede var ayakkabılarda sorun yok pamuklu çorap giyiyordum kış diye ne ayağım ne ayakkabım kokuyodu hava braz sıcak oldu ince çorap giydim başladı yine o kokuular valla kimsenin ewine gidemiyosun rahatsız oluyorum kokudan iyide yazında kalın çorapp giyecek hallimiz yok ya

ilginç yöntem:lepi::lepi:

ayakkabıları sık sık havalandırmak ve çorapları her gün değiştirmek gerekiyor. bir de ben topuklarım yumuşasın diye kayısı yağı sürüyordum çok güzel kokuyo şimdi ayaklarım =) tavsiye ederim deneyin..

bende de var.başkasının evine giderken heme yedek çorabımı giyerim.çantamda bulunur.evden direk çıkarkende ayaklarımı yıkarım ama yazın daha bi fena.ayrıca evdede terliklerim kokar.çıplak ayakla terlik giyemem..çok zor bi durum.ameliyatı falan yokmudur.el terlemesi için vatr ama.

X