Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benım esım sahıbınden .comdan bı tabanlık aldı bununla kurtulduBu tabanlığı nereden temin edebiliriz..?? Annesi aramış bulamamış, ancak hostesler tek tip ayakkabı giymek zorundalarmış bu tabanlığın uymama ihtimali olabilirmi? veya saatlerce ayakta durduklarından rahatsızlık yaparmı ?
en güzel çözüm ayakkabınızın içine orkid koyun hem kokuyu ve terlemeyi önlüyor hemde ayakkabı vurmasını önlüyor.ayrıca yazın blüzlerinizin koltuk altına şu g-string ler için günlük pedler var onu blüzlerinize yapıştırdığınızda ter lekesi dışarı çıkmıyor.
Bende de ayak kokusu sorunu hep vardı ancak ben bununla savaşmayı hiç düşünmedim.
Tam tersine, hayatımda beraber olduğum üç erkek arkadaşım da bundan çok memnundular.Inanmayacaksınız ama bir tanesi dozunu bile arttırmamı istiyordu.
Kesinlikle şaka değil...Siz nasıl böyle bir tecrübe yaşamadınız hayret.
ben yillardir koltuk altima kullandigim normal marketlerde kullanilan roll-on lardan kullaniyorum...her banyodan sonra hem koltuk altima hemde ayaklarima sürüyorum...yillardir hic kokmuyor...ne yazin ne kisin istedigim kadar kapali ayakkabi giyeyim asla koku olmuyor...
ayaklarınıza mı sürüyorsunuz roll on? siz öyle deyince ben de sürdüm bugün mis gibi kokuyo şu an umarım terlemez ve aynı koku devam eder.bir zararı var mı acaba?