Arkadaşım merhaba, o sorun bende de var tırnak mantarı bende de var bende sinir oluyorum görüntü olarak birde tırnak batması var fena acı veriyor.Ben bir ilaç kullanmıştım aslında iyi de gelmişti bana bi solüsyon oje gibi sürülüyordu ama akılsızlık ettim bıraktım.
Ve malesef adı da aklıma gelmiyo hatırlasam tekrar alıp kullanacağım sana da yardımcı olmak isterdim ama malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Geçmiş olsun
kızlar bende bitki kitabında okudum kayınvalidem çok ilgilenir bitkilerle onada sordum.benimde ayak parmağımda mantar var ama ben bi türlü vakit bulup yapamadım kayınvalidem yap iyi geliğr dedi ama .sizde söyliyim.domates bildiğimiz domates yani onu kesip içini o mantarın olduğu yere bi bezle bağla dedi ve çorap giy sabaha kadar kalsın bir kaç gece dene bunu işyi gelir dedi.napıyor ki dedim bende domates ondakş asit mantarı öldürüyor dedi.valla ben hala yapıcam bi türlü vaktim olmadı ama deniycem keinlikle .
SSZZKK bitki kibında çok şeyler var valla bunu bi deniyelim bi kaç bişey daha okudum çünkü diyorum ya kayınvaidem btkici giidir benim ne tür bittki istersem onda vardır o derece yani.bunu mutlaka dene dedi halada diyor .bende deniycem .sanada mutluluklar cnm düğün ne zaman hayırlısıyla.
okadar kötu görunuorkı dugunume kadar gecsın ıstıorum dıger tırnaklar normal bı o sorunlu sarı kalın ıgrenc görunuor(
Benimde aynen iki ayağımın baş parmağında var fakat mantar mı değil mi bilmiyorum. Daha önce doktora gittim verdiği ilaçlardan bi sonuç alamadım. Fakat benimkisi bulaşıcı değil yani diğer tırnaklarıma bulaşmıyor. Sadece tırnağımın bi kısmı sarı ve tırnak yatağından ayrılmış yani deriye yapışık değil. Sizinkide mi öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?