Ayak Kokusu Sorunu Yaşayanlar

valla ayak durduk yere kokmaz aslında giydiğin çorabı ikinci bi defa giyme.Giyersen koku ayakkabına siner zaten.Ondan sonra istersen günde 10 çorap değiş farketmez.koku sinerse aykkabını yıka çoraplarını hergün değişitr hiç kokmaz.Ben de orta okulda falan dikkat etmezdim aman iki defadan nolacak derdim kokardı.Sonra çoraplarımı hergün değiştirdim ayaklarım da ayakkabım da kokmuyo uzun zamandır bu böyle.Bunlara rağmen kokuyosa tatlıbademin yazdığı ayak tabanı etkili bişey.Bu arada benim de ayaklarım çok terler ama dikkat edince kokmuyo.

pamuksa
bu ayakkabıcı ıstanbulda
isim vesrırsem belkı sılerler oyuzden vermıyım zaten sen sakaryadasın bu yer ıstanbulda
ama tum ayakkabı satan buyuk mazalara sor onlar sana verır
ınan muhtesem bısey esımın ayagı cok terledıgı ıcın koku oluyodu boyle bırsey gormedım
sora bız ınanamdık tabanı ınceledık sıvıyı altına hapsedıyo ust tabakada bırakmıyo
nası aptıgını anlamadım tk bıldıgım sey esım eve gelınce artık ayak kokusu duyulmuyor cok sukur

canım kızma ama evliysen nie bekar yazıo:uhm: ilk mesajda eşimde de vardı yazıodu baktım bekar yazıo dedim boşanmış herhalde ikinci mesaja baktım sonra artık koku duyulmuor deyince demek ki dedim hala evlikafamçokkarıştı

Son düzenleme:
dderlıkız canım evlıyım ama bekarken bu kk ya uye olmustum sora evlendım ama o seylerı degısıtrmeyı bılmıyorum ondan sen bılıyormusun canım onu degısıtreyım
hem benım bahsettıgım hafıf ayak kokusu degıl coraplaılgısı yok genetık ve agır ayak kokuları vardırya onları bıle yok eden tabandan bahsettım

tamam canım anladım biz bekarız sende bari evli yazsın ki zaten şu an yazıo daŞeniz

sonuda ugrastım becerdım profıl degıstır butonunu buldum
bekarlık sultanlık bosver
hem daha ogrencısın ne yapıcan evlenıp yaa
ben unıversıteyı bıtırdıkten 6 sene sonra evlendım
dahada evlenmesdım ama neyse kader boyleymıs memnunum ama sorumlulugu cok
hem calısıyorum hem emek hem temızlık utu vs vallahı zor oyuzden hayatının tadını cıkar benden sana tavsıye

evet ya ama benim sevgilim ii bu konuda evlenince yardıme derim dio temizliğe bile Yemek yapmayı da bilio az çok yaşadım ben:sm_cool:

konu nereye gitmiş ya:) ayak kokusu sorunu bende de var. özellikle bi mağazaya girdiğimde kyafet denemek için kabine girdiğimde ayakkabımı çıkardığımda kabinin içi leş gibi kokuyo ayıptır sölemesi.ama geçen gün kuzenim bi krem almış işe yarıyo kullan dedi kullandım ben de gerçekten işe yarıyo koku kalmadı. oriflame'in ayak kremi. tavsiye ediyorum.

Özellikle nylon çorap giydiğim günlerde ayaklarımın koktuğunu hissediyorum, ama erkek arkadaşım ince çorap giymemi çok istiyor, bende onu kıramıyorum. Hatta ayaklarıma masaj yapma bahanesiyle kokluyor ayaklarımı...sanki kokması hosuna gidiyormuş gibi bir izlenim aldım, çok garip geliyor????

ben ozellıkle baslık tmıstım gene yazayım
ayakkabı agzalarında satılan yesıl tabanlar ayak kokusunu tamamen yok edıyor
krem pudra vs ugrasmana gerek yok
bu tabanı alıyosun
ayagın buyuklugund kesıp ayakkabına yerlestırıyosun okadar
ucuzda bısey 2-3 lıra falan ama kesın cozum
esımde kullanmaya baslayalı hıc ayagı kokmuyor

kokuyu önlemek için mi satılıyor bu tabanlar, yoksa tesadüfen böyle bir etkisinin de olduğunu mu öğrendiniz? eskisi gibi naylon çorap giymediğim için bu sorunum kalmadı ama ne olur ne olmaz öyle ucuz bir şeyse alayım dursun kenarda.

gercekten ise yarayacak bir formul denemis ve onaylanmistir kizlar:)
10 tane asma yapragini kaynatim, biraz su ayaginizi yakmiycak dereceye geldiginde ayaklarinizi icine sokup su soguncaya kadar bekleyin iste bu kadar tumden ayak kokusundan kurtulmus olacaksiniz...

