NASIL MI ARKADAŞLAR?bir siteye girdim orada diyoki,eğer tedavi edilmezse iç tırnak kemiklerinden diğer tırnaklarada geçebiliyomuş bu illet orada resimleri görünce çıldırdım çok korktum bitanesiyle zaten zor başa çıkılıyo diğerleri de olursa naparım dedim.ve tavsiye ettikleri ürünü aldım.%100 doğal ve kesin çözüm diyoduuuu almaya karar verdim.ve aldımmmmmmmmmm ama inanamadım ya bir ayda tırnağımın ardından yeni tırnağım çıktı şu an çoksağlıklı hala uzamaya devam.bu arada ilaç 3 ay kullanılıyor ücreti 79 ytl biraz pahalı ama değerr allahıma bin şükür geçmeye yüz tuttu .her güzn düzenli olarak kullanıyorum.bu konu için üye oldum siteye kızlar .ama ilacın adını vermem doğrumu bilmiyorum beni bilgilendirin sizede veriyim kızlar adını bana çok dua edersiniz.iğreç bir görüntü ya insan utanıyo çıplak ayakla gezerken aynı karga burnu gibi kapkalındı benim tırnağımdaaaa
birde kızlar siz siz olun ucu sivri ayakakbılar giymeyin.baş parmağı sıkıştırıyo.ben ona yordum bu tırnak mantarını
Benimde aynen iki ayağımın baş parmağında var fakat mantar mı değil mi bilmiyorum. Daha önce doktora gittim verdiği ilaçlardan bi sonuç alamadım. Fakat benimkisi bulaşıcı değil yani diğer tırnaklarıma bulaşmıyor. Sadece tırnağımın bi kısmı sarı ve tırnak yatağından ayrılmış yani deriye yapışık değil. Sizinkide mi öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?