gercekten ise yarayacak bir formul denemis ve onaylanmistir kizlar:)
10 tane asma yapragini kaynatim, biraz su ayaginizi yakmiycak dereceye geldiginde ayaklarinizi icine sokup su soguncaya kadar bekleyin iste bu kadar tumden ayak kokusundan kurtulmus olacaksiniz...

asma yaprağı mıııcokacimcoook nerede benim sarmalarım cokacimcoook kıyamam ben yakaydirigubbakcemile3

saka degil vallah acayip etkisi oluyor. mideniz yada ayaklariniz karar sizin:))

yanlış anlaşıldım sanırım, şaka olmadığına eminim, okuyup duydukça neler öğreniyoruz her gün. sadece benim sarmaya olan zaafım nedeniyle:eek: öyle yazmışım sanırım ben de güldüm şimdi kaydirigubbakcemile3 kendi mesajıma:eek:

Arkadaslar bildigim kadariyle bu ayak kokusu problemi sadece ayaginda mantar hastaligi olan kisilerin ayagi kokarmis, cunki ter ve bakteri birlestigi zaman mantar hastaligi olusur ve ayaktaki koku meydana gelirmis.
5 yasinda oglum var ve yazin sicak oldugu icin futbol ayakkabilarini gigerken corap istemedi, bu sekilde hemen hemen birbucuk hafta oyle disarda oynadi..
daha sonra ayakkabilarini cikarttikca dedim yarabbim bir cocuk ayagi bukadar kokabilirmi:)) butun salonu kapliyordu onun ayak kokusu..
Taki ablam farkedene kadar, sonra ogluma ezcaneden ilac aldim ilaci uyguladiktan sonra hic bir koku kalmadi...

Bunun icin bence once bir doktora gorunun arkadaslar..

benimde eşimin ayakları fena halde kokuyor kızlar biçok şey denedik geçici bisüre işe yarıyo sonra yine aynı napıcam bilmiyorum bi akıl verin ne olur

tekrar başlığı görünce yazmak istedim. bir çoğumuz farkında olabilir ama ben şahsen zamanla bunları fark ettiğim için bir arkadaşımızın bile aklına gelmesini sağlarsam faydalı olmuş olurum:
- naylon çoraplar koku yapıyor, terlemeyi arrtırıyor ve sanırım terin buharlaşmasını önlüyor ve kokulara sebep oluyor. bir arkadaşımın ablası işten gelince doğru banyoya koşardı ayaklarını yıkamak için, dayanılmaz bir koku olurdu. bir zaman sonra ben de fark etmiştim, ince çorap giydiğimde e uzun süre ayakkabı içinde kaldığında ayaklarım bir koku oluyordu, ama panuklu, yün çorapla koku olmuyordu. aynı günlerde.

- üst üste günlerce aynı ayakkabı giyildiğinde, ayakkabının emdiği ter yeterince buharlaşamadığından zamanla koku oluşturuyormuş. bunu birçok yerde okudum, kendimde uyguladım ve sonucu gördüm. gerçekten 3-4 gün üst üste aynı ayakkabıyı, botu giyince hafiften bir koku başlıyor ama gün aşırı değiştirince olmuyor.

-bazı ayakkabıların iç dokusu da koku yapabiliyor sanırım. bu durumda ayakkabı spreyleri çözüm olabiliyor.

ayak kokusu deyince..benim bir arkadaşım vardı üniversiteden,, bazen bizde kalırdı..o kadar güzel ve alımlı bir kızdı ki..ona hayran olmamak kimsenin elinde değildi.bizim eve kalmaya geldiği ilk gün ayakkabısını çıkardı ve odaya geçti...öyle bir koku yok dünyada....kızın kaldığı odadan yemin ederim 1 hafta o kokuyu geçiremedim..kızın ise umrunda değil...ve o kızdan tiksindim..şimdi evli allah eşine yardım etsin.. beti benzi sararmıştır garibin...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ılık çay dolu bir leğene ayaklarınızı daldırın ve her akşam yatmadan önce
10 dakika tutun. 10 günde koku diye bir şey kalmıyormuş.Ben denemedim ama deneyin belki çare olur.

peki Almanya` da hangi ürünleri kullanabiliriz sizlerin yazdiklari Türkiye icin gecerli :KK43:(((

canlarım benim ayaklarım çıplakken soğuk soğuk terliyor ve kokuyor hastalıkmı acaba bu? çorap giydiğimde terleme olmuyor. ama evin içinde terlik giydiğimde ve ayakkabıyı çorapla giydiğimde de ayaklarım kokuyor. hadi diyelim ayakkabıdna kokuyor ama çorapsız ken nie soğuk terliyor ve kokuyor

